default-image

Καλό καλοκαίρι με ευχές κάτω από το φως του φεγγαριού

Απόψεις
Καλό καλοκαίρι με ευχές κάτω από το φως του φεγγαριού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 «Θετικό το κρούσμα κορωνοιού ποδοσφαιριστή στον ΠΑΟΚ». «Άλλα τέσσερα μέλη της εθνικής ανδρών πόλο θετικά...». Οι ειδήσεις αυτές τρέχουν επικίνδυνα αυτές τις μέρες και μαζί οι ακυρώσεις καμπ και άλλων αθλητικών διοργανώσεων. Ευτυχώς που υπάρχουν τα πρωτόκολλα, δηλαδή. Ηχηρό καμπανάκι και από τους ανεβασμένους αριθμούς καθημερινά στη Χώρα από τον ΕΟΔΥ.

Προειδοποιήσεις για νέο lockdown στη Γερμανία,  γράφει η DW, τονίζοντας ότι τα πρόσφατα στοιχεία κρουσμάτων Covid-19 είναι παρόμοια με εκείνα στις αρχές Μαΐου. Λοιπόν; Προσοχή.

Καλά θα κάνουν οι ποδοσφαιρικές αρχές να αφήσουν κάτω τα όπλα των διενέξεων τους που μειώνουν το χώρο και να σοβαρευτούν. Το ποδόσφαιρο, όπως και όλη κοινωνία, έχει μπροστά δύσκολες μέρες και αλίμονο αν οι αρχές του, δεν επικεντρώσουν την προσοχή τους στο σοβαρό ζήτημα της πανδημίας και την απειλή δεύτερου κύματος.

Δύσκολος καιρός και για προετοιμασίες ομάδων, λόγω της θερμοκρασίας.

-Η παρέμβαση του Όλαφ Ρέμπε στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ  αναφορικά με τις αναρτήσεις των παικτών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν λέει απολύτως τίποτε αν δεν περιλαμβάνει τον Γιώργη.

-Αν δεν γίνει δυνατή η διεξαγωγή του μπαράζ, ανοίγεται ο δρόμος για τις βουλές των κυρίων για να διαπράξουν αμάρτημα οι εντολοδόχοι τους;

-Σήμερα συνεδριάζουν οι «σοφοί»  της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για να αποφασίσουν και για την αναδιάρθρωση... που επιθυμούν. Σήμερα συνεδριάσουν επίσης Superleague και  SL2-Football League. Θα τα... σκίσουν τα δελτία των παικτών τους οι ΠΑΕ της μεγάλης κατηγορίας, αν σκάσει "βόμβα";

Δεν θα καταθέσουμε προκήρυξη και δεν θα ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα αν η ΕΠΟ αποφασίσει να γίνει αναδιάρθρωση. Ήρθε προς συζήτηση μια πρόταση από την SL2, αλλά χωρίς οικονομικό σχέδιο. Δε μπορεί κάθε χρόνο να αλλάζει το format του πρωταθλήματος. Πως θα γίνουμε 16 ή 18 όταν υπάρχουν ομάδες χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο; Eίναι παράλογο αυτό. Οι οικονομικές συνθήκες δεν επιτρέπουν αναδιάρθρωση». (Κάτια Κοξένογλου,  αντιπρόεδρος του Ατρόμητου, συνέντευξη στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ)

-Η ίδια για την επιλογή του αρχιδιαιτητή μόνο από τους "big4": «Γιατί ν’ αποφασίσουν οι μόνο οι τέσσερις μεγάλοι και οι υπόλοιπες ομάδες να μην έχουν άποψη; Δεν είναι χορηγοί μας οι μεγάλες ομάδες. Μου είπαν στη λίγκα ότι έχω δίκιο, ότι είναι πρόταση της UEFA και ότι δε θα ξαναγίνει».

-Έσπασε ρεκόρ ο τελικός του αγγλικού κυπέλλου μεταξύ της Άρσεναλ και της Τσέλσι καθώς ήταν ο πιο τηλεοπτικός αγώνας της σεζόν με την  8,2 εκατομμύρια ανθρώπους να παρακολουθούν τη μάχη και την απονομή τροπαίου από το BBC One. Μακάρι να ξαναδούμε και στην Ελλάδα έναν τελικό κυπέλλου της προκοπής… Μακρινό φαίνεται, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

-Καλό καλοκαίρι σε όλους! 

Απόψε Δευτέρα πέφτει για το 2020 το μεγαλύτερο, ωραιότερο της χρονιάς και πιο δημοφιλές «Αυγουστιάτικο φεγγάρι». Το Φεγγάρι του Οξύρυγχου (το όνομα αυτό το έλαβε από τους ιθαγενείς κατοίκους της Αμερικής, καθώς τότε ψάρευαν το συγκεκριμένο ψάρι)

Χρειαζόμαστε λίγη ξεκούραση και μαζί ονειροπόληση.

Ας δούμε με τα μάτια της ψυχής μας, καλύτερες μέρες και νύχτες να έρχονται στις ζωές μας.

 -Λίγη αδειούλα και για μας. Να είμαστε καλά, να τα ξαναπούμε…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News