ΟΦΗ: Η καλή δουλειά στο ποδόσφαιρο δεν κρύβεται

Απόψεις
ΟΦΗ: Η καλή δουλειά στο ποδόσφαιρο δεν κρύβεται

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολυεπίπεδο το ενθαρρυντικό μήνυμα που έστειλε η ομάδα του Γιώργου Σίμου με τον ΠΑΟΚ

Η δουλειά που γίνεται στον ΟΦΗ, δεν κρύβεται. Η παράσταση με τον ΠΑΟΚ, ήταν μια ακόμη επιβεβαίωση της ποιότητας που είναι κυρίαρχη στις τάξεις της κρητικής ομάδας. Το πρώτο ημίχρονο, μπορεί να χαρακτηριστεί και ρεσιτάλ, ως ένα καλύτερο της χρονιάς και όχι μόνο των πλέι οφ για την ομάδα του Γιώργου Σίμου.

Κερασάκι στην τούρτα το δεύτερο γκολ βγαλμένο από play station, ως αξιόπιστο και κλασικό δείγμα που πιστοποιεί πόσο καλά και πολύ έχουν δουλέψει οι παίκτες του  ΟΦΗ το passing game. Η αναγωγή του από το novasports, πραγματικά μαγεύει όταν συνολικά 31 πάσες που άλλαξαν σε 78,72 δευτερόλεπτα, βρήκαν τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα.

Το μήνυμα λοιπόν είναι πολύ ενθαρρυντικό (ως συνέχεια και σε σχέση με τον Ολυμπιακό) και ακόμη περισσότερο αν υπολογισθεί το ύψος της θερμοκρασίας και η υγρασία  περιβάλλοντος εκείνη την ώρα στο "Γεντί Κουλέ". Αλλά και το ροτέισον που ακολουθεί ο Σίμος καθώς υπήρχαν νέες αλλαγές όπως και στο "Καραϊσκάκης", δείχνει να πηγαίνει πολύ καλά.

Για τον τεχνικό του ΟΦΗ πρέπει να είναι μια μεγάλη ευχαρίστηση, βλέποντας να τηρείται ο στόχος του - στοίχημα, οι παίκτες που δεν είναι βασικοί να παίζουν στα ματς, χωρίς να φαίνεται η διαφορά. Σπουδαίο.

Ο ΟΦΗ είχε και το έξτρα κίνητρο με τον ΠΑΟΚ, να χτυπήσει κατάμουτρα την στατιστική των 5 φετινών ηττών μαζί του. Το είχε επισημάνει πόσο πλήγωνε τον εγωισμό των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ με δηλώσεις του ο Νέιρα πριν την προηγούμενη αναμέτρησή τους στην Τούμπα.

Η καλή αρχή στην έναρξη του δεύτερου μισού των πλέι οφ και δη απέναντι σε ομάδα που ήθελε το τρίποντο στη μάχη της για το Champion League, προδιαθέτει καλύτερη συνέχεια ως το φινάλε.

Περιμένοντας τώρα τις κινήσεις για την ομάδα της νέας σεζόν, με δυο μεταγραφές ήδη στο χέρι, ο φίλαθλος μπορεί να περιμένει να χορτάσει περισσότερο το μάτι του, με τις νέες προσθήκες στις θέσεις για αριστερό μπακ, στόπερ, κεντρικό μέσο , ακραίο επιθετικό και επιθετικό κορυφής. Μαζί ότι άλλο προκύψει από περιπτώσεις όπως του Μεγιάδο...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News