default-image

Πολύ ... χούντα αυτός ο κορωνοϊός

Απόψεις
Πολύ ... χούντα αυτός ο κορωνοϊός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκλέκτορες, ανεύθυνοι, αυλικοί, σαν από παλιό σινεμά - Η μνήμη από το Μπέργκαμο που πήγαμε μαζί με τον ΟΦΗ και τον Μανούσο για την Αταλάντα - Τελικά #Μένουμε_Σπίτι_me_sfhnakia

Διαβάζοντας τις προτάσεις Κούγια για τα πρωταθλήματα του κορωνοϊού, μπορείς να αισθανθείς πόσο σημαντικό θα είναι να παρθούν κεντρικές αποφάσεις από την UEFA όχι μόνο για τις  ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά και το θα ισχύσει στα πρωταθλήματα αν διακοπούν λόγω του κορωνοϊού.

-Επικρατέστερο να γίνουν αλλαγές στο εκλογικό σύτημα της ΕΠΟ. Ίσως να μη το λένε στο ποδοσφαιρικό πεδίο, για να μη... μαδηθούν τα μπλοκ των "Δικεφάλων" στο Γουδή. Εμφαίνεται όπως από την αποκρυπτογράφηση των τοποθετήσεων, ειδικά από την Κυβέρνηση. Από τον Γεραπετρίτη ως τον Αυγενάκη...

Σύμφωνοι Κυριάκο. Να ψηφίζουν 50.000 εκλέκτορες για τον Πρωθυπουργό της ΕΠΟ. Άκρως δημοκρατικό. Αλλά η Δημοκρατία τους, ακόμη και η κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης, που βιώνει το ελληνικό "χειραγωγούμενο" ποδόσφαιρο, το επιτρέπει;

-Αυτοί οι καινούργιοι "αστέρες" του χαλιφάτου του ελληνικού ποδοσφαίρου, που το παίζουν αντί του "βασιλιά", έχουν αναλογιστεί τι έργο εξυπηρετούν; Ή νομίζουν ότι είναι λαοπρόβλητες φίρμες;

-Σαν παλιό σινεμά: Στρίβειν δια του αρραβώνος ο Πιτίνο! Μαύρα χάλια οι "νταντεμένοι" της αθλητικής και οικονομικής ζωής του τόπου που μπέρδεψαν την Ελλάδα, με το Ελλαδιστάν... Αθάνατος ο Στρατηγός! (Ο Στέφανος...)

-«Θερίζει» ζωές ο κορωνοϊός στο Μπέργκαμο της Ιταλίας: Κηδείες θυμάτων κάθε μισή ώρα! Αυτή η πόλη που επισκεφτήκαμε με τον ΟΦΗ κόντρα στην Αταλάντα και περιηγηθήκαμε με εξαιρετικές εντυπώσεις με τον αείμνηστο συνάδελφο, φίλο και συμμαθητή Μανούσο Ζαχαριουδάκη. Θυμάσαι Βαγγέλη Χοσάδα, φίλε; Τον τίτλο τον είχε βάλει ο μέγας Ψιλάκης!

-Πολύ "χούντα" αυτός ο κορωνοϊός: "Προτάσεις για γενική απαγόρευση της κυκλοφορίας". Αλλά ας όψονται και οι όψιμοι και "ανεύθυνοι" επισκέπτες της παραλίας, άσχετα αν το πρώτο διαψεύδεται...

-Πόσο δίκιο έχει ο Έλληνας Καθηγητής με τη Δραματική προειδοποίηση: "Βαδίζουμε στα βήματα της Ιταλίας και ο κόσμος γελάει..."

-Ας τους επισημάνουμε: Ως επιδημία (επί + δήμος) ή λοιμός, χαρακτηρίζονται οι εξάρσεις ασθενειών που εμφανίζονται σε έναν ανθρώπινο πληθυσμό και δεδομένη χρονική περίοδο, σε βαθμό μεγαλύτερο του αναμενόμενου.

-Πανδημία (από τις ελληνικές λέξεις παν (όλος) και δήμος (πληθυσμός)) είναι μια επιδημία λοιμωδών ασθενειών που εξαπλώνεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς σε μια μεγάλη περιοχή και απειλεί το σύνολο του πληθυσμού.

-Κι ας τους καθρεπτίσουμε: "Στη σημερινή εποχή πρέπει να σημειώσουμε ότι ακόμη και η Κίνα αυτή τη φορά φέρθηκε με πιο υπεύθυνο τρόπο απ’ ό,τι στο παρελθόν".

-Καλά θα κάνουν αρκετοί από τους γονείς αθλητών να διαβάσουν καμά δεκαριά εγχειρίδια, για το καταστροφικό ρόλο τους στα ίδια τα παιδιά τους. Ακόμη και εκείνοι που είναι "διαβασμένοι".

-Τα πολλά "fake news" βλάπτουν πολύ την υστεροφημία, Κριστιάνο. Τέτοια ευαίσθητα κοινωνικά πράγματα, γίνονται με απόλυτη σαφήνεια και διαφάνεια. (Παραμύθι η… απόφαση του Ρονάλντο για παραχώρηση των ξενοδοχείων του)

-#Μένουμε_Σπίτι

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News