Το σπαθί του ΟΦΗ και τα κίνητρα της Λαμίας

Απόψεις
Το σπαθί του ΟΦΗ και τα κίνητρα της Λαμίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολλαπλά οφέλη για την κρητική ομάδα τα πλέι οφ και η διεκδίκηση της Ευρώπης - Τα …ερωτηματικά της εξάδας που ποντάρει η αντίπαλος του

Ο ΟΦΗ έφτασε με το σπαθί του στο τελικό σημείο για την άγουσα στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, έχοντας αβαντάζ την βαθμολογική του συγκομιδή αλλά και την έδρα του στη μονομαχία της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου, με τη Λαμία.

Από μόνο του αποτελεί το μέγα κίνητρο του αγώνα που είναι μπροστά μας και συσπειρώνει όλους τους κρίκους της αλυσίδας του ΟΦΗ, πρώτιστα την ίδια την ομάδα να υπερασπιστεί τον ιδρώτα της επί 25 αγωνιστικές.

Είναι ευνόητο, ότι μέσα από τον ανταγωνισμό, ο ΟΦΗ θα δικαιώσει την προσπάθειά του να είναι η πρώτη ομάδα από όλες τις άλλες που μονοπωλούν τις κορυφαίες θέσεις του ελληνικού πρωταθλήματος, με τη πρόκληση να δοκιμαστεί αλλεπάλληλα σε δέκα παιγνίδια με μεγάλο δείκτη δυσκολίας, ενδιαφέροντος, αλλά και παραστάσεων.

Μαζί το δέλεαρ της Ευρώπης που θα μπορεί θα εκφραστεί και οικονομικά από το μπόνους του τηλεοπτικού συμβολαίου, αγκαλιά με μια άλλη προοπτική ενίσχυσης του ήδη υπάρχοντος αγωνιστικού σχεδίου. Είναι πολλά αυτά που κάνουν τον αγώνα με τη Λαμία εξαιρετικά σημαντικό.

Η Λαμία από την πλευρά της μπορεί να μην έχει άμεσο κίνητρο πλέι οφ, όμως το κίνητρο των βαθμών είναι ισχυρό για την έβδομη θέση που την θέτει επικεφαλής στα πλέι άουτ. Συν τοις άλλοις, είναι υπαρκτό το σενάριο ευρωπαϊκής θέσης από την τελικό κατάταξη της βαθμολογίας, αφού μένει ανοικτό το ευρωπαϊκό ζήτημα του Παναθηναϊκού, καθώς και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Άρης με την UEFA.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News