ΟΦΗ: Όταν ο ικανός μάχεται γι’ αυτό που του αξίζει!

Ποδόσφαιρο
ΟΦΗ: Όταν ο ικανός μάχεται γι’ αυτό που του αξίζει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Υπεραξία της μάχης με τον Ατρόμητο που στρέφει την προσοχή όλων στη σπουδαία μάχη της Δευτέρας στο "Γεντί Κουλε". - Η έδρα "έφαγε" τον Τάκη Γκώνια στην Αίγυπτο...

Ο ΟΦΗ είναι ικανός να πάρει αυτό που του αξίζει στο πρωτάθλημα δείχνοντας ορατά να πιστεύει ότι θα το καταφέρει.  Η υψηλή συγκέντρωσή του στην προετοιμασία για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Ατρόμητο, μαρτυρεί μια μεγάλη μάχη στο «Γεντί Κουλέ», που θα εδραιώνει τη στόχευσή του.

Το ματς είναι απαλλαγμένο από στοιχεία ρουτίνας, καθώς πρόκειται για έναν «τελικό» με βλέψη στα πλέι οφ και την Ευρώπη. Αυτό το δέλεαρ, αποτελεί και χαρακτηριστικό της κρητικής ομάδας, την οποία είδαμε φέτος μέσα στην δυνατή έδρα της να αγωνίζεται φουλ πρωταγωνιστικά απέναντι στις προκλήσεις, όπως σε ματς με «μεγάλους» αντιπάλους του πρωταθλήματος.

«Δικαιούμαστε πράγματα από την προσπάθεια μας την φετινή χρονιά και αυτό θέλουμε να καταφέρουμε. Να πάρουμε αυτό που δικαιούμαστε, αυτό που μας αξίζει» .

Οι δηλώσεις του Γιώργου Σίμου, μπορούν να βρουν το βασικό αντίκρισμά τους μέσα από αυτό το παιγνίδι, καθώς οι βαθμοί της νίκης, θα ενισχύσουν την πίστη της ομάδας στα καταληκτικά δύο ματς με ΑΕΚ και Λαμία που μόνο εύκολα δεν είναι (είδαμε την εκπληκτική Λαμία στο «Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό και την αδικία να μείνει με δέκα παίκτες...) .

ΟΦΗ και Ατρόμητος πάντως θα διψούν για τη νίκη, την οποία αγνοούν επί τέσσερις (ΟΦΗ) και πέντε αγωνιστικές (Ατρόμητος).  Ο ΟΦΗ έχει κατακτήσει τους 20 από τους 28 βαθμούς του πίνακα στο «Γεντί Κουλέ», ενώ ο Ατρόμητος τους 10 από τους 26 μακριά από το Περιστέρι. Και για τους δύο οι απώλειες, «σβήνονται» με την επίτευξη αυτού του στόχου.

Η έδρα «έκαψε» τον Γκώνια στην Αίγυπτο

 Η έδρα έκαψε τον Τάκη Γκώνια από τον πάγκο της Γουάντι Ντέγκλα στο πρωτάθλημα της Premier League της Αιγύπτου, αφού σε εννέα ματς που έδωσε πήρε μόλις τρεις βαθμούς (με τρεις ισοπαλίες), σε αντίθεση με τις επιδόσεις εκτός έδρας, που ήταν εξαιρετικές, με 11 βαθμούς (τρεις νίκες) σε οκτώ παιγνίδια.

Φυσικά δεν πας πουθενά με ένα ποσοστό 0.33 βαθμούς ανά παιγνίδι στο γήπεδό σου, όταν βλέπεις μάλιστα και το γκολ με το κιάλι (0,78 γκολ ανά ματς έδρας).

Το μυστήριο αυτό εκφράζεται και με άλλα στοιχεία, όπως ουραγός έδρας στον βαθμολογικό πίνακα και έβδομος μακριά από το σπίτι σου. Στη σούμα προτελευταίος…  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News