default-image

Champions League ερασιτεχνών και Φεστιβάλ γυναικείου ποδοσφαίρου στο Ηράκλειο!

Ποδόσφαιρο
Champions League ερασιτεχνών και Φεστιβάλ γυναικείου ποδοσφαίρου στο Ηράκλειο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εντυπωσιακό πρόγραμμα της UEFA πήρε η ΕΠΣΗ για το γυναικείο ποδόσφαιρο, ενώ τον Μάιο σε σύσκεψη στο Βελιγράδι θα οργανωθεί το «CL ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου» σε επίπεδο Βαλκανίων με φιλοξενία της ΕΠΣΗ!

Δυο σημαντικές εκδηλώσεις είναι στα σκαριά να διοργανώσει η ΕΠΣΗ στο Ηράκλειο που αναμένεται να προσελκύσουν μεγάλο ενδιαφέρον μέσα στο 2020: Το φεστιβάλ γυναικείου ποδοσφαίρου που προωθεί η UEFA και το Τσάμπιονς Λιγκ ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που ανήγγειλαν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας με τον Ίλια Πέτκοβιτς!

Έρχεται Champions League ερασιτεχνικών ομάδων!

Με πρωτοβουλία του προέδρου της ΕΠΣ Μακεδονίας Σάββα Δημητριάδη, επιχειρείται η δημιουργία ενός «Τσάμπιονς Λιγκ», σε επίπεδο Ποδοσφαιρικών Ενώσεων, για τη σύνδεση και τη φιλία των Βαλκανικών χωρών!

Το πρώτο βήμα έγινε τη Δευτέρα στην κοπή της ΕΠΣΜ όπου έγινε η τελετή αδελφοποίησή της με την Ποδοσφαιρική Ένωση Βελιγραδίου, παρουσία του Ίλια Πέτκοβιτς, πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή και προπονητή του Άρη.

Καλεσμένος στην εκδήλωση ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου, συμφώνησε με τον Μακεδόνα ομόλογό του πρώτο τετραεθνές τουρνουά να φιλοξενηθεί στην Κρήτη. Ορίστηκε μάλιστα συνάντηση στο Βελιγράδι τον Μάιο, για την οργάνωση με εκπροσώπους ακόμη από τη Σλοβενία και το Μαυροβούνιο!

 Φεστιβάλ ποδοσφαίρου για κορίτσια στο Ηράκλειο

Στο Ηράκλειο θα πραγματοποιηθεί φέτος σύμφωνα με πληροφορίες το Φεστιβάλ ποδοσφαίρου για κορίτσια, που αποτελεί δελεαστικό πρόγραμμα ανάπτυξης γυναικείου ποδοσφαίρου από την UEFA.

Στη χώρα μας η ΕΠΟ ξεκίνησε πέρυσι το πρόγραμμα στο Βόλο με κορίτσια ηλικίας Κ-12, γνωρίζοντας επιτυχία σε κεντρική πλατεία της πόλης. Η εκδήλωση αυτή  γίνεται την πρώτη εβδομάδα μετά το Πάσχα που φέτος πέφτει στις 12 Απριλίου.

Πρόκειται για εκδήλωση που στοχεύει στην προώθηση του γυναικείου ποδοσφαίρου και  είναι ανοιχτή για όλα τα κορίτσια που θέλουν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο άθλημα και να προπονηθούν υπό την επίβλεψη του ομοσπονδιακού προπονητή και των ειδικών της ομοσπονδίας. Λεπτομέρειες για το φεστιβάλ του Ηρακλείου, και το συνολικό περιεχόμενό του θα δοθούν προσεχώς.

Αθλητικά πάντως δεν θα πλήξουμε τους προσεχείς μήνες. Στις 16 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί ο τελικός του κυπέλλου της ΕΟΚ στα Δύο Αοράκια (το ζευγάρι θα αναδειχτεί στις 12/2 από τις ημιτελικές αναμετρήσεις  Προμηθέας Πατρών-Περιστέρι και  Διαγόρας Δρυοπιδέων-ΑΕΚ). Και τον Μάρτιο (27 και 31)στο «Θ. Βαρδινογιάννης», θα γεμίσει το μάτι μας ταλέντο από τους δύο επόμενους αγώνες της Εθνικής U21 με Τσεχία και Σκωτία για τα προκριματικά του Euro.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News