ΟΦΗ: Η δύσκολη «στροφή» και η προσδοκία

Απόψεις
ΟΦΗ: Η δύσκολη «στροφή» και η προσδοκία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κομβική η επαναφορά από τη Νέα Σμύρνη – Αναμενόμενη η απόφαση Αυγενάκη με Ολυμπιακό – Η μεγάλη νίκη σαν σήμερα και ...δυο περιπτώσεις «κραυγής»

 Αυτό συμβαίνει. Έχει συμβεί. Το θέμα είναι πως θα ξεπερασθεί. Το βάθος της ομάδας δεν επιτρέπει κατάλληλες λύσεις, έχει πέσει και βαρυχειμωνιά στο οδικό δίκτυο των μεταγραφικών ενισχύσεων.

Περάσαμε στο δεύτερο 15νθημερο του Γενάρη και μέχρι τώρα δεν έχουν βγει οι κύριες μεταγραφικές επιλογές τους. Κάποιες έρχονται…

Πολύ δύσκολη αυτή η στροφή για τον ΟΦΗ, αλλά τίποτε δεν έχει κριθεί.

Το άνετο πέρασμα του ΠΑΟΚ και στα δύο παιγνίδια κυπέλου είναι παρελθόν μαζί κι ο «βραχνάς» τους.

Η ελπίδα με τα όσα τωρινά, είναι οι προσδοκίες του Σίμου ότι θα υπάρξει αντίδραση ποντάροντας στην προσωπικότητα των ποδοσφαιριστών του «για να επιστρέψουμε στις εμφανίσεις που είχαμε στο προηγούμενο διάστημα» και το ματς κλειδί για την «επαναφορά» είναι στη Νέα Σμύρνη το Σάββατο. Κοιτάμε μπροστά...

Καθώς οι επισημάνσεις του Γιώργου Σίμου, μαζί και οι προσδοκίες του για τον ΟΦΗ μετά από κάθε ματς, ζητούν επειγόντως έκφραση για να αλλάξει παντού το κλίμα.

Στο ματς της Νέας Σμύρνης με τον ουραγό Πανιώνιο, ο ΟΦΗ καλείται να σταματήσει ένα σερί πέντε συνεχόμενων ηττών μέσα έξω (μαζί με το κύπελλο) και ένα τραγικό σερί επτά αγωνιστικών εκτός έδρας χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα.

Ο αντίπαλος του το Σάββατο όσο κι αν υπολείπεται σε πολλά αγωνιστικά σημεία μάχεται να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση και να προσπεράσει τον Παναιτωλικό. Έχει να δει πόντο εδώ και έξι αγωνιστικές, αλλά έχει ανεβάσει τη ψυχολογία του από την πρόκρισή του στο κύπελλο, επί της ομάδας του Αγρινίου έστω και στην παράταση.

Αλλά και για τον ΟΦΗ, ο αρνητικός προπομπός ήταν το Αγρίνιο…

Αναμενόμενο το πράσινο φως Αυγενάκη για την παρουσία «μεμονωμένων» 400 φιλάθλων του Ολυμπιακού στο ματς με τον ΟΦΗ την επόμενη Τετάρτη στο «Γεντί Κουλέ», επειδή έτσι συνέβη και με τους άλλους.

Αν και τα δεδομένα για κάθε φιλοξενούμενη είναι διαφορετικά από τη συλλογή πληροφοριών σε κάθε περίπτωση από την Αστυνομία.

Το ματς και το γήπεδο (πριν, κατά και μετά) έτσι κι αλλιώς πρέπει να προστατεύεται απ’ όλες τις πλευρές. Όχι για τίποτε άλλο… Υπάρχει τόση ένταση στην κορυφή του πρωταθλήματος μέσα κι έξω από τα γήπεδα που σε κάποια επίπεδα εκφράζεται επικίνδυνα, όσο κι αν το αγωνιστικό μέρος των δύο ομάδων προσφέρει εχέγγυα ποιοτικού ποδοσφαίρου.

Με 9.214 εισιτήρια…

-Επίκαιρο "σαν σήμερα" (σαν χτες) επειδή είναι μπροστά το ΟΦΗ - Ολυμπιακός. 1999 - 2000: Ο Ολυμπιακός έχει 13 νίκες και μια ήττα από τον Παναθηναϊκό, όταν πηγαίνει στο Ηράκλειο.

Ο ΟΦΗ ήταν για χρόνια δύσκολος προορισμός για τον Ολυμπιακό, ωστόσο είχε νικήσει και τα τρία προηγούμενα χρόνια. Αυτή τη φορά ο ΟΦΗ παρουσιάζεται και πάλι δυνατός και επικρατεί με 2-1 (12’ σουτ Νιόπλιας, 33’ κεφαλιά Γκόμες – 24’ σουτ Αλεξανδρής). Σκεφτείτε μόνο ότι σε κείνο το ματς είχαν κοπεί 9.214 εισιτήρια…

Δυο περιπτώσεις «κραυγής» με ή χωρίς VAR

Τα καραμπινάτα λάθη που σημάδεψαν τους αγώνες κυπέλλου που έγιναν χωρίς VAR την Τετάρτη, έφεραν την ίδια αναστάτωση με πιο εξόφθαλμα λάθη που καταγράφονται στα ματς που διεξάγονται με τη χρήση του VAR.

Ο Παναθηναϊκός που απέστειλε επιστολή σε ΕΠΟ και ΚΕΔ με αίτημα την χρήση VAR από τα προημιτελικά του Κυπέλλου, ακόμα και με έξοδα του, αδικήθηκε κατάφωρα με το γκολ του Ινσούα που δεν μέτρησε στο ματς με τα Γιάννινα, χωρίς VAR.

Όπως ακριβώς είχε αδικηθεί στο ματς πρωταθλήματος με την Ξάνθη στο «Γ. Καμάρας»  για το γκολ του Ζαχίντ στο πρώτο ημίχρονο, όπου ο επόπτης υπέδειξε οφσάιντ και στη συνέχεια το VAR και ο Σκουλάς συμφώνησαν με την υπόδειξη! Συμπέρασμα;

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News