ΟΦΗ - Άρης: Ο άρχοντας της έδρας και... ο δαίμονας της ισοπαλίας

Απόψεις
ΟΦΗ - Άρης: Ο άρχοντας της έδρας και... ο δαίμονας της ισοπαλίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το 79% των βαθμών του ΟΦΗ έχουν κατακτηθεί στο «Γεντί Κουλέ» και η μοναδική ισοπαλία της κρητικής ομάδας στο «Βικελίδης»! Ο Άρης έχει πάνω από 50% ισόπαλα αποτελέσματα φέτος, στο πρωτάθλημα της Superleague!

Είναι ευνόητο πως το αβαντάζ του ΟΦΗ για τον στόχο των πλέι οφ, θα ενισχυθεί εξαιρετικά, μετά από νίκη επί του Άρη το Σάββατο, κρατώντας τον αντίπαλο και ανταγωνιστή του τέσσερις βαθμούς και εκτός εξάδας.

Για τον ΟΦΗ η δύναμη της έδρας του, μοιάζει ως ποίημα.

Χρειάστηκε το VAR, για να καταγράψει τη μοναδική του απώλεια με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Κι όλο

Ουδέν τυχαίο, που ο ΟΦΗ είναι η τρίτη δύναμη στο πρωτάθλημα ως γηπεδούχος κι αυτό σχετικό υπέρ του. Στο «Γεντί Κουλέ» έχει συγκεντρώσει 15 βαθμούς σε έξι αγώνες, έναντι 19 του Ολυμπιακού και 17 του ΠΑΟΚ, αλλά σε επτά αγώνες έδρας.

Το 79% των βαθμών του ΟΦΗ έχουν κερδηθεί στο «Γεντί Κουλέ» και στατιστικά θα καταγράψει το 13ο συνεχόμενο του ματς χωρίς ισοπαλία.

Η μοναδική ομάδα που γνώρισε μαζί την ισοπαλία

Ο Άρης μπορεί να είναι ένα βαθμό πίσω από τον ΟΦΗ, αλλά έχει φύγει ηττημένος από λιγότερα ματς. Μόλις τρία, έναντι έξι του ΟΦΗ, αφού είναι «κολλημένος» με τις ισοπαλίες.

Ο ΟΦΗ μάλιστα συμβαίνει να έχει ζήσει αποκλειστικά μαζί του τη μοναδική ισοπαλία ως τώρα στο πρωτάθλημα (στο «Βικελίδης»)! Οι δείκτες αντίστοιχα για ΟΦΗ και Άρη  είναι 6-1-6 και 4-6-3.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης  έρχεται μάλιστα στο «Γεντί Κουλέ» μετά από τρεις ισοπαλίες σερί!

Με ΑΕΚ έξω, Λαμία μέσα και Ατρόμητο έξω και είναι αήττητη στους τελευταίους 7 αγώνες της, σκοράροντας σε κάθε ένα από τα έντεκα τελευταία ματς. Έχει σκοράρει στο 83% των εκτός έδρας αγώνων, είναι αήττητος στους τελευταίους πέντε εκτός έδρας αγώνες, σκοράροντας σε κάθε ένα από τους πέντε τελευταίους.

Εκτός έδρας ο Άρης έχει μόλις μία ήττα (στο Βόλο), ενώ οι άλλες δύο έγιναν στη δική του (με ΑΕΛ και Ολυμπιακό)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News