ΕΠΟ: Λεφτά ...να δεις Μιχάλη!

Απόψεις
ΕΠΟ: Λεφτά ...να δεις Μιχάλη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η επιστολή υπαλλήλου της ΕΠΟ που δικαιώνει τις "χρόνιες" καταγγελίες της ΕΠΣΗ για τις σκανδαλώδεις αμοιβές των golden boys της "Εξυγίανσης" του ελληνικού ποδοσφαίρου και τα αλλεπάλληλα άρθρά μας για τους Προεδρίσκους της Ομοσπονδίας...

Προκλητικές αμοιβές που προκαλούν σοκ αποκαλύπτει η επιστολή εργαζομένου της ΕΠΟ στον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, καταγράφοντας σκανδαλώδεις μισθούς για «τους δεκαπέντε ανθρώπους που κοστίζουν όσο το σύνολο του προσωπικού», αλλά και «για τις προσλήψεις δεκάδων ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ», όπως αναφέρει, καθώς και για «τους ευνοούμενους αυλικούς».

Η επιστολή αυτή του ανώνυμου υπαλλήλου, (Επιστολή κόλαφος: Κακοδιαχείριση, golden boys, κομματικά βολέματα που έφεραν το μνημόνιο στην ΕΠΟ) δικαιώνει τις καταγγελίες για τις αποδοχές σκάνδαλο που κατήγγειλε πρώτος ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου, κάνοντας και σειρά ενεργειών προς τις αρμόδιες ελληνικές και διεθνείς αρχές του ποδοσφαίρου, χωρίς ωστόσο να έχει ιδρώσει το αυτί κανενός, είτε αφορά την ηγεσία της ΕΠΟ είτε την ίδια την Πολιτεία.

Φυσικά μπορείτε να προστρέξετε και σε σειρά άρθρων μας στη "Νέα Κρήτη", για αυτό το καυτό θέμα, που προσβάλλει την αγωνία, τις θυσίες και τη στέρηση του ελληνικού λαού στα χρόνια της κρίσης, που τώρα μάλιστα την πληρώνει διπλά και σε έντοκες δόσεις.

Στις 26 Νοεμβρίου η ΕΠΟ κοινοποίησε στους υπαλλήλους της συγκεκριμένο οικονομικό σχέδιο, το οποίο προκάλεσε την αντίδρασή τους. Πρώτα με το κείμενο του συλλόγου υπαλλήλων της Ομοσπονδίας και τώρα με την ανώνυμη επιστολή υπαλλήλου της στον Αυγενάκη που αναλύει τους λόγους που επικαλείται η διοίκηση της ομοσπονδίας για να πάρει τα σκληρά και αντεργατικά μέτρα.

Η επιστολή αυτή ωστόσο προσφέρει την διαφάνεια που η διοίκηση ποδοπάτησε και ποτέ δεν έδωσε στοιχεία παρά τις αιτιάσεις της ΕΠΣΗ και άλλων φορέων στις γενικές της συνελεύσεις. Βγάζει στη... σέντρα τα ονόματα των golden boys όπως και άλλων υπαλλήλων που... επέβαλαν παράγοντες της ομοσπονδίας, με μισθούς για μεγάλο φαγοπότι.

Ειδική αναφορά (και μάλιστα με ονόματα) γίνεται στις προκλητικές αμοιβές νεοπροσληφθέντων, στο κόστος-μαμούθ της 7μελούς ΚΕΔ (105.000 €) που στο παρελθόν ήταν τριμελής ή πενταμελής, την αποζημίωση με 350.000€ στον Γιαννάκη Παπαδόπουλοκαι σε άλλα πολλά.

«Ζητάμε την προστασία του πραγματικού δυναμικού. Ζητάμε τη βοήθεια σας για την κατάργηση ασυμβίβαστων με προσλήψεις και αναβαθμίσεις συγγενικών προσώπων μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής. Ζητάμε αξιοκρατία και RESPECT», είναι η έκκληση που κάνει ο ανώνυμος υπάλληλος της ΕΠΟ στον Αυγενάκη και παραθέτει τις λίστες των παχυλών, προκλητικών αμοιβών του επιτελείου των "Αστέρων" από ...τον πλανήτη Αφροδίτη.

Από 21.279,14 ευρώ!...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News