ΟΦΗ: Ζητείται νίκη εκτός έδρας από τον Αύγουστο...

Απόψεις
ΟΦΗ: Ζητείται νίκη εκτός έδρας από τον Αύγουστο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τον Παναθηναϊκό, ο ΟΦΗ αγνοεί τη νίκη μακριά από το "Γεντί Κουλέ" και στη Λαμία υπάρχουν έξτρα δέλεαρ που αυξάνουν την "πίεση" για το τρίποντο. Η Λαμία του Μάντζιου μετράει αήττητο εδώ και τέσσερις αγωνιστικές

Κλείνοντας τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος ο ΟΦΗ αισθάνεται ξανά τη δυνατή του συγκέντρωση, να αλώσει την Κυριακή την έδρα της Λαμίας.

Η όρεξη που έχει ανοίξει η βαθμολογική του θέση στις κορυφές, είναι προκλητική για τους παίκτες του Σίμου, αλλά υπάρχουν κι άλλα δέλεαρ που θα θελήσουν να ικανοποιήσουν.

Η κρητική ομάδα έχει να κερδίσει εκτός έδρας, από τη μοναδική του νίκη επί του Παναθηναϊκού στις 31 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ! Έκτοτε είχε μόνο ήττες μακριά από το «Γεντί Κουλέ» (Βόλος, Ολυμπιακός, Λάρισα, Ατρόμητος), μετρώντας ακόμη το βαθμό της πρεμιέρας με τον Άρη στο «Βικελίδης».

Το άλλο είναι ότι δεν έχει γευθεί τη νίκη στις αναμετρήσεις του στη Λαμία, αν και δεν έχει ηττηθεί, αφού οι δυο φορές τους, έκλεισαν στο 1-1.  Αλλά είναι και το σπαστικό με τις δύο ήττες στο «Γεντί Κουλέ» στις προηγούμενες σεζόν με 1-2 και 1-3, που ζητούν απάντηση ρεβάνς…

Αυτή η άλλη Λαμία των τελευταίων αγώνων

Έχει πάρει φόρα η Λαμία τελευταία! Την είδαμε και χτες στο 3-0 με τον Αιολικό στο κύπελλο. Η αντίπαλος του ΟΦΗ την Κυριακή στο πρωτάθλημα έχει γλυκαθεί πολύ από τα σερί που κάνει τελευταία, αφού στο πρωτάθλημα μετράει αήττητο εδώ και τέσσερις αγωνιστικές κόντρα στο χλωμό της ξεκίνημα με τον Αντωνίου και Χάβο.

Έχει κάνει δηλαδή ατάκα και επί τόπου τις τρεις νίκες της (Ξάνθη, Λάρισα, Βόλος) και πήρε την ισοπαλία από τον Άρη στο «Βικελίδης», με τεχνικό ηγέτη τον Μάντζιο!

Το διάστημα δηλαδή που η κρητική ομάδα επαναφόρτιζε τις μπαταρίες της συγκέντρωσης της, κάνοντας τις τρεις απανωτές ήττες, για να ξεσπάσει μετά στην ΑΕΚ!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News