default-image

Η εθνική Ελλάδας... δεν έχει αποκλειστεί ακόμη από το Euro 2020!

Απόψεις
Η εθνική Ελλάδας... δεν έχει αποκλειστεί ακόμη από το Euro 2020!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η θεραπεύτρια νίκη, η τηλεθέαση και... το παραθυράκι! Με αρκετά "αν" από... ντόμινο οι λίγες ελπίδες μέσω Nations League

Η νίκη είναι μεγάλη θεραπεύτρια πληγών! Οι Έλληνες μπορεί να απείχαν από τις κερκίδες του ΟΑΚΑ αλλά διψώντας για μια επιτυχία κάθησαν μπροστά στις τηλεοράσεις για να αποζημιωθούν με μια επιτέλους νίκη (με ελπιδοφόρα εμφάνιση) κατά της Βοσνίας.

Το επιβεβαίωσαν και οι τηλεοπτικές μετρήσεις αφού  το ματς Ελλάδα - Βοσνία έκανε σε μέσο όρο 18,1% στο γενικό σύνολο και 16,1% στο δυναμικό! Σε όλη τη διάρκεια τα νούμερα ήταν διψήφια στο ελεύθερο OPEN TV, ενώ ο αγώνας μεταδιδόταν και από το CosmoteSport. Πήγε φουλ στην κόντρα τα αβανταδόρικα σίριαλ και ριάλιτι!

H νεανική Εθνική μας ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, ήταν κυρίαρχη κόντρα στους Βόσνιους, και άφησε ελπίδες για το μέλλον.

To "παραθυράκι" για Euro 2020 μέσω Nations League

Υπάρχει και το μικρό παραθυράκι μέσω Nations League που δίνει "μαθηματική" ελπίδα στην η Εθνική μας ομάδα να διεκδικήσει πολλά πράγματα που μπορεί να  την επαναφέρει σε μεγάλες τροχιές. Από τη διοργάνωση αυτή είναι δυνατή όσο κι αν με ελάχιστες πιθανότητες...η συμμετοχή της στο Euro 2020!

Το σενάριο

Συγκεκριμένα, η Σκωτία θα είναι στα playoffs του Nations League τον ερχόμενο Μάρτιο και απομένουν άλλα τρία εισιτήρια.

Στην περίπτωση που Νορβηγία, Σερβία και Φινλανδία που ακολουθούν στη λίστα, περάσουν μέσω του ομίλου τους, τότε Βουλγαρία, Ισραήλ και Ουγγαρία θα είναι οι άλλες τρεις ομάδες που εξασφαλίζουν την παρουσία τους στα playoffs του Nations League

Αν το Ισραήλ πάρει το εισιτήριο από τον όμιλό του, τη θέση του θα πάρει η Ρουμανία.

Με τη σειρά της, αν η Ουγγαρία περάσει, τη θέση της θα πάρει η Ελλάδα με την Σκωτία και τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία, με τις οποίες θα σχηματιστούν τα playoffs της League C.

Είναι και το μοναδικό σενάριο με το οποίο η Ελλάδα έχει τη δυνατότητα να βρεθεί στα γήπεδα 12 μεγάλων πόλεων της Ευρώπης. (Με πληροφορίες από το Gazzetta.gr)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News