Στο... χέρι του ΟΦΗ ο Μεγιάδο με τη ρήτρα της τρέχουσας σεζόν

Απόψεις
Στο... χέρι του ΟΦΗ ο Μεγιάδο με τη ρήτρα της τρέχουσας σεζόν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Θραύση κάνουν τα δημοσιεύματα τις τελευταίες εβδομάδες για το ενδιαφέρον των "μεγάλων" της Superleague για τον Μιγκέλ Μεγιάδο του ΟΦΗ. Λογικό είναι να βγαίνουν τα μάτια των "ανιχνευτών" τους, αφού ο Αργεντινός μέσος πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, ξεχωρίζοντας από... χιλιόμετρα για τις ικανότητες και το ταλέντο του, που αναδεικνύονται πρωταγωνιστικές.

Ο Μεγιάδο είναι από τα δυνατά χαρτιά στα σχέδια του Γιώργου Σίμου που ανταμείβονται πάντα με τη συνεισφορά του παίκτη στην ενδεκάδα.

Μέχρι τώρα έχουν αναδειχτεί οι πληροφορίες πρώτα για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, ενώ χτες η Sportday κάνει λόγο σε δημοσίευμά της και για την περίπτωση της ΑΕΚ με τίτλο "Μιγκέλ Μεγιάδο: Ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ βρίσκεται στα "ραντάρ" του Ίλια Ίβιτς..."

Πιθανότατα να υπάρχει κι άλλο "μεγάλο ενδιαφέρον", ωστόσο στις μέχρι τώρα αναφορές γίνεται ένα λάθος, που αφορά την πρόθεση των ενδιαφερόμενων ελληνικών ομάδων να κάνουν κρούση στην Τσακαρίτα (σ.σ. στο ρεπορτάζ για τον "Δικέφαλο" της Αθήνας, τονίζεται ότι η ΑΕΚ "θα το πράξει σε συνεννόηση με τους Κρητικούς".

Ο Μιγκέλ Μεγιάδο ωστόσο διανύει τη δεύτερη περίοδο του στον ΟΦΗ με την Κρητική ΠΑΕ να έχει πάνω του υπογράψει με την Τσακαρίτα "οψιόν αγοράς", επομένως είναι στο χέρι της η όλη υπόθεση, αρκεί να μέχρι τέλος της σεζόν (υπάρχει συγκεκριμμένη ημερομηνία), να καταβάλλει τα χρήματα της ρήτρας και ο παίκτης είναι δικός της.

Οι πληροφορίες μάλιστα είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικές για τον ΟΦΗ, αφού η ρήτρα των 550.000 ευρώ που ίσχυε πέρσι, έχει μειωθεί φέτος κάτω από το μισό, με την Τσακαρίτα ωστόσο να διατηρεί δικαιώματα σε ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη!

Το είχε ανακοινώσει επίσημα η κρητική ΠΑΕ σε ανακοίνωσή της το καλοκαίρι που πέρασε:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την ανανέωση του δανεισμού του ποδοσφαιριστή Μιγκέλ Μεγιάδο για έναν ακόμα χρόνο, με την ομάδα μας να διατηρεί την οψιόν αγοράς, αλλά με σαφώς ευνοϊκότερους οικονομικούς όρους σε σχέση με φέτος».

Φυσικά η εντυπωσιακή μείωση της ρήτρας που δίνει το δικαίωμα στον ΟΦΗ να κάνει δικό του τον παίκτη, αποτελεί σημαντική επιτυχία για τον χειρισμό που έγινε τον περασμένο Ιούνιο!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News