ΟΦΗ: Στα ωραία λέμε ναι!

Απόψεις
ΟΦΗ: Στα ωραία λέμε ναι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτό που επιθυμεί κάθε φίλαθλος του ποδοσφαίρου, το προσφέρει απλόχερα αυτή τη σεζόν ο ΟΦΗ! Βλέπεις ομάδα να παίζει μπάλα μέσα στο γήπεδο και ποδοσφαιριστές που έχουν την ικανότητα να κάνουν τη διαφορά κι όταν η ροή του αγώνα απαιτεί αυξημένες δυνάμεις για να προκληθούν ανατροπές.

Το ζήσαμε περιχαρείς και στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, όπου η φλόγα για τον ΟΦΗ γιγαντώθηκε στις καρδιές των φίλων του, με την επίτευξη της σούπερ επαναφοράς στην κανονικότητα της νίκης.

Μην πείτε για τις στιγμές «μπλοκαρίσματος» σε διαστήματα του πρώτου ημιχρόνου, ή γιατί προηγήθηκε ο Αστέρας… αυτές για μια συγκροτημένη ποδοσφαιρικά ομάδα όπως ο ΟΦΗ, είναι για να την κάνουν ακόμη πιο δυνατή.

Αυτό που επιδιώκει το μοντέλο του ΟΦΗ, είναι σε αξιοθαύμαστη πορεία και είναι ευνόητο πως όταν η ομάδα αυτή, επιτύχει τον πρώτο της στόχο που είναι πάνω απ’ όλα η έγκαιρη διασφάλιση της στη Superleague, θα απελευθερώσει κι άλλες δυνάμεις.

Με λίγα λόγια μπορεί να επιτύχει ακόμη υψηλότερους στόχους.

Τι θέλει άλλωστε η ποδοσφαιρική ηγεσία του ΟΦΗ, από την ισχυρή θεμελίωση αυτού του δομημένου έμψυχου δυναμικού, που απαρτίζεται από ποδοσφαιριστές με το χαμηλό συντελεστή ηλικίας, αναβλύζοντας παρόν και μέλλον μαζί;

Αυτή είναι όλη η ουσία που μπορεί να επιφέρει και τις επιδόσεις που απαιτούν και οι οικονομικές συνθήκες του υποσχετικού «πλάνου τριετίας», που δένει τις ηγεσίες ιδιοκτησίας και ποδοσφαίρου, αφού με τέτοιες αγωνιστικές επιδόσεις, μπορούν να υπάρξουν και χρυσές ευκαιρίες μεταπώλησης, ως «καρποί» και υπεραξίες.

Από την αρχή της προετοιμασίας –αλλά και πριν- είχαμε τονίσει την πίστη μας σε αυτό που θα ερχόταν στην αγωνιστική περίοδο από τον ΟΦΗ, διαχωρίζοντας της κατάσταση της προηγούμενης σεζόν, ως μη καθαρή καθώς βασίστηκε σε άλλο γενικότερο σχεδιασμό.

Κι όπως θα τραγουδούσε και ο αείμνηστος Λουκιανός Κηλαηδόνης, στα «Ωραία λέμε Ναι»!

-Ο ΟΦΗ αξίζει μεγαλύτερη παρουσία των φίλων του στις κερκίδες του «Γεντί Κουλέ». Το υποδηλώνει και η παρουσία των φιλάθλων στο παιγνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Κατά τι λιγότερος από το προηγούμενο ματς με τον Παναιτωλικό, αλλά φανταστικά πιο δυνατός σε παλμό!

- Δεν ξέρουμε τι γίνονταν αν ο Αστέρας δεν έμενε με δέκα παίκτες, αλλά ξέρουμε ότι ο ΟΦΗ είχε αρχίσει να χτυπά με δυνατά κύματα την άμυνά του πριν συμβεί αυτό.

-Αν θέλετε και το άλλο, δεν είχε καμία σχέση με την εμφάνιση που είχε με τον Παναιτωλικό όταν η ομάδα του Αγρινίου είχε μείνει με δέκα, πάλι μέσα στο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης». Τότε ο ΟΦΗ είχε ολίγον τι «βραχυκυκλώσει», ενώ με τον Αστέρα «έκρυψε το τόπι»!

-Και που να πάει ο Μπούσης; Εδώ στη μαγεία της ομάδας από τον Ιούλιο, όπως και στο χτεσινό ματς, διακριτός με άνεση στις κερκίδες… Η Αμερική μπορεί να περιμένει!

-Θα τρελάνει πάλι στο σύστημα στατιστικών ο ΟΦΗ. Ειδικά τα συγκριτικά με άλλες περιόδους!

-Εδώ σάρωσε και στα Sports Marketing Awards! Η στήλη πιστεύει ότι το μήνυμα του Μανόλη Βογιατζάκη με το βραβείο στα χέρια, είναι για διπλή βράβευση για την σεμνότητα και την συναισθηματικό του πλούτο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News