Εθνική Ελλάδας: Αναφορές με έδρα το Παγκρήτιο για το Nations League

Απόψεις
Εθνική Ελλάδας: Αναφορές με έδρα το Παγκρήτιο για το Nations League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το γνωστό "φιάσκο" της ΕΠΟ για την έδρα του Παγκρητίου, θα απαντηθεί όπως όλα δείχνουν από την επόμενη χρονιά για τη «γαλανόλευκη».

Το Παγκρήτιο Στάδιο, ως έδρα της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου επανήλθε στη δημοσιότητα, με δημοσίευμα του LiveSport, που κάνει λόγο για την επόμενη χρονιά.

Εφόσον - τονίζει- δεν υπάρξουν άλλα προβλήματα που θα καθυστερήσουν ακόμα περισσότερο τη «μετακόμιση» της Εθνικής Ελλάδος, τότε η «γαλανόλευκη» θα αγωνιστεί την επόμενη χρονιά ως γηπεδούχος στο Παγκρήτιο και -αρχής γενομένης- θα δώσει εκεί τα παιχνίδια για το Nations League.

Μετά το φιάσκο Γραμμένου που δεν τήρησε της υποσχέσεις της Ομοσπονδίας για την έδρα που είχε δημοσιοποιηθεί από τον περασμένο Φεβρουάριο έχοντας ανακοινώσει πως για τα επόμενα τέσσερα χρόνια η εθνική μας ομάδα θα αγωνίζεται στο Παγκρήτιο Στάδιο και αυτό θα συνέβαινε μετά τα δυο πρώτα εντός έδρας παιχνίδια για τα προκριματικά του Euro 2020 με Ιταλία (8/6) και Αρμενία (11/6) λόγω των εργασιών που έπρεπε να γίνουν στο γήπεδο, έχουν περάσει μήνες  και η Εθνική Ελλάδος έχει δώσει όλα τα μέχρι στιγμής παιχνίδια της στο παγωμένο ΟΑΚΑ.

Πιθανότατα το δημοσίευμα ενθαρρύνεται από τις αναφορές του υφυπουργού αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη στη συνάντηση που είχε με τον αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου και αρμόδιο για θέματα αθλητισμού, Νίκο Συριγωνάκη, τον δήμαρχο Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινό, τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ, Νίκο Τζώρτζογλου και τον πρόεδρο της ΕΣΚΗ, Μπάμπη Μαρκάκη, στις 13 Σεπτεμβρίου.

Στις δηλώσεις του υφυπουργός αθλητσιμού Λευτέρης Αυγενάκης, είχε τονίσει:

«Θέσαμε από κοινού ένα στόχο: να γίνει η Κρήτη, το Ηράκλειο, έδρα των εθνικών ομάδων. Εκείνης του ποδοσφαίρου στο Παγκρήτιο Στάδιο και εκείνης του μπάσκετ στα Δύο Αοράκια. Κινούμαστε όλοι μαζί συντονισμένα, ώστε οι αθλητικές υποδομές να αποκτήσουν τις προδιαγραφές που απαιτούνται. Με συνέργειες και με συστράτευση. Πιστεύουμε ότι ο επόμενος χρόνος θα βρει το Ηράκλειο και συνολικά την Κρήτη σε μια διαφορετική θέση, ακόμα πιο αρμόζουσα εντός της αθλητικής κοινότητας».

Άλλωστε ο κ. Αυγενάκης έχει «ξεπαγώσει» τη χρηματοδότηση των έργων του Παγκρητίου στις συναντήσεις του με στελέχη της UEFA.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News