Η πρώτη ήττα του ΟΦΗ ως μάθημα...

Ποδόσφαιρο
Η πρώτη ήττα του ΟΦΗ ως μάθημα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διαφορά ήταν ... στην εκμετάλλευση των αδύναμων σημείων, αλλά ο ΟΦΗ αγωνιστικά ήταν μια συνέχεια του ΟΦΗ που κέρδιζε...

Όλα λειτουργούν ως ένα μάθημα, συχνά επαναλαμβανόμενο. Ο νόμος που ποδοσφαίρου δεν εξαιρείται. Λειτουργεί ως καθρέπτης. Ο ΟΦΗ έκανε 19 τελικές γκολ δεν έκανε και γνώρισε την ήττα από μια λεπτομέρεια, που ίσως κακώς δεν καλύφτηκε από τις μεταγραφές του καλοκαιριού στο κέντρο της άμυνας του. Ίσως… 

Η διαφορά ήταν ότι ο Βόλος αξιοποίησε το αδύναμο σημείο του ΟΦΗ, ενώ ο ΟΦΗ που επίσης ξεκλείδωσε τα δυνατά σημεία του αντιπάλου του, δεν τα αξιοποίησε. Χωρίς γκολ δεν κερδίζεις. Χωρίς γκολ, όταν δεχτείς, χάνεις.

 

Αν θέλεις να δεις πιο διεισδυτικά, ο ΟΦΗ που ηττήθηκε, ήταν μια συνέχεια (αγωνιστικά) του ΟΦΗ που κέρδιζε! Το παιγνίδι του πρωταθλήματος συνεχίζεται… και ο ΟΦΗ δεν έχει παρά να πιστοποιήσει ξανά την τύχη που αξίζει να έχει.

Η εμπειρία από ομάδες και πρωταθλήματα, λέει πάντως, ότι ομάδα που δημιουργεί και κάνει ευκαιρίες μη τη φοβάσαι. Μπορεί να ισχύσει κάθετα για τον ΟΦΗ, που έχει ηγεσίες που ξέρουν να αξιοποιούν τα βιώματα μέσα στο γήπεδο.

-Ήδη υπάρχει στα χέρια τους η τριλογία των αποτελεσμάτων στο πρωτάθλημα. Η ήττα (φυσιολογική και ως αποτέλεσμα στη ροή του πρωταθλήματος), προσφέρεται συχνά ιδανικά για βελτιώσεις που μπορούν να σε κάνουν καλύτερη ως ομάδα.

-«Μπράβο σας για το ποδόσφαιρο που παίζετε. Πραγματικά έχετε μια καλή ομάδα». (12 λέξεις του Μπέου για τον ΟΦΗ μετά το ματς με το Βόλο. Νάναι καλά ο Αχιλλέας)

-Τι μας θύμισε πάλι η Superleague! -22/9/2002: Στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» ο ΠΑΟΚ αιφνιδιάζει τον ΟΦΗ και προηγείται με 3-0 (7’ Καφές, 36’ Οκκάς, 47’ Σαπιγγίδης). Οι γηπεδούχοι στα τελευταία λεπτά μειώνουν σε 3-2 (83’ Σολίς, 88’ Γκόμες), αλλά η ομάδα της Θεσσαλονίκης κρατά τη νίκη σε μια έδρα, που είχε να κερδίσει 21 χρόνια!

Και... "σφηνάκια" φθινοπώρου!

-Μπράβο βρε Νίκκι! Τόχεις… το κοκαλάκι της νυχτερίδας! Τέσσερις πόντοι με το καλημέρα σου και πόντο στη Λαμία;

-Πολύ διχαστική και η γραφή του νέου επικοινωνιολόγου, που κάνει επίδειξη εξυπνάδας στις ανακοινώσεις του, με πολλά μποφόρ. Σε σημείο αηδίας. Μιλάμε σε άνω κεντρικό επίπεδο…

-«Λευτεριά στην ΠΑΕ»! Αυτό το σύνθημα κάτι μας θυμίζει, κάτι μας θυμίζει…

-Ο Λευτέρης Αυγενάκης με ανάρτηση στο twitter, γνωστοποιεί ότι θα πατάξει με κάθε τρόπο την βία, με τη συνεργασία της ΕΛΑΣ. "Η κοινωνία δεν την ανέχεται!" Μακάρι κύριε υφυπουργέ, αλλά κομμάτι δύσκολο...

-Βροντερή δήλωση με ηχώ, που δύσκολα θα βρει αντίκρισμα! «Θα κλείσω τη θύρα 13» (Δ. Γιαννακόπουλος).

Για την ακρίβεια: «Θέλω να το δηλώσω δημοσίως και ξεκάθαρα ότι την επόμενη φορά που θα υπάρξουν τέτοιου είδους περιστατικά, είτε να σπάνε πόρτες, είτε να χτυπούν κόσμο του Παναθηναϊκού, θα κλείσω τη Θύρα 13, θα τους δώσω πίσω τα εισιτήρια και δεν θα τους επιτρέψω ξανά την είσοδο στο γήπεδο. Η βία και η τρομοκρατία σε κάθε της μορφή δεν επιτρέπεται στον Παναθηναϊκό, δεν είναι αποδεκτή και αυτό θα γίνει πράξη, είτε το θέλουν, είτε όχι!»

-Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ: «Παραδέχομαι τον Μαρινάκη ως αντίπαλο, γιατί κάνει το καλύτερο για την ομάδα του. Παραδέχομαι και τον Σαββίδη, που έχει κάνει δυνατό αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, και τον Μελισσανίδη, που έχει επαναφέρει στο προσκήνιο την ΑΕΚ. Και βέβαια την οικογένεια Βαρδινογιάννη, που είχε κάνει μεγάλο τον Παναθηναϊκό». (Μίμης Δομάζος)

-Τι είναι πάλι αυτό με την Olaf (Ευρωπαϊκή Υπηρεσία κατά της Απάτης) και τον διορισμό στο ΟΑΚΑ;

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News