default-image

Αξίζει περισσότερες «Χρυσές Μπάλες» ο Ρονάλντο από τον Μέσι;

Απόψεις
Αξίζει περισσότερες «Χρυσές Μπάλες» ο Ρονάλντο από τον Μέσι;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ο Μέσι είναι στην ιστορία του ποδοσφαίρου, αλλά νομίζω ότι πρέπει να έχω έξι ή επτά ή οκτώ περισσότερες από εκείνον», δήλωσε ο Πορτογάλος στον τηλεοπτικό σταθμό Piers Morgan σε συνέντευξη στην ITV της Βρετανίας.

Ρονάλντο: Αξίζω περισσότερες «Χρυσές Μπάλες» από τον Μέσι

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο , δήλωσε ότι αξίζει να τερματίσει τη σταδιοδρομία του με περισσότερα βραβεία "Ballon d'Or" από τον Λιονέλ Μέσσι  και ελπίζει να εδραιωθεί ως ο μεγαλύτερος παίκτης όλων των εποχών.

Ο 34χρονος Ρονάλντο κέρδισε το διάσημο τρόπαιο του Γαλλικού ποδοσφαιρικού περιοδικού για τον καλύτερο παίκτη του κόσμου πέντε φορές - όσες φορές και ο Μέσι - αλλά είναι πρόθυμος για περισσότερα καθώς μετακινείται στο λυκόφως της καριέρας του.

«Ο Μέσι είναι στην ιστορία του ποδοσφαίρου», δήλωσε ο Ρόναλντο στον τηλεοπτικό σταθμό Piers Morgan σε συνέντευξη στην ITV της Βρετανίας την Τρίτη.

"Αλλά νομίζω ότι πρέπει να έχω έξι ή επτά ή οκτώ πάνω από εκείνον", είπε, αναφερόμενος στα βραβεία Ballon d'Or.

"Θα το λάτρευα, νομίζω ότι το αξίζω."

Δεν είμαστε φίλοι

Είπε ακόμη ότι δεν είναι φίλος με τον Αργεντινό, αλλά πιστεύει ως  αντίπαλό του  τον βοήθησε να ωθήσει περισσότερο στην καριέρα του.

"Η σχέση μου μαζί του είναι ότι δεν είμαστε φίλοι, αλλά έχουμε μοιραστεί αυτό το στάδιο για 15 χρόνια", δήλωσε ο Ρονάλντο. "Ξέρω ότι με ώθησε να είμαι καλύτερος παίκτης και τον ώθησα να είναι και αυτός καλύτερος παίκτης."

Δεν ακολουθώ τα αρχεία, τα αρχεία με ακολουθούν!

Ο Ρονάλντο, ο οποίος έπαιξε επίσης για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Ρεάλ Μαδρίτης, έχει πέντε μετάλλια των νικητών του Champions League και οδήγησε την Πορτογαλία στη νίκη στα πρωταθλήματα 2016 του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και 2019 της Εθνικής Λιγκ.

"Δεν ακολουθώ τα αρχεία, τα αρχεία με ακολουθούν, είμαι εθισμένος στην επιτυχία και δεν νομίζω ότι είναι κάτι κακό, νομίζω ότι είναι καλό", είπε ο Ρονάλντο.

"Με ενθαρρύνει. Αν δεν έχετε κίνητρο, είναι καλύτερο να σταματήσετε".

-Εσείς τι γνώμη έχετε;

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News