Η επανεκλογή του Σήφη, η αξία του Τσινού και τα μικροπολιτικά σημεία των καιρών…

Απόψεις
Η επανεκλογή του Σήφη, η αξία του Τσινού και τα μικροπολιτικά σημεία των καιρών…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα απλό σχόλιο και αναφορές από το Bitcoin μέχρι τα δύσκολα που βάζει το VAR

Αν μη τι άλλο με γιορτινή παράσταση θα μοιάζει η διαδικασία εκλογής νέας διοίκησης του Συνδέσμου Παλαιμάχων ΟΦΗ με την πανηγυρική επανεκλογή στην προεδρία του αεικίνητου Σήφη Κορωνάκη! 

Έτσι κι αλλιώς καθημερινά ο παλαίμαχος άσος του ΟΦΗ μας έχει συνηθίσει σε υπερβατικές εκπλήξεις με επίκεντρο τη φυσική ζωή με τις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι παλιοί συμπαίκτες του στον ΟΦΗ τον αγαπούν ιδιαίτερα, ξέροντας το καθαρό της ψυχής του και την καλοπροαίρετη διάθεσή του. Οι φουρνιές των παικτών που ανέδειξαν τον ΟΦΗ στην μεγάλη κατηγορία και η συνέχεια τους που τον κράτησαν ψηλά, έχουν ραντεβού αύριο Τετάρτη στις 6 μ.μ.  στα γραφεία του Συνδέσμου  στη Θύρα 1, για να βγάλουν τη νέα τους διοίκηση!

- Υπεραξία ή ειδική αξία ο Γρηγόρης Τσινός και τώρα στον ΟΦΗ;

Θα λέγαμε χωρίς καμιά περιστροφή και τα δύο! Συγκίνηση. Τον συναντήσαμε χτες με τα πανέμορφα παιδιά του που είχαν γενέθλια να τους προσφέρει δώρα από γνωστή παιγνιδούπολη! Με μια αγκαλιά χαιρετισμού μαζί του ξεπήδησαν χίλιες αναμνήσεις! Άντε με το καλό να βρει και σπίτι στο Ηράκλειο, κάτι που τον έχει ταλαιπωρήσει.

Συνοδευόμενος φυσικά από τον επιστήθιο για χρόνια φίλο του, Σήφη!

 -Ένα απλό σχόλιο. Προσωπικά και μικροκομματικά παιγνίδια δεν χωρούν σε ζητήματα που αφορούν το όφελος της αθλητικής μας κοινωνίας. Ο αθλητισμός είναι ένας μέγας κόσμος, οι μικροπολιτικές και μαζί οι προσωπικές επιδιώξεις, ένας στενός μικρόκοσμος.

- Θυμάμαι, όταν ήταν Πρωθυπουργός ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και η κόρη του η Ντόρα υπουργός Πολιτισμού είχε βγάλει δυνατά «πακέτα» για το Ηράκλειο ανάμεσα στα οποία κάποια εκατομμύρια δραχμές για τη σύγχρονη μεταμόρφωση του Κολυμβητηρίου Ηρακλείου, oι προτάσεις της  «τορπιλίστηκαν» από τοπικούς παράγοντες της αντίπαλης παράταξης. Δεν έπεσε ούτε τούβλο…

-Και αυτό: «Παν μέτρον άριστον» (Με ή χωρίς το «παν», είναι ορθό).

-Ελληνικά φαινόμενα στην ποδοσφαιρική Ευρώπη: «Δεν προχωράει το deal Ηρακλή-Παλαιοχωρίου. Ορατός ο κίνδυνος να μην αγωνιστεί σε καμία κατηγορία ο Γηραιός!»

-Σημείο των καιρών να κάνεις αίτημα για να έχεις ως ομάδα 50-50 από τη διαιτησία και το VAR! Το έκανε ο Άρης στην ΚΕΔ ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ σε ότι αφορά την λειτουργία του VAR την Κυριακή καθώς η γηπεδούχος ομάδα έχει την ευθύνη της τηλεοπτικής παραγωγής, με το PAOK TV, ήτοι και τροφοδότης του VAR σύμφωνα με το πρωτόκολλο λειτουργίας του.

-Το Bitcoin έχει μπει για τα καλά  στον χώρο του ποδοσφαίρου με ομάδες που πήραν χορηγίες, για να διαφημίσουν ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων!

Η τουρκική Μαλάτιασπορ έβαλε στην φανέλα της διαφήμιση ενός ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων, ενώ η στοιχηματική εταιρεία Sportsbet.io, φιγουράρει τη φίρμα της στη φανέλα  της Γουότφορντ, ομάδα της Premier League!

Σύμφωνα με το "euro2day" άλλες ομάδες της Premier League, όπως η Tότεναμ, η Λέστερ και  Νιούκαστλ έχουν αποκαλύψει πως έχουν προβεί σε αναγνωριστικού χαρακτήρα συναλλαγές σε Bitcoin, όσον αφορά μεταγραφές παικτών.

-Όλα του VAR δύσκολα. Το ποδόσφαιρο μετά βίας το σηκώνει. «Πάνω από 32 λεπτά και 26 δευτερόλεπτα καθυστερήσεις λόγω της χρήσης VAR, είχαν τα ματς της περασμένης αγωνιστικής στη La Liga, σύμφωνα με τους υπολογισμούς της αθλητικής εκπομπής «Vamos Movistar».

Όπως επισημαίνει η “Marca” υπάρχουν ανησυχίες ότι οι καθυστερήσεις διαταράσσουν τη φυσική ροή των αγώνων, κάτι που δεν προβλεπόταν όταν είχε εισαχθεί η νέα, αυτή, τεχνολογία».

-Για ανυπόμονους και βιαστικούς: «Η καλύτερη ανταμοιβή της υπομονής, είναι η ίδια η υπομονή».

Αυτή είναι η μπάλα που θα μας μαγεύει φέτος...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News