Ο ΟΦΗ στηρίζει… την υπογραφή του!

Απόψεις
Ο ΟΦΗ στηρίζει… την υπογραφή του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στόχος οι βαθμοί του με Παναιτωλικό να φτάσουν… στους επτά! - Δείτε με πόση προσοχή αντιμετωπίζεται στην προετοιμασία των αντιπάλων του.

Η υπογραφή που έβαλε ο ΟΦΗ στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος ως διαπιστευτήριο στις δύο πρώτες αγωνιστικές, τον ακολουθεί στην τρέχουσα διοργάνωση. 

Παίζοντας το ποδόσφαιρο που θέλει να βλέπει ο κόσμος και δείχνοντας μια ποιοτική δυναμική με κυριαρχία στα παιγνίδια του, γνωρίζει πολύ καλά, ότι μέγα συστατικό επιτυχίας, σε μια ομάδα που εργάζεται μεθοδικά και με ποδοσφαιρικό πνεύμα, είναι η συνέχεια…

Τώρα καλείται να επικυρώσει τις συγκομιδές του από τις ξένες έδρες, με μια νίκη στο σπίτι του, μέσα στον ζωντανό παλμό των φίλων του, που έχουν γεμίσει με αυτή την προσμονή, προσδοκώντας το καλύτερο στην όλη πορεία.

Πόσο ωραίο είναι να έχεις πάρει τέσσερις βαθμούς στα δύο πρώτα ματς πρωταθλήματος σε μια δύσκολη έδρα και στην έδρα ενός μεγάλου αντιπάλου και να έχεις αμέσως μετά την «πρώτη» απέναντι στο κόσμο σου, στο ανανεωμένο περιβάλλον του ναού σου; -Πολύ!

Ο ΟΦΗ έχει αφάνταστη διάθεση να συνεχίσει το δρόμο που χάραξε στο πρωτάθλημα, κάνοντας του βαθμούς του επτά, με νίκη επί του Παναιτωλικού. Το ρεπορτάζ, τον θέλει διαβασμένο επί του αντιπάλου και προσγειωμένο, όπως ακριβώς το απαιτούν η ποδοσφαιρική γνώση και η επίγνωση που υπάρχουν στις τάξεις του, σε αφθονία.

Όπως ακριβώς και το ότι απαιτείται προσοχή και μόνο που πρόκειται για ένα νέο ματς και απέναντι σε έναν αντίπαλο, που επίσης παίζει μπάλα και έρχεται αδικημένη από την ως τώρα ανύπαρκτη βαθμολογική συγκομιδή.

Ο Παναιτωλικός έδειξε πολύ καλή εικόνα και με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και με την Ξάνθη στο Αγρίνιο, παρά τις ισάριθμες ήττες του με σκορ 2-1.

Φαίνεται και από τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών που δίνουν 2.00 στη νίκη του ΟΦΗ και έως 4,2 σε διπλό του Παναιτωλικού. Γιατί, το 2.00 είναι πολύ ακριβό για το ποδόσφαιρο που έχει παίξει ο ΟΦΗ και τα αποτελέσματα που πήρε εκεί που τα πήρε…

Για να δείτε πόση προσοχή αντιμετωπίζεται πλέον (ξανά) από τους αντιπάλους του:

-«Το επιτελείο του Λούις Κάστρο δουλεύει με τρόπο πρωτόγνωρο. Ο Λουτσιάνο ως εξωτερικός παρατηρητής διόρθωνε μονίμως τα κακώς κείμενα. Ο Ζοζέ Κάστρο μετείχε στο δίτερμα δείχνοντας τι κινήσεις πρέπει να κάνουν οι παίκτες από την άμυνα προς τα άκρα, ώστε να δημιουργηθούν προϋποθέσεις επιθετικά. Ο Βίτορ Ντίμας συχνά έκανε τις παρατηρήσεις του στους τρεις τερματοφύλακες για το παραμικρό.

-»Με λίγα λόγια, γίνεται δουλειά. Και δουλειά ποιοτική, με το επιτελείο να προσπαθεί να παρουσιάσει έναν Παναιτωλικό που θα παίζει άρτιο και σωστό ποδόσφαιρο». (Χαρακτηριστικό δείγμα από τον Παναιτωλικό, σε ρεπορτάζ του agriniopress.gr)

-Λογικό είναι να ζορίζεται η τεχνική του ηγεσία της ομάδας του Αγρινίου με διπλό μηδενικό αποτέλεσμα στην εκκίνηση και με τον ΟΦΗ που παίζει μπάλα κυριαρχίας, μπροστά τους…

-Δεν βλέπουμε νίκη του Παναιτωλικού επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο σε οποιαδήποτε διοργάνωση, παρά μονό μια ισοπαλία στη Football League to 1999.

-Από τους 27 παίκτες που έχει ο Παναιτωλικός, Έλληνες είναι μόλις δέκα. Φέτος μάλιστα  η ομάδα του Αγρινίου επέλεξε να μην κάνει ούτε μία μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή! Έκανε έντεκα μεταγραφές και οι έντεκα ξένοι συν τον Ντουάρτε που αγόρασε, δώδεκα!

-Φαντάζεστε να ήταν ο Αυγενάκης υφυπουργός αθλητισμού όταν ο Γραμμένος έπαιζε το κρυφτούλι αδρανώντας με την έδρα του Παγκρητίου, χωρίς να κάνει αυτά που είχε ανάγκη η εθνική μας και είχε ζητήσει ως έδρα το Παγκρήτιο και είχε υποσχεθεί ο ίδιος;

-Όχι μόνο βγήκε ανακόλουθος τότε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, αλλά ο δικός μας, επιβαρύνεται την ελαφρότητα με την οποία αντιμετώπισε την Εθνική ομάδα ωθώντας την κι ο ίδιος στην μπρούμυτη πτώση της. Είναι γνωστά για να τα επαναλαμβάνουμε τα περί εθνικής – Παγκρητίου.

-Ο Βασιλακόπουλος –κι ας τους να λένε- έκανε πολλά και μέσα από τα «Δύο Αοράκια» για της ανάγκες της μπασκετικής εθνικής. Έδρα!

-Τι θα έκανε ο Αυγενάκης; Θα έκανε! Πάντως… όχι την πάπια όπως ο προκάτοχος που εσφαλμένα είχε στο μυαλό… την παράκτια Πάτρα, που δεν του έκατσε τελικά για βουλευτική υποψηφιότητα…

Πάντως διαβάσαμε κι αυτόν τον τίτλο σε αθηναϊκό σάιτ: «Στο Ηράκλειο μεταφέρεται η έδρα των αποτυχημένων εθνικών ομάδων»!

-Η Super League ψάχνει από καιρό χορηγούς και όπως προέκυψε στο Διοικητικό Συμβούλιο ο πρόεδρος Μηνάς Λυσσάνδρου έχει έλθει σε συμφωνία με την στοιχηματική εταιρεία «Interwetten».

Ας το κρατήσουμε:

-«Η ευλογία εμφανίζεται σε πολλές διαφορετικές μορφές. Ποτέ μην κάνεις δεύτερες σκέψεις για το σχέδιο του Θεού» (Με την επιστροφή της Εθνικής από την Κίνα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News