default-image

Τα θαύματα του Κριστιάνο Ρονάλντο

Απόψεις
Τα θαύματα του Κριστιάνο Ρονάλντο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκοράροντας επί 150 διαφορετικών αντιπάλων! - Όσο μεγαλώνει και καλύτερος - Το κυνήγι του Αλί Νταεί - Ο θαυμασμός του Μουρίνιο - Η πρόσκληση και οι συγκρίσεις με τον Μέσι

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κέρδισε τον 150ό διαφορετικό αντίπαλο της καριέρας του όταν σκόραρε για την Πορτογαλία εναντίον της Λιθουανίας  το βράδυ της Τρίτης. Αυτά τα τέσσερα γκολ τον ανέβασαν σε 93 διεθνείς συναντήσεις, αφήνοντας τον μόνο 16 γκολ πίσω από το διεθνές ρεκόρ του Αλί Νταεί των 109.

Ο CR7, έχει τώρα, εννέα περισσότερα γκολ από τον δεύτερο Φέρεντς Πούσκας (84 σε 89 ματς) και 18 από τον επίσης Ούγγρο, Σαντόρ Κότσιτς (75 σε 68 αγώνες)…

Σίγουρος ο Αλί Νταεί για τον Ρονάλντο

Σίγουρος ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να τον ξεπεράσει στον παγκόσμιο πίνακα των σκόρερς με τις εθνικές ομάδες, εμφανίστηκε ο Αλι Νταεί.

 Ο 50χρονος Ιρανός, σταμάτησε να παίζει το 2006/2007 μετά από μια καριέρα κυρίως στην πατρίδα του, αλλά επίσης σε Κατάρ, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Γερμανία (Αρμίνια, Μπάγερν, Χέρτα), έχοντας το ρεκόρ γκολ με τις εθνικές ομάδες (109 τέρματα σε 149 παιχνίδια). Ένα ρεκόρ που απειλεί τώρα ο κατά 16 χρόνια νεότερός του, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Δείτε τον πίνακα των γκολ που έχουν δεχτεί οι αντίπαλοι του

Τα αφιερώματα διεθνώς και ο θαυμασμός του Μουρίνιο.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε γεμάτος θαυμασμό για τον Κριστιάνο Ρονάλντο καθώς πιστεύει ότι πρόκειται για φαινόμενο που απλά σκέφτεται να κερδίζει και να βελτιώνεται.

Μεταξύ του 2010 και του 2013, ο Μουρίνιο συνεργάστηκε με τον Κριστιάνο με τη Ρεάλ και απολάμβανε σε μεγάλο βαθμό μια επιτυχημένη μαγεία, αν και οι σχέσεις τελικά ήταν γεμάτες.

«Ο Κριστιάνο είναι ένα φαινόμενο, είναι κάποιος που μόνο σκέφτεται πως να κερδίσει και να βελτιωθεί», εξηγεί ο Μουρίνιο σε συνέντευξή του στο πορτογαλικό τηλεοπτικό κανάλι «11».

«Αυτό που κάνει δεν με εκπλήσσει. Στο 34 του είναι κορυφαίος παίκτης σε κορυφαία ομάδα με κορυφαίες φιλοδοξίες. "Και από τους δύο γενετικούς όρους, είναι μια περίπτωση για μελέτη και από την άποψη της νοοτροπίας.»

Ο Κριστιάνο έχει πει συχνά πως ελπίζει να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο για πολλά ακόμα χρόνια και αυτό είναι κάτι που μπορεί να δει το πρώην αφεντικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ .

«Νομίζω ότι όταν ο Κριστιάνο θα είναι 50 ετών, θα είναι στο σπίτι του και η FIFA θα τον προσκαλέσει σε ένα παιχνίδι θρύλων και θα παίξει και θα σκοράρει, θα είναι πάντα έτσι», δήλωσε ο Μουρίνιο!

Τα γραφικά δείχνουν παραστατικά πως… ο Ρονάλντο βελτιώνεται με την ηλικία!

Ο Μέσι απάντησε στην πρόσκληση του Ρονάλντο

Στο περιθώριο της πρόσφατης κλήρωσης των ομίλων του Champions League, ήταν η πρόσκληση του Κριστιάνο Ρονάλντο να δειπνήσει με τον Λιονέλ Μέσι.

Μετά από περίπου δύο εβδομάδες ο Μέσι κλήθηκε από ισπανική εφημερίδα να απαντήσει για το πότε εκτιμά να γίνεται πραγματικότητα η συγκεκριμένη συνάντηση με τον Πορτογάλο συνάδελφό του.

«Με τον Ρονάλντο δεν είμαστε φίλοι διότι δεν παίξαμε ποτέ στην ίδια ομάδα, δεν έχουμε μοιραστεί τα αποδυτήρια, αλλά όταν συναντιόμαστε και μιλάμε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ανάμεσά μας. Την τελευταία φορά, μάλιστα, μιλήσαμε πολύ περισσότερο κα περάσαμε πιο πολύ χρόνο μαζί. Δεν ξέρω αν θα βγούμε να φάμε μαζί, διότι και οι δυο έχουμε πολλές υποχρεώσεις, αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα να αποδεχθώ την πρόσκλησή του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο διεθνής άσος.

Εδώ μερικές συσχετίσεις Ρονάλντο Μέσι από το ESPN

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News