Τα "Αν" του Κουτρουμπή, ο χαβάς της ΚΕΔ και το "άδειο" κύπελλο!

Απόψεις
Τα "Αν" του Κουτρουμπή, ο χαβάς της ΚΕΔ και το "άδειο" κύπελλο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πρώτη απάντηση για το κέντρο της άμυνας του ΟΦΗ, περιμένοντας και τη δεύτερη! - Τα παιγνίδια των Αρχόντων της Ελληνικής διαιτησίας σε βάρος του δίκιου της ΕΠΣΗ

Γιώργος Κουτρουμπής, η πρώτη απάντηση του ΟΦΗ για το κέντρο της άμυνας, λίγες μέρες πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου και με το πρωτάθλημα να έχει ξεκινήσει. Ο Έλληνας αμυντικός κουβαλάει κάποια «Αν» στην προσωπική του καριέρα, που καλείται να καλύψει με την κρητική ομάδα.

Έχει παραστάσεις από τον καιρό που έφευγε από την Καλλιθέα για την ΑΕΚ και πήγαινε φιλόδοξα στον Παναθηναϊκό καταθέτοντας προσφυγή ζητώντας 47.000 ευρώ από τους «κιτρινόμαυρους» το 2013 και μένοντας «πράσινος» για 4,5 χρόνια, σε χαλεπούς οικονομικούς καιρούς.

Στη Στάνταρ Λιέγης μετά, οι πόθοι του δεν δικαιώθηκαν καθώς έμεινε λιγότερο από την ημέρα που η βελγική ομάδα τον ανακοίνωνε στα ελληνικά, το 2018. Το ρουμάνικο πέρασμα μετά, ήταν τετράμηνο μη κολακευτικό και χωρίς προοπτική. Έχει παραστάσεις ακόμη και με την Εθνική παρότι δεν αγωνίστηκε όταν ο Σκίμπε τον κάλεσε πριν τη Βοσνία στα πρόσφατα προκριματικά του Μουντιάλ. Έχει ζήσει την κατάκτηση δυο κυπέλλων με Παναθηναϊκό και Σταντάρ…

Οι συζητήσεις με τον ΟΦΗ άνοιξαν νωρίς το καλοκαίρι, αλλά ίσως ο Κουτρουμπής, περίμενε μεγαλύτερες προτάσεις, όπως εκείνες που δεν προχώρησαν όταν μεσουρανούμε με τον Παναθηναϊκό… Προφανώς η καλύτερη ήταν του ΟΦΗ, που διαχρονικά προσφέρει συνθήκες για «restart»  σε όποιον το επιζητήσει…

 -Η αμυντική θωράκιση στον ΟΦΗ συνεχίζει να προβάλλει αναζητήσεις. Μετά τον Κουτρουμπή, αναμένεται κι άλλος για το κέντρο της κρητικής άμυνας.

-Δεν ξέρουμε αλλά από τις επιλογές ή μη του Κουτρουμπή, φαίνεται ότι ο ποδοσφαιριστής, έχοντας ζήσει τις ισχνές εποχές στην ΑΕΚ, βρέθηκε στις άλλες που ακολούθησαν στον Παναθηναϊκό.

-Οι αναζητήσεις του που έβγαιναν μέσα από τα ρεπορτάζ ακόμη και για την άλλη άκρη του Ατλαντικού (MLS), ακόμη και στο Ισραήλ ή την Κύπρο και τη Βουλγαρία δείχνουν πως πιθανότατα ο Έλληνας παίκτης, έθετε το οικονομικό ως προτεραιότητα. Ίσως η μεγάλη ευκαιρία του χάθηκε όταν ήταν ενεργός στον Παναθηναϊκό και τον ζητούσαν ομάδες από το εξωτερικό με δυνατές προσφορές.

Προκαλεί ξανά η ΚΕΔ κόντρα στην ΕΠΣΗ

Νομίζουν ότι για αυτούς θα είναι συνέχεια Λαμπρή! Η ΚΕΔ μπορεί να κάνει ότι γουστάρουν οι ακριβοπληρωμένοι και να προκαλεί ταραχές, όπως αυτή με την ΕΠΣΗ στο θέμα με την ΕΠΣΛ, ορίζοντας τον πρόεδρο της ΕΔ της γειτονικής Ένωσης, παρατηρητή διαιτησίας στο Λαμία Ατρόμητος, παρά την καταγγελία του σκανδάλου της «αρπαγής» του διαιτητή Ρωμανού Κοντογιαννίδη. Η ΚΕΔ αποδείχτηκε ότι παίζει και με fake news, καθώς είχε διαρρεύσει ότι ο φίλτατος Μανώλης Γιανναδάκης διεγράφη από τον πίνακα των παρατηρητών της Λίγκας! Προφανώς θεωρούν – αψηφώντας και τον έξαλλο μετά από αυτό Τζώρτζογλου- ότι συνέχεια για κείνους θα είναι Λαμπρή! Εμείς πάντως βλέπουμε πολύ ανεβασμένο τον Θεοδωρίδη και πριν το Κάσνονταρ!

Άξιος για συγχαρητήρια

 

Ο Ολυμπιακός πρόσθεσε πολλούς βαθμούς στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τα αποτελέσματα των προκριματικών που τον έφεραν ξανά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Χίλιους επιπλέον βαθμούς (200 από την νίκη και 800 από την πρόκριση στους ομίλους του UCL) έδωσε από το Κράσνονταρ ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα, η οποία εξακολουθεί στην 16η θέση, αλλά πλέον με 24.700 βαθμούς, μόλις 300 πίσω από την (15η) Κύπρο (25.000).

Η «ερυθρόλευκη» πρόκριση είναι άξια συγχαρητηρίων, ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης, όπως ακριβώς συνέβαινε παλιότερα για τον πρώτο «διδάξαντα» Παναθηναϊκό.

-Κανονικά θα έπρεπε να πιάνει κρύος ιδρώτας, τον Βαγγέλη Γραμμένο για την αδιαφορία των τηλεοπτικών μέσων για τα παιγνίδια του κυπέλλου, καθώς παρήλθε η προθεσμία υποβολής ενδιαφέροντος για την κάλυψη της διοργάνωσης χωρίς κανένα ενδιαφέρον για τα δικαιώματα της φετινής σεζόν... Pay per view, πρόεδρε!

Σύμφωνα με τη LiveSport, η ΕΠΟ είχε ορίσει την 26η Αυγούστου ως τελευταία διαθέσιμη ημέρα για τους τηλεοπτικούς παρόχους, όμως δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον.

Μάλιστα, η πρόσκληση για εκδήλωση ενδιαφέροντος έκανε λόγο για αγορά των παιχνιδιών της φετινής σεζόν και των τελικών της επόμενης τριετίας, με αρχική τιμή των προσφορών τα 8 εκατ.ευρώ για την Ελλάδα και 450.000 για το εξωτερικό.

-Φουλ των ντέρμπι για το ξεκίνημα του Εργοτέλη στη Superleague 2! Ειδική προετοιμασία για τον Νίκκι Παπαβασιλείου στις δυνατές εναρκτήριες προκλήσεις με τον Απόλλωνα Σμύρνης, τον Πλατανιά και τον ΠΑΣ Γιάννινα! Το καλό είναι ότι θα υπάρξει μεγαλύτερη συγκέντρωση της προσοχής στην ομάδα…

-Έκαναν την κλήρωση πρωταθλήματος στη Super League 2 και λίγα λεπτά μετά η διοργανώτρια έστειλε επιστολή στην δημόσια τηλεόραση, τονίζοντας ότι για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα πρέπει η ΕΡΤ να προχωρήσει στην υλοποίηση όλων όσων έχουν συμφωνηθεί, «με προαπαιτούμενο την υπογραφή της σχετικής σύμβασης».

-Μπορεί να δούμε μετά από χρόνια τα Τρίκαλα σε Superleague (2), ως πρώτη επιλαχούσα, αν την κάνει κάποια υπερχρεωμένη ΠΑΕ της κατηγορίας. Πιθανότατα η Κασσιόπη της Κέρκυρας.

-Όπως ανακοίνωσε ο ΠΣΑΠ, πλέον θα συνεργάζεται με το «Ινστιτούτο Γιόχαν Κρόιφ». Η λέξη "Ινστιντούτο" μάλλον ετοιμάζεται να μπει δυναμικά στην ποδοσφαιρική μας ζωή, μετά το …χύμα των Κοντονή - Βασιλειάδη! Θα το δείτε…

-Η είδηση είχε τίτλο: "Χωρίς Κουκουλάκη η παρουσίαση του VAR στη Θεσσαλονίκη"

-Αλλάζουν οι καιροί. Αυτά τα σίγουρα «αποκλειστικά» μιας πλευράς της κεντρικής σκηνής, δεν είναι πλέον σίγουρο ότι θα επιβεβαιώνονται και δη στη διαιτησία… «VARίστας ο Κουμπαράκης και μάλιστα στο Βόλο»!

-Πολύ κακώς η προηγούμενη κυβέρνηση χρηματοδότησε το VAR σε βάρος των Ελλήνων φορολογούμενων (είχαμε επιμείνει), όταν στην ΕΠΟ και στη διοργανώτρια υπάρχουν μισθοί μαμούθ και μάλιστα άσχετων… Την ώρα που εμείς πληρώναμε τα βασικά είδη διατροφής με χαράτσι στο ΦΠΑ, εκείνοι, υπουργοί και υφυπουργοί το έπαιζαν μονόχνοτα μάγκες…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News