Αν είναι ο Κυρανάκης νέος υφυπουργός αθλητισμού...

Απόψεις
Αν είναι ο Κυρανάκης νέος υφυπουργός αθλητισμού...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Έγινα ΑΕΚ όταν είδα το Ντέμη να ανεβαίνει στα κάγκελα της σκεπαστής. Είμαι οπαδός της Barcelona γιατί είναι πολλά παραπάνω από μια ποδοσφαιρική ομάδα".

Πολλά λέγονται και γράφονται για το υφυπουργείο αθλητισμού στην κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη.

Από το ότι θα καταργηθεί και θα αναβαθμιστεί ο ρόλος του ΓΓΑ, μέχρι την νεανική του επαναφορά στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου Κυρανάκη, ο οποίος έχει βιογραφικό γεμάτο ζωή και δράση, είναι ΑΕΚ και οπαδός της Μπαρτσελόνα.

Εξελέγη βουλευτής στον Β3' Νότιο Τομέα της Αθήνας, δεύτερος σε σταυρούς πίσω από τον Νίκο Δένδια. Τον φωτογράφισε ο σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Άδωνις Γεωργιάδης λέγοντας  πως πιθανόν να είναι υφυπουργός ο νέος βουλευτής Κωνσταντίνος Κυρανάκης, χωρίς να ονομάσει Υπουργείο.

Αν δείτε το βιογραφικό του στην επίσημη ιστοσελίδα του θα καταλάβετε πως πρόκειται για άλλη περίπτωση που μπορεί να εξαφανίσει τις άσχημες υφυπουργικές εντυπώσεις που άφησαν και οι δύο προκάτοχοι Κοντονής και Βασιλειάδης…

Το θέμα είναι ότι στο προεκλογικό πρόγραμμα της ΝΔ δεν αναφέρονται και πολλά για την πολιτική που θα ασκηθεί στον αθλητισμό, μετά τις μεταβολές που επήλθαν επί ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, το σίγουρο είναι ότι ο νέος πολιτικός ηγέτης των σπορ, θα έχει μπροστά του "παγίδες", "καυτές πατάτες" και άλλα που… ίσως τον τρελάνουν ντάλα καλοκαίρι!

Η έναρξη των πρωταθλημάτων με τις ιστορίες συμβολαίων με ΕΡΤ και Βασιλειάδη, το VAR που μόνιμα είχε πρόβλημα στις... οπτικές ίνες και πρέπει να το πληρώσει το Κράτος, είναι από τα μόλις φαινομενικά ζητήματα. Γιατί μετά οι εμπλοκές των "μπλοκ" και των Big 4" ευνότητα αλλάζουν στην ύφανση...

Στο βιογραφικό που φιλοξενεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης αναφέρει: «Έχω 2 μεγάλες αγάπες. Τη μπάλα και τη μουσική. Έγινα ΑΕΚ όταν είδα το Ντέμη να ανεβαίνει στα κάγκελα της σκεπαστής. Είμαι οπαδός της Barcelona γιατί είναι πολλά παραπάνω από μια ποδοσφαιρική ομάδα.

Παλιότερα που είχα περισσότερο ελεύθερο χρόνο, κάναμε – μαζί με έναν καλό φίλο – μια μουσική εκπομπή σε ένα web radio, από την οποία έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις».

Ο δυο φορές νικητής πρόεδρος της Νεολαίας του ΕΛΚ  και από τον  Ιανουάριο του 2017, στις λίστα του Forbes ανάμεσα στους 30 νέους κάτω των 30 με τη μεγαλύτερη επιρροή στην Ευρώπη, στην κατηγορία Law & Policy, έδωσε τη μάχη #metonKyriako, δηλαδή την καμπάνια του Κυριάκου Μητσοτάκη για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας οργανώνοντας τη στρατηγική των εκλογών στο διαδίκτυο…

-Φυσικά και δεν απασχολεί τι ομάδα είναι όποιος υφυπουργός αθλητισμού προκύψει. Κι ο Γιώργος Βασιλειάδης που αποτελεί πρότυπο προς αποφυγή, Ολυμπιακός δήλωνε…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News