Πρόβα… Βουλής για Τζώρτζογλου στην ΕΠΟ!

Απόψεις
Πρόβα… Βουλής για Τζώρτζογλου στην ΕΠΟ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

- Η παρουσία του Νίκου Τζώρτζογλου στη γενική συνέλευση της ΕΠΟ, μοιάζει με... πρόβα Βουλής για τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ! Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο Ηράκλειο, έχει δώσει ισχυρό στίγμα με τις καυτές αλήθειες που καίνε το ποδόσφαιρο, κάθε φορά που ανεβαίνει στο βήμα της γ. σ. της Ομοσπονδίας.

Τώρα όμως, ο λόγος θα έχει και τη χροιά της πολιτικής θέσης, που θα αφορά και το κόμμα που θα είναι σε λίγες μέρες –το επικρατέστερο- νέα κυβέρνηση στη χώρα.

Ο Νίκος Τζώρτζογλου πάει και με τον έξτρα αέρα της προεκλογικής του εκστρατείας στο νομό Ηρακλείου, έχοντας πάρει νέα φορτία δύναμης από τον κόσμο που συναντά καθημερινά.

Πολλοί ομόλογοι του σε Ποδοσφαιρικές Ενώσεις περιμένουν την ομιλία του και μάλιστα του το έχουν εκφράσει σε ευχετήριες τηλεφωνικές επικοινωνίες.

Είναι τα καυτά θέματα που τίθενται σήμερα στη διπολική εξουσία της ΕΠΟ και τα σενάρια που θέλουν ανοικτή μάχη για την αφαίρεση της προεδρικής ισχύος του Βαγγέλη Γραμμένου, μαζί με το μείζον ζήτημα της διάταξης για τη μισθοδοσία του προέδρου με μηνιάτικο 15.000 ευρώ το μήνα!

Η θέση που θα πάρει από το βήμα ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ είναι βαρύνουσα, ίσως, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, καθώς ο ίδιος έχει καταγγείλει τα σκανδαλώδη ποσά που μπαίνουν στους λογαριασμούς ή και στην τσέπη για κάποιους που παριστάνουν τους αναντικατάστατους «ειδήμονες» στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ξένοι και Έλληνες.

Για τα συγκοινωνούντα δοχεία της απερχόμενης κυβέρνησης με τη διοίκηση της ΕΠΟ και τα εξευτελιστικά για τη χώρα μας φαινόμενα των ακριβοπληρωμένων ξένων δραγουμάνων, ο Νίκος Τζώρτζογλου έχει κάθε λόγο να υψώσει με ήρεμη δύναμη τη φωνή του κατά των Υπερκείμενων διεθνών Αρχών του Ποδοσφαίρου που κάνουν παιγνίδια στο ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο χειρίζονται ως τσιφλίκι τους.

Οι ευθύνες της FIFA και της UEFA (χωρίς να εξαιρείται ο καριερίστας γενικός γραμματέας της Θόδωρος Θεοδωρίδης), είναι τεράστιες και μια νέα κυβέρνηση στην Ελλάδα, πρέπει να αποκαταστήσει σθεναρά αυτή την καταπατημένη αξιοπρέπεια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Κοιτάζοντας την κοινωνία μέσα από τον αθλητισμό, καταλήγεις πάντα στο ίδιο συμπέρασμα. Κάθε άθλημα είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας, είναι ο καθρέφτης που αντικατοπτρίζει όλες εκείνες τις μικρές και μεγάλες πτυχές που μας οικοδομούν». (Νίκος Τώρτζογλου, πρόεδρος ΕΠΣΗ, υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου με τη ΝΔ. στην συνέντευξη του, που γνώρισε μεγάλη απήχηση, στο in.gr)

-Είναι δυνατόν οι ΕΠΣ να ψηφίσουν μια τέτοια διάταξη, όταν οι «golden boys», ξένοι και Έλληνες αμείβονται αδιαφανώς με τεράστιους μισθούς και η ταυτισμένη νυν ηγεσία της ΕΠΟ με τις κυβερνητικές επιλογές, κάνει το κορόιδο απέναντι στον ερασιτεχνικό αθλητισμό;

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News