"Ακόμα και εγώ θα ψηφίσω Τζώρτζογλου"!

Απόψεις
"Ακόμα και εγώ θα ψηφίσω Τζώρτζογλου"!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η επίσημη αναγγελία του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας, αποτελεί γεγονός. Ο Νίκος Τζώρτζογλου έσπευσε αμέσως να την μοιραστεί μέσα από το Facebook, γράφοντας;

«Ευχαριστώ τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη για την μεγάλη τιμή που έκανε στο πρόσωπό μου να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Ηρακλείου!». Ιδού και η πρώτη ανάρτηση φωτογραφίας που πόσταρε:

Καλή επιτυχία στον πρόεδρο της ΕΠΣΗ. Ένας δυναμικός  άνθρωπος του ποδοσφαίρου με πολύχρονη προσφορά και δράση στο τοπικό μας ποδόσφαιρο και δυνατή φωνή στα κέντρα αποφάσεων του ελληνικού ποδοσφαίρου, αξίζει της προσοχής μας.

"Ακόμα και εγώ θα ψηφίσω Τζώρτζογλου"!"

Όλο αυτό συνέβη τη μέρα που συναντήθηκε με τον Ψαραντώνη, συνάντηση την οποία επίσης ενημερωθήκαμε με ανάρτησή του από το Facebook, όπου γράφει τα εξής:

"Ήταν η πιο ευχάριστη συνάντηση μέχρι σήμερα με τον άνθρωπο-ορόσημο του νησιού μας, σε ένα από τα παραδοσιακά καφενεία του Ηρακλείου.

Ο Νίκος Τζώρτζογλου τα είπε με τον παλιό και καλό του φίλο, που τους συνδέει η κοινή αγάπη για την κρητική μουσική και την παράδοση. Βέβαια, τώρα τους συνδέει και η πολιτική, καθώς ο Ψαραντώνης πολιτεύεται κι εκείνος με το ΜέΡΑ25.

Η συνάντησή τους ξύπνησε όμορφες αναμνήσεις από το παρελθόν και ο Ψαραντώνης με το γνωστό του χιούμορ δήλωσε "Ακόμα και εγώ θα ψηφίσω Τζώρτζογλου"!"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News