default-image

Ο… Μέσι της Ιαπωνίας και το κόσμημα στο στέμμα της «γαλλόφωνης» Ρεάλ

Ποδόσφαιρο
Ο… Μέσι της Ιαπωνίας και το κόσμημα στο στέμμα της «γαλλόφωνης» Ρεάλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

-Ο ... Μέσι της Ιαπωνίας, Τακεφούσο Κουμπό, ανήκει ήδη στη Ρεάλ Μαδρίτης, παρά την προσπάθεια της Μπαρτσελόνα που από το 2011 έως το 2015 τον είχε μέλος στην "Μασία" αλλά το επέστρεψε στην Τόκιο FC, λόγω αντικανονικής ένταξής του στη διάσημη ακαδημία της Μπαρτσελόνα.

Η Ρεάλ τον πήρε έναντι δύο εκατομμυρίων ευρώ, που εισέπραξε ο πρώην πια σύλλογός του και 18χρονος  μεσοεπιθετικός θα αμείβεται με ένα εκατομμύριο ευρώ τη σεζόν αν και θα ενταχθεί στη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ, την Καστίγια, και θα προπονείται υπό τις οδηγίες του Ραούλ. Απολαύστε τον:

-Ο Χάζαρντ είναι το κόσμημα στο στέμμα της Ρεάλ Μαδρίτης, αναφέρουν οι ισπανικοί τίτλοι.

Όπως το βλέπουν οι αναλυτές της Marca, o Χάζαρντ θα μπορούσε να παίξει στα αριστερά σε σύστημα 4-3-3, ή θα μπορούσε να λειτουργήσει με τον ρόλο νούμερο 10 σε μια διάταξη 4-2-3-1, με τον Βινίτσιους Τούνιορ να μπορεί να συνεχίσει στα αριστερά.

Μια άλλη λύση που θα μπορούσε να δούμε είναι τον Χάζαρντ και τον Βινίτσιους  παίζουν στις άκρες, ο ένας στα αριστερά και ο άλλος στα δεξιά, για να δημιουργήσουν χώρο για δημιουργικό παιγνίδι από τη μέση. Μπορεί να υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο ο Ζιντάν πιέζει τόσο σκληρά για να φέρει τον Πολ Πογμπά  στο Μπερναμπέου.

Η  Ρεάλ Μαδρίτης 2019/20 θα μιλήσει πιο γαλλικά από ποτέ, καθώς η άφιξη του Φέρλαντ Μεντι ανεβάζει το σύνολο των γαλλόφωνων ποδοσφαιριστών σε δέκα.

Οκτώ λένε ότι είναι η πρώτη τους γλώσσα, συμπεριλαμβανομένων των δύο εκ Βελγίου Έντεν Χάαρντ Eden Hazard και Κουρτοά. Προσθέστε τονΛούκα Ζιντάν, τον Ραφαέλ Βαράν, τον Καρίμ Μπενεμά και το Θίο Ερνάντεζ. Από το γήπεδο, υπάρχει ο Ζινεντίν Ζιντάν και οι προπονητές του Ντέιβιντ Μπετονί και Αμίντου Μσαϊντιέ. Ο Zidane θέλει περισσότερες αφίξεις και το ενδιαφέρον του για τον Πολ Πογκμπά δεν είναι μυστικό. Επιπλέον, π Σάντιο Μανέ  είναι μια άλλη περίπτωση που συνδέεται με αυτά, ενώ ακόμη και ο Κιλιάν Μπαμπέ αποτελεί μια απίθανη πιθανότητα.

Πρωταθλήτρια η Λίβερπουλ!

-Δεν προσπερνάτε εύκολα σε ένα πρωτάθλημα που γίνεται ρεσιτάλ προπονητών κορυφής. Το ότι ο Λαμπάρντ είναι πρώτος Άγγλος προπονητής μετά από 23 χρόνια στην Τσέλσι είναι σούπερ!

-Ο φημισμένος αρθρογράφος ποδοσφαίρου, και κάπως σαν γκουρού ή μέντιουμ, Μαρκ Όγκντεν, "αποκαλύπτει" σε παγκόσμια ανάγνωση την κατάταξη της νέας σεζόν 2019-20 στην Πρέμιερ Λιγκ, αναδεικνύοντας πρωταθλήτρια την Λίβερπουλ!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News