Εγκληματικά κυκλώματα του στοιχήματος

Απόψεις
Εγκληματικά κυκλώματα του στοιχήματος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

-Έτσι για να καταλάβουμε τι μπορεί να επιφέρει το στήσιμο ενός αγώνα από οργανωμένα κυκλώματα. 

-Η ιστορία του Ραούλ Μπράβο με τον Κάρλος Αράντα και της παρέας τους, μέσα από τις αποκαλύψεις τις El Mundo, που είναι διαρκείς, μας δείχνουν μεγαλύτερο εγκληματικό βάθος.

-Στήνανε παιγνίδια για να "ξεπλένουν" χρήματα από εμπόριο ναρκωτικών, κλεμμένων αυτοκινήτων και πολλών άλλων!

-Κέρδη που αποκτήθηκαν από τη διακίνηση ναρκωτικών χρησιμοποιήθηκαν για την πληρωμή των παικτών προκειμένου να προκαθοριστούν αποτελέσματα αγώνων στην Α΄ και Β΄κατηγορία της Ισπανίας, αλλά και να στοιχηματίσουν νόμιμα τα παράνομα χρήματα.

-Πρόκειται για επιχείρηση πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.

-Αυτή η Κυβέρνηση μας λέει συνεχώς ότι τα μνημόνια δεν υπάρχουν πλέον στη χώρα, αλλά στο ποδόσφαιρο σε κάθε τι βγάζει τον μπαμπούλα του Grexit, υπενθυμίζοντας ότι ποδοσφαιρικά είμαστε σε συνθήκες ξένης κατοχής! (Για να μην χάσουν τους μισθούς οι μεγάλοι υπηρέτες των «αφεντάδων»;)

-Για τη Γ΄ εθνική κρατάνε ως πανάκεια το «υφυπουργικό σχέδιο», αλλά ποιος ξέρει τι μέλλει γενέσθαι, αφού έρχεται νέα κυβέρνηση και ήδη οι αλλαγές αναμένονται στα "τηλεοπτικά συμβόλαια της ΕΡΤ" της ίδιας αναδιάρθρωσης;

-Ως τώρα οι θέσεις της ΝΔ μπορεί να μην  είναι ξεκάθαρες, αλλά διαπνέονται από το "ανάλυση κόστους – οφέλους" που έφερε στη σκηνή ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης.

-Αν αλλάξουν λοιπόν  συντελεστές εκεί, με ποιο ηθικό έρεισμα η ΕΠΟ θα το παίξει αμετακίνητη απέναντι σε ζωτικής σημασίας αιτήματα από ερασιτεχνικές ομάδες εθνικών κατηγοριών, που αντί να ενισχύονται, πληρώνουν αδρά από την τσέπη τους.

-«Η ελευθερία και η ζωή δεν φυλακίζονται». Ο Πεπ Γκουαρδιόλα, σε μια ακόμη πολιτική παράμβασή του, στέλνει το μήνυμα για να στηρίξει τους φυλακισμένους Καταλανούς αυτονομιστές, μέσα από ένα βίντεο μαζί με Νομπελίστες, ακαδημαϊκούς και ακτιβιστές.

-Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν ξαφνιάζει κανέναν, αφού είναι γνωστός για τις πολιτικές του παρεμβάσεις που σχετίζονται με την  αυτονομία της Καταλονίας έχοντας συμμετάσχει ενεργά σε καμπάνιες και συγκεντρώσεις.

-Το Μαρόκο μετά από πέντε αποτυχημένες απόπειρες να αναλάβει την διοργάνωση Μουντιάλ, με πιο πρόσφατη, αυτή για το 2026 που κατέληξε σε ΗΠΑ, Μεξικό και Καναδά, ετοιμάζεται να υποβάλει κοινή πρόταση για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2030 με την Τυνησία και την Αλγερία . Αντίπαλο δέος για… την υποψηφιότητα που ετοιμάζουν Ελλάδα, Σερβία, Ρουμανία και Βουλγαρία (μαζί και του ΕURO 2028)

Στον Κριστιάνο Ρονάλντο, αρέσουν οι τελικοί!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News