Υπομονή Βέρα ...restart για Καρέλλη και... τηλεοπτικά συμβόλαια Ν.Δ.

Ποδόσφαιρο
Υπομονή Βέρα ...restart για Καρέλλη και... τηλεοπτικά συμβόλαια Ν.Δ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπομονή μέχρι να… διαλευκανθεί η ικανότητα του Βέρα να είναι προπονητής σε ευρωπαϊκή ομάδα. Το τρέχουν, πολύ στον ΟΦΗ. Κρίμα κι άδικο όμως, για τον μπαλαδόρο Χάιμε, που δεν μπορεί να βρει την ηρεμία του, από την ημέρα που έληξε η βίζα του γιου του Γιάννη και γύρισε πίσω στην πατρίδα Χιλή, ανακαλύπτοντας και την δική περίπτωση … Συν το ότι ο Βέρα είναι από τους ιδανικούς στο μοντέλο που έχει υιοθετήσει (προπονητικά) στον ΟΦΗ ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Γιάννης Σαμαράς.

Τα κριτήρια εξαρτώνται πάντα, ακριβώς από το μοντέλο επιλογής. (Δεν γίνεται να έχεις κάνει τόσο οργανόγραμμα που κοστίζει κι ένα σωρό χρήματα και να μην είναι συμβατός ένας κρίκος και δη κύριος…).

Ο Χάιμε ψάχνει ήδη παίκτες με μέλλον από τις χώρες του....

-Ελπίζοντας πως με ανανεωμένη την εντολή, θα δοθεί βαρύνουσα σημασία στην αποκατάσταση του σκέπαστρου στο Παγκρήτιο. Τώρα θα περιμέναμε την Ιταλία, καταλάβατε;

Κι ας λέει ο Νίκος Αλέφαντος για την εθνική μας τα χειρότερα: «Το έχω πει και επιμένω, αυτό είναι το χειρότερο υλικό όλων των εποχών! Μόνο στόπερ έχουμε και τον Φορτούνη. Κάνει και τα παλαβά του ο Αναστασιάδης, δένει το γλυκό. Τώρα είχαμε και απώλειες με τους Τούρκους, αλλά και πλήρης να είναι η Εθνική δεν έχει παίκτες...»

-Αναμφισβήτητα δεν είναι μόνο ενδιαφέρουσα η επιστροφή του Μπεργκ στο ελληνικό πρωτάθλημα, είναι και της Ζοζεφίν! Η σύζυγος του Μάρκους Μπεργκ ρωτήθηκε στο Instagram αν της λείπει η Ελλάδα και απάντησε «Φυσικά, η Ελλάδα είναι φανταστική».

Οι αναρτήσεις της αξιοθαύμαστης κυρίας Μπεργκ πάντα μιλούσαν με αγάπη για τη χώρα μας και από τους καιρούς του Παναθηναϊκού και τώρα πιθανότατα του Ολυμπιακού.

-«Γιατί νιώθω ότι ξαφνικά όλοι βλέπουν τένις;». Το ερώτημα του Στέφανου Τσιτσιπά, είναι (κι αυτό) εύστοχο, αφού άρχισαν ήδη οι… ελληνικές κριτικές!

 -Σκεφτείτε πόσα χρόνια ήταν στην Ελλάδα ο Ραούλ Μπράβο και φανταστείτε σημεία και τέρατα από τα περάσματά του.  Διαβάζοντας ρεπορτάζ στην ισπανική εφημερίδα Marca για τη διαδρομή του και εκτός γηπέδων με τον «κολλητό» του Κάρλος Αράντα, που μαζί  φέρονται ως επικεφαλής στην υπόθεση «Οikos» των «στημένων» αγώνων» στην Ισπανία, φρίττεις.

 

«Ναρκωτικά, όπλα, κλεμμένα αυτοκίνητα, το γιοτ του Ραούλ Μπράβο, όπου έμενε κατά την διάρκεια της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό», έρχονται στο «φως», ως σημεία αναφοράς  για τα «κακά αγόρια» που γνωρίστηκαν στις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης. Δύο δεκαετίες αργότερα, και οι δύο πρωταγωνιστούν στην επιχείρηση «Oikos».

Περισσότερο όμως μπορείς να προβληματίζεσαι ως Έλληνας πολίτης που οι όποιες αρχές δεν αξιοποιούν τα στοιχεία της Sportsradar, αλλά τα αποθηκεύουν…

Επιστροφή… στο μέλλον για τον Καρέλλη

Που θα κάνει την επανεκκίνησή του ο Νίκος Καρέλλης, που δεν πρόκειται να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ; Εκείνες οι μαγικές εμφανίσεις του με τη Γκενκ νοσταλγούνται μετά τον σοβαρό τραυματισμό που τον κράτησε πίσω.

Με τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ, έπαιξε ελάχιστα, περισσότερο στο κύπελλο όπου σκόραρε τρεις φορές. Σύμφωνα με την Sportime, ο Ηρακλειώτης παίκτης θα επιστρέψει στην Γκενκ, αλλά δεν πρόκειται να μείνει για καιρό, θεωρώντας ότι το Ολλανδικό πρωτάθλημα (και δη η Τβέντε), μπορεί να τον επαναφέρει σε τροχιά... Καρέλλη!

Το θέμα θα έχει να κάνει με το οικονομικό, όχι βέβαια με τις 500άρες της πρώτης εποχής, καθώς είναι πολύ δύσκολο επίσης « να του δοθεί συμβόλαιο που θα ξεπερνάει 200 χιλιάδες ευρώ». Αξιοσημείωτο είναι ότι ο διεθνής μας επιθετικός είναι σε εξαιρετική ηλικία και φυσικά ψάχνει την ευκαιρία να αλλάξει την εικόνα μετά τον τραυματισμό του.

Τηλεοπτικά συμβόλαια… ΝΔ!

Επειδή οι εκλογές… είναι ψήφοι, η συζήτηση για τα τηλεοπτικά συμβόλαια των ΠΑΕ στην ΕΡΤ, βρίσκουν έδαφος και στη Νέα Δημοκρατία: «Δεν πάμε να κλείσουμε την ΕΡΤ, αλλά να την εξυγιάνουμε. Να σταματήσουν οι κυβερνήσεις να παίζουν τα παιχνίδια με την ΕΡΤ. Δεν θα πω ότι εμείς είμαστε αναμάρτητοι, αλλά εδώ οι άνθρωποι πάτησαν γκάζι και το τερμάτισαν. Πρέπει μετά να βρούμε μία δίκαιη λύση για τον Έλληνα φορολογούμενο. Δεν είναι στόχος μας να υπονομεύσουμε το πρωτάθλημα, αλλά ασφαλώς το θέμα είναι να γίνει μία ανάλυση κόστους – οφέλους». (Κωστής Χατζηδάκης, αντιπρόεδρος Ν.Δ.)_

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News