Αλλαγές, Βέρα και ένας κόσμος που ψάχνεται!

Ποδόσφαιρο
Αλλαγές, Βέρα και ένας κόσμος που ψάχνεται!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Οι μπουλντόζες που μπαίνουν να αναμορφώσουν το ΒΑΚ, θα αλλάξουν και πρόσωπα στις δομές των αναπτυξιακών τμημάτων του ΟΦΗ, σε προπονητικό και επιστημονικό προσωπικό, καθώς η νέα περίοδος προγραμματίζεται για δουλειά άλλου επιπέδου.

Με λίγα λόγια στο νέο στάτους που θα δημιουργηθεί από τις νέες (ανα)διαρθρώσεις ποδοσφαιρικού σχεδιασμού, από τις μικρές «Κ», θα αποχωρήσουν πρόσωπα μέσα από διαδικασίες αξιολόγησης και θα έλθουν νέα πρόσωπα.

Τι σχεδιάζουν για τη μεγάλη ομάδα στον ΟΦΗ για την ερχόμενη περίοδο; Ασφαλώς καλύτερη και ανταγωνιστική. Ο Σαμαράς έχει ήδη επεξεργασμένα σχέδια, που –όπως τονίζεται- θα αφορούν έναν κορμό 18άδας με παίκτες πρώτη γραμμής που θα πλαισιώνεται με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από στα σπλάχνα του ΟΦΗ ή αλλού…

 -«Μην ακούτε για Δέλλα, δεν ισχύει… τώρα», διαμηνύθηκε στους ίδιους τους παίκτες του ΟΦΗ.

Υπάρχει αισιοδοξία ότι ο Βέρα θα επιτύχει την άδεια παραμονής του, καθώς εκτιμάται ότι το ιστορικό του περιέχει τα στοιχεία που θα πείσουν τους ειδικούς της UEFA, μαζί με τις βιντεοσκοπημένες προπονήσεις του στον ΟΦΗ, όπως του ζητήθηκε.

Ο Βέρα προσβλέπει και στην θητεία του ως συνεργάτης προπονητή στην Εθνική Χιλής, αλλά αυτό από μόνο του δεν αρκεί, αφού και ο Κάμπος παρά το γεγονός ότι έχει εργαστεί ακόμα και στην Ρεάλ Μαδρίτης ως άμεσος συνεργάτης του Βαλντερέι Λουξεμπούργκο, δεν έλαβε πράσινο και αναγκάστηκε να λύσει τη συνεργασία του πέρσι στην παρόμοια περίπτωση με τον Πλατανιά.

Ο Χάιμε Βέρα και οι ιθύνοντες της ΠΑΕ ΟΦΗ έχουν εντείνει τις προσπάθειες τους για θετικό αποτέλεσμα, με τον Χιλιανό να έχει γευτεί ήδη γεύσεις πίκρας από τη μη εξασφάλιση άδειας περαιτέρω παραμονής του γιου του που ήταν στο τεχνικό επιτελείο και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τη χώρα πριν από ένα μήνα περίπου.

-Επομένως περιμένουμε… προπονητή με δίπλωμα, μετά το τέλος της συνεργασίας της ΠΑΕ ΟΦΗ με τον Νίκο Καραμπατάκη, πάνω στον οποίον στηρίζονταν οι τεχνικές ηγεσίες του ΟΦΗ, μετά την απομάκρυνση του Νίκου Παπαδόπουλου!

Το γκολ του Ναμπί τους οδηγεί! Στον ΟΦΗ είναι πολύ σημαντικό ότι αξιολογούν ως ορόσημο το γκολ του Ναμπί που κράτησε την ομάδα στην μεγάλη επαγγελματική κατηγορία. Το είχαμε τονίσει το ίδιο βράδυ, ότι θα μείνει ανεξίτηλη στιγμή, που μπορεί να βοηθήσει τους επιτελείς της ΠΑΕ για καλύτερες αποφάσεις, στο μέλλον. Για αυτό μπορούμε να περιμένουμε πιο δυνατές λύσεις που μπορούν να αντέξουν και να έχουν υψωμένο κεφάλι στον ανταγωνισμό και ειδικά φέτος με τις υψηλότερες απαιτήσεις των πλέι οφ… Η λαχτάρα της σεζόν με τα μπαράζ, έχει δώσει μαθήματα…

 -Ετοιμάζεται και για «συμπαίκτη» στην ΠΑΕ Εργοτέλης ο Σαμί, προκειμένου να αποκτήσει περισσότερη αποδοτικότητα στο επιτυχημένο του εγχείρημα. Μέγα δέλεαρ τα λεφτά της Superleague 2… (Μάνατζερ ιδιαίτερου στυλ αναδεικνύεται ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Εργοτέλης Μάγκετ Σαμί. Το μαρτυρεί η διαρκής μετακίνηση παικτών και προπονητών προς την κοιλάδα του Νείλου, όπου βρίσκεται ο θησαυρός.)

-Θα χορτάσει Κόπα Άφρικα ο Νίκκι Παπαβασιλείου, πηγαίνοντας στην Αίγυπτο. Η διοργάνωση για πρώτη φορά διεξάγεται καλοκαίρι και όχι χειμώνα (Ιανουάριο – Φεβρουάριο) όπως συνέβαινε. Για καλή του τύχη μάλιστα, στο Copa Africa 2019 άλλαξε τελευταία στιγμή η χώρα που ήταν να το διοργανώσει. Αντί του Καμερούν, που κατέκτησε το τρόπαιο του 2017, το ανέλαβε η Αίγυπτος η οποία το διοργανώνει για πέμπτη φορά, κάτι που αποτελεί ρεκόρ...

- Όποιο σύστημα διεξαγωγής πρωταθλήματος, όσα χρήματα κι αν πέσουν στα ταμεία των ΠΑΕ από τις εισφορές των πολιτών στη ΔΕΗ, το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου θα μένει βυθισμένο στα προβλήματά του. Αν δεν αλλάξουν οι νοοτροπίες και ειδικά των «Μεγάλων», τα ίδια και χειρότερα… Ακόμη κι αν φανεί κάτι καλύτερο θα το τρώνε τα ποτάμια των παραρτημάτων, των δικών μας και… των ξένων.

-Έχει απόλυτο δίκιο ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου για την επιμονή του στη δημιουργία κρητικού ομίλου στη Γ΄εθνική. Από τη μια η Πολιτεία ταϊζει με άφθονο  δημόσιο χρήμα τις ΠΑΕ και από την άλλη πιάνει κορόιδα τις ομάδες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που πρέπει να πληρώνουν ένα κάρο λεφτά στις μετακινήσεις τους, όπως οι κρητικές και νησιώτικες…

-Υποψήφιος βουλευτής και επισήμως με τη Νέα Δημοκρατία και ο Τάκης Φύσσας. Από τον Παναθηναϊκό.

-Υποψηφιότητα και από την οικονομολόγο Χριστίνα Τσιλιγγίρη που έχει εξειδίκευση στην Οργάνωση Αθλητικών Επιχειρήσεων και έχει ασχοληθεί ενεργά με τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Από τον Ολυμπιακό!

-Τους υπερβαίνει φουλ σε προέλευση, ο υποψήφιος με το ίδιο κόμμα, Νίκος Τζώρτζογλου, πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου. Από την Κρήτη!

-Καλά… κι ο Μπάμπης ο Τροϊκανός με τον μέγα «Μπο» από τον κυρ Γιάννη; Μπράβο… δικαίωση!

-«Αν δεν είχαμε εκλογές, σε δύο μήνες θα είχαμε μπουλντόζες για Βοτανικό». (Τσίπρας …αλλά Γιώργος!)

-«Ο αντικαπνιστικός νόμος θα εφαρμοστεί...» (Κυριάκος Μητσοτάκης)

-Έξι τραυματίες αστυνομικοί σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στην Αιτωλοακαρνανία. Απίστευτο;

-«Η ΠΑΕ Παναιτωλικός, παρουσία Γιώργου Βασιλειάδη, προχώρησε στην επίσημη παρουσίαση των βελτιωτικών έργων που πρόκειται να γίνουν στο γήπεδο της ομάδας, με σκοπό των εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων» (Ακούς Γεωργίου;)

-Πονάει πολύ που δεν θα δούμε εδώ ζωντανά από το Παγκρήτιο το ματς της εθνικής μας ομάδας με την Ιταλία το άλλο Σάββατο. Το καλύτερο ματς της προκριματικής διαδρομής στο Euro, από όλες τις απόψεις…

-Αυτό που θα προκύψει από τις κάλπες την Κυριακή για τη συνέχεια της Δημοτικής Αρχής, θα θέλαμε πολύ να έχει σε πρώτη προτεραιότητα η άμεση κατασκευή του σκέπαστρου στο Παγκρήτιο. Έλεος…

-Ψηφίζουμε και αυτή την Κυριακή. Εκλέγουμε δήμαρχο. Φυσικά έχουμε γνώση και άποψη, για να περιμένουμε να μας πουν άλλοι, ποιον θα προτιμήσουμε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News