Η "κιτρινόμαυρη" διαδρομή Ηράκλειο - Κάιρο

Απόψεις
Η "κιτρινόμαυρη" διαδρομή Ηράκλειο - Κάιρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προωθήσεις παικτών και προπονητών του Εργοτέλη, στην Αιγυπτιακή αγορά ποδοσφαίρου βγάζουν λεφτά!

Τα «ντιλ» που γίνονται από την ΠΑΕ Εργοτέλης με Αιγυπτιακές ομάδες και πρώτο σταθμό τη Γουάντι Ντέγκλα, έχουν σκοπό να βάζουν χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ που είναι ιδιοκτησίας του Αιγύπτιου Μάγκετ Σάμι.

Συνέβη και στην τελευταία μετακίνηση του Ιανουαρίου με τον Γιακούμπου (με πρόσθετη τότε ανανέωση του συμβολαίου του), θα συμβεί και τώρα με την όποια άλλη μετακίνηση, ακόμη και του προπονητή Νίκκι Παπαβασιλείου.

 

Ο κύκλος έχει ανοίξει για τα καλά σε μια αγορά που είναι ισχυρή και βρίσκεται στο επίκεντρο χωρών που δαπανούν πολλά χρήματα όπως τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Σαουδική Αραβία, ή το Κατάρ…

 

Το μεγαλύτερο δέλεαρ για τους «μετακινούμενους» παίκτες ή προπονητές στη διαδρομή Ηράκλειο – Κάιρο, είναι ότι τους ανοίγονται δρόμοι που μπορούν να ανοίξουν τις προοπτικές τους και να εξασφαλίζουν πλούσιες οικονομικές «συγκομιδές».

Για τον «Νίκκι» μάλιστα λέγεται ότι υπήρξε στο πλάνο κι άλλη ομάδα από την Αίγυπτο.

"Υπεραξίες" που βγάζουν λεφτά!

-Η Γουάντι Ντέγκλα, εξασφαλίζεται και μαθηματικά στην Πρέμιερ Λιγκ της Αιγύπτου με ένα βαθμό την τελευταία αγωνιστική στην έδρα της ισόβαθμης της Χρμπε.

-Και οι δύο έχουν από 37 βαθμούς και δεν θέλουν η χαμένη να ισοβαθμίσει με την Πετροτζέτ που έχει 34 βαθμούς ή να μπλεχτεί σε σενάρια ισοβαθμίας με άλλες (τρεις) ομάδες που βρίσκονται κοντά τους.

-Οι πληροφορίες για την άλλη ομάδα που δραστηριοποιείται ο  ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Εργοτέλης, Μαγκέτ Σάμι, λένε ότι η σεζόν για την Γουάντι Ντέγκλα που οδηγεί ο Τάκης Γκώνιας κλείνει επιτυχώς…

. Ο αιγυπτιακός Τύπος έχει ήδη αναφέρει το ενδιαφέρον της Αλ Ουάσλ από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα που έχει στην κορυφή της λίστας της τον Τάκη Γκώνια, αλλά υπάρχει και δέλεαρ από την πρωταθλήτρια της Αιγύπτου!

-Έχει πειθώ στο Αιγυπτιακό ποδόσφαιρο ο Σάμι και η γνώμη του «πουλάει». Πάντως με όλη την εμπειρία που έχουμε ήδη από τις κινήσεις του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Εργοτέλη, απαντά στο γιατί αρνήθηκε τον ΟΦΗ, όταν είχε κάνει επαφές τότε, πριν ανηφορίσει στο Μαρτινέγκο. Θέμα μοντέλου.

-Πράγματι ο Νίκκι Παπαβασιλείου αρνήθηκε πρόταση από σημαντική ομάδα της ελληνικής Σούπερ Λίγκα, ενώ «πάγωσε» το ενδιαφέρον ευρωπαϊκής με την οποίο τον είχε πρεσάρει μάνατζερ του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News