Στέλιος Μαλτεζάκης

«Πρόεδρος της ΕΠΟ ο Γιώργος Βασιλειάδης»!

Πέντε καυστικές ατάκες από τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ Νίκο Τζώρτζογλου!

Πέντε ατάκες από τη συνέντευξη του Νίκου Τζώρτζογλου στο  «Metropolis», με κυρίαρχη την φράση «Πρόεδρος της ΕΠΟ είναι ο Γιώργος Βασιλειάδης» συζητιούνται με ενδιαφέρον.

1. «Ο Κομίνης είχε μια κακιά διαιτησία στο μπαράζ του ΟΦΗ με τον Πλατανιά, ανάλογη με το παιχνίδι της Τούμπας που έκρινε τον τίτλο».

2. «Ουσιαστικά πρόεδρος της ΕΠΟ είναι ο Γιώργος Βασιλειάδης και αυτοί που εποπτεύουν φαίνεται πως δεν το κάνουν καλά, εποπτεύουν ψαροταβέρνες».

3. «Δεν τιμάει κανέναν αυτή η συνδιοίκηση και κοστίζει ακριβά στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

4. «Η ΕΠΣ Ηρακλείου παίρνει 10.000 ευρώ τον χρόνο από την ΕΠΟ, τον μισθό που παίρνει μηνιαίως ο Μέλο Περέιρα».

5. « Αυτή η συμπεριφορά των ξένων προσβάλλει τους Ελληνες, τον Γραμμένο και τους συνεργάτες του. Με λυπεί αυτό το γεγονός, λυπεί και άλλους που δεν μιλάνε».

-Είπε ακόμη:
«Για τον ΟΦΗ και τον Πλατανιά. «Ο ΟΦΗ είναι η ομάδα που μεγαλώσαμε και αγαπάμε, είναι η ομάδα του τόπου μας. Ο Πλατανιάς έχει συμπάθειες ως ομάδες του νησιού και γιατί εκπροσωπεί ένα μικρό δήμο της Κρήτης».

Για τη κηδεμονία των ξένων στο ποδόσφαιρό μας. «Είμαι απογοητευμένος, ο Γραμμένος και οι συνεργάτες του θα μπορούσαν να αλλάξουν αυτά που γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά δεν το κάνουν. Δεν τιμάει κανέναν αυτή η συνδιοίκηση και κοστίζει ακριβά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει κάποια μορφή αντίδρασης στο συμβούλιο κόντρα στους υπεύθυνους της FIFA. Αυτή η συμπεριφορά των ξένων προσβάλλει τους Έλληνες, τον Γραμμένο και τους συνεργάτες του. Με λυπεί αυτό το γεγονός, λυπεί και άλλους που δεν μιλάνε».

Για την αναδιάρθρωση: «Όλο αυτό το σχέδιο έχει και θετικά μέσα. Για μένα η ένστασή μου ήταν ο χρονικός ορίζοντας που έγινε αυτό. Οι ομάδες είχαν ξεκινήσει τον προγραμματισμό τους και στην ουσία εκβιαστικά δέχθηκαν την αναδιάρθρωση. Οι ομάδες της Γ Εθνικής που έκαναν πρωταθλητισμό, με αυτό το σχέδιο θα παίξουν στην ίδια κατηγορία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια