Τα μπαράζ ΟΦΗ - Πλατανιά ... με τα μάτια του Νίκκι Παπαβασιλείου!

Απόψεις
Τα μπαράζ ΟΦΗ - Πλατανιά ... με τα μάτια του Νίκκι Παπαβασιλείου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζητήσαμε την πρόβλεψη του Νίκκι Παπαβασιλείου για τα μπαράζ ΟΦΗ και Πλατανιά. Ο προπονητής του Εργοτέλη απέκλεισε φέτος τον ΟΦΗ με διπλούς αγώνες στο κύπελλο και αντιμετώπισε ανταγωνιστικά την ομάδα των Περιβολίων στο πρωτάθλημα της Football League! Γνωρίζει πολύ καλά και τις δύο ομάδες.

«Πρόβλεψη; Ο ΟΦΗ θα είναι ο νικητής των μπαράζ» μας απάντησε ξεκινώντας τη δεύτερη πρόταση με ένα όμως…

«Όμως, θα αντιμετωπίσει μια πολύ δύσκολη ομάδα. Ο Πλατανιάς, είναι ομάδα πολύ σκληρή. Παίζει για το αποτέλεσμα και έχει παίκτες σε κάθε γραμμή που κάνουν τη δουλειά του προπονητή»

Ο Νίκκι Παπαβασιλείου συνέχισε με μια γρήγορη ανάλυση να μας δώσει να καταλάβουμε περισσότερα: «Δεν θα είναι εύκολα ματς. Ο Πλατανιάς παίζει με τρεις παίκτες πίσω, που είναι καλοί αμυντικοί, όπως ο Ρουσσάκης και ο Κόρτσαμ, δεξιά με τον Βάις και αριστερά με τον Ποζατζίδη που παίζουν καλά όλη τη γραμμή. Τα αμυντικά του χαφ τρέχουν πολύ, καλύπτουν χώρους και είναι έξυπνοι παίκτες, όπως οι Καραγκούνης και Μποσέτι, αλλά και με άλλες δυνατές επιλογές στη μεσαία γραμμή. Μπροστά μιλάμε για «φωτιά»! Ο κίλερ της περιοχής Μπιαγκόνι, ο Νίλι με άφθονη ποιότητα και ο Παπανικολάου που είναι νέο παιδί με μεγάλο δρόμο στην καριέρα του είναι παίκτες που θα χρειαστούν αυξημένη προσοχή».

Ο ΟΦΗ με τα μάτια του Νίκκι «έχει βελτιωθεί πολύ από τον καιρό που παίξαμε στο κύπελλο. Πήρε καλούς παίκτες που μέσα από τη διαδικασία του β΄ γύρου πάτησαν καλά στο γήπεδο. Νέιρα, Σάζι και ο επικίνδυνος Βάζ, έχουν ανεβάσει το επίπεδο και τα αποτελέσματα που έδωσαν την ευκαιρία στον ΟΦΗ να μείνει στην κατηγορία γέμισαν την ομάδα του με αυτοπεποίθηση. Η δουλειά του Βέρα έχει διαφορετική φιλοσοφία που θα δείξει ακόμη περισσότερα και καλά στην επόμενη περίοδο μετά από μια κανονική προετοιμασία. Όμως ήδη έχουν συμβεί σοβαρές προσαρμογές.»

-Ποιο είναι το κλειδί για το πέρασμα του ΟΦΗ; «Το κλειδί είναι ο ΟΦΗ, η ιστορία, το μέταλλο, η έδρα του. Το ότι ο ΟΦΗ προέρχεται από πολύ ανταγωνιστικά παιγνίδια, αγωνιστικά είναι τεράστιο αβαντάζ. Άλλο η Football League, άλλο η Superleague. Δεν θα είναι όμως εύκολα για τον ΟΦΗ, γιατί ο Πλατανιάς απ’ όλες τις ομάδες που αντιμετωπίσαμε με τον Εργοτέλη στο πρωτάθλημα ήταν από εκείνες που μας δυσκόλεψαν πολύ. Θα χρειαστεί να προσέξει τους παίκτες «κλειδιά» που προείπα και φυσικά η τεχνική ηγεσία του, γνωρίζει ήδη ότι είναι δυνατοί στις στατικές φάσεις»

-Ο Πλατανιάς που πιστεύεις ότι θα χρειαστεί να επικεντρώσει την προσοχή του. «Ξέρει ότι ο ΟΦΗ έχει τα αβαντάζ, αλλά έχω να πω ότι για κείνον θα μετρήσει το ψυχολογικό, ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα στοιχεία με τα οποία θα αναμετρηθεί και διαθέτει ο αντίπαλος του»

- Η χρονιά του Εργοτέλη; «Φανταστική σεζόν και αναδείχτηκαν παιδιά που θα κάνουν μεταγραφές. Μετά τον Γιακούμπου άλλοι τρεις παίκτες έχουν εξελιχτεί για σημαντικές μεταγραφές. Υπήρξε μεγάλη πρόοδος στην ομάδα. Καταφέραμε να προσπεράσουμε Άρη και ΟΦΗ να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο με μεγάλους αντιπάλους και να φτάσουμε με νέα παιδιά στους οκτώ του κυπέλλου».

- Η επόμενη μέρα του «Νίκκι»; «…» (Χαμόγελα!)

Η πρόβλεψη της Τότεναμ και ο Γκουαρδιόλα!

 Ο Νίκκι Παπαβασιλείου που αναλύει τα μπαράζ ΟΦΗ και Πλατανιά παραπάνω, «βλέποντας» ΟΦΗ αρκεί να προσέξει, ήταν ο μοναδικός που τρέλανε τον αθηναϊκά μέσα, προβλέποντας κατηγορηματικά την πρόκριση της Τόττεναμ επί του Άγιαξ!

-Είχε πει στον αέρα: «Δεν μπορεί να αντέξει ο Άγιαξ στον ρυθμό και στην ένταση μιας αγγλικής ομάδας και δη της Τότεναμ»!

-Δικαιώθηκε επίσης στη μόνιμη θέση του τα τελευταία χρόνια, θεωρώντας πάντα τον Πεπ Γκουαρδιόλα ως τον κορυφαίο προπονητή. Μας είχε πει σε εκπομπή μας: «Δεν είναι μόνο τα στατιστικά. Τα στατς απλά επιβεβαιώνουν το μέγεθός του! Ο τρόπος που επιλέγει να παίζει είναι πιο κοντά στο αποτέλεσμα. Θέλει να εξαρτάται το αποτέλεσμα από αυτόν!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News