Η αγωνία της τελευταίας στιγμής για τον ΟΦΗ

Απόψεις
Η αγωνία της τελευταίας στιγμής για τον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΟΦΗ κρατά δικό του τον δρόμο προς τη σωτηρία. Από το δικό του αποτέλεσμα στο Περιστέρι, έχει το δικαίωμα παραμονής μέσω μπαράζ, αλλά και τον συνδυασμό άμεσης παραμονής. Με το καλό… το καλύτερο.

Η ώρα είναι τόσο σημαντική που δεν χωράνε κριτικές και σχολιασμοί για το αν ο ΟΦΗ μπορούσε να είχε αποφύγει την αγωνία. Οι όποιες σκέψεις, μπορούν να κατατεθούν, είθε με χαμόγελο την επόμενη στιγμή που θα σημάνει το τέρμα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.

Επιτρέψτε μόνο να σχολιάσουμε ότι ήταν προτιμότερο να είχαν ενεργήσει νωρίτερα για το θέμα σωτηρίας, μη επιτρέποντας π.χ. απώλειες όπως από τον «ουραγό» στη Ριζούπολη, από το να κάνουν άκαρπη ρεκλάμα στον Πρωθυπουργό σε μια προεκλογική περίοδο.

Η εξυγιαντική επιτήρηση ανάβει φωτιές

-Ελλάδα είμαστε και όλα μπορούν να συμβούν στο μοίρασμα του νέου ποδοσφαιρικού χάρτη, που μπορεί να είναι ως νομή στα συγκοινωνούντα δοχεία των πολιτικών και ποδοσφαιρικών αρχών εξουσίας… Από τη μια η αναδιάρθρωση και από την άλλη η φαιδρά πορτοκαλέα της Επιτήρησης!

Όπως τώρα που η απόφαση του ("εξυγιαντικού") Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ, έφερε τα πάνω κάτω στη Football League, μόλις δύο ημέρες πριν τη διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής των επαγγελματικών πρωταθλημάτων.

Σε μια Πολιτεία που θέλει να δημιουργήσει τη Superleague 2 για να ελέγξει όλο το ποδοσφαιρικό επαγγελματικό σύστημα με χρήματα του δημοσίου, χωρίς να τιμήσει ποτέ τις ελεγκτικές της υποχρεώσεις, οκτώ από τις 16 ομάδες της δεύτερης κατηγορίας, κρίθηκε ότι δεν πληρούν τις απαιτήσεις της διαδικασίας επιτήρησης και δώστου -3.

Ο δεύτερος Απόλλων Λάρισας έτσι γίνεται τρίτος και αντί να οδεύει προς το μπαράζ ανόδου με τον 13ο της Super League, καθιστά σίγουρο τον Πλατανιά που κρίθηκε άρτιος στη διαδικασία και ανεβαίνει δεύτερος, έναν βαθμό πάνω από τους Θεσσαλούς

Κερδίσει την Κυριακή στα Περιβόλια τον Ηρακλή στα Περιβόλια εξασφαλίζει το δικαίωμα στο μπαράζ ανόδου. Με τον "γηραιό" πλέον να κινδυνεύει άμεσα να πέσει στη ουσιαστικά στην τρίτη κατηγορία...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News