default-image

Ρονάλντο ο ένας, Αντετοκούνμπο ο άλλος πρόεδρος!

Απόψεις
Ρονάλντο ο ένας, Αντετοκούνμπο ο άλλος πρόεδρος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

-Κριστιάνο Ρονάλντο και Γιάννης Αντετοκούνμπο καλοκαιράκι μαζί μας; Ο πρώτος ξέρουμε πλέον δεν θα έλθει όπως μας είπε ο Ζαγοράκης, αλλά η προσπάθεια έγινε για τον παγκόσμιο στάρ που λατρεύει την Ελούντα... Η προσπάθεια όμως έγινε!

Γράψαμε σε προηγούμενο άρθρο μας για την ΕΠΣΗ (Δυνατός πόλος για το ποδόσφαιρο η ΕΠΣΗ) και τις μεγάλες πρωτοβουλίες του προέδρου της Νίκου Τζώρτζογλου. Αδιαμφισβήτητα επίσης, ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚ Μπάμπης Μαρκάκης, στη θητεία του έχει σπάσει ρεκόρ με τις μεγάλες παραστάσεις της εθνικής, με παγκόσμιες και ευρωπαϊκές φάσεις, της Euroliga και των διεθνών τουρνουά μπάσκετ που φιλοξενούνται ανελλιπώς στην πόλη! Βάλε και τους τελικούς κυπέλλου…

Βάσει των ειδήσεων δηλαδή, που σάρωσαν το διαδίκτυο, από μια ο Τζώρτζογλου δίνει τα ρέστα του για την αναβίωση του τελικού του Euro 2004 στο Ηράκλειο και από την άλλη ο Μαρκάκης ετοιμάζεται για την μεγάλη προετοιμασία της εθνικής μπάσκετ μέσα από διεθνές τουρνουά πριν πάει στην Κίνα, φέρνοντας μας τον Γιάννη Γιάννη Αντετοκούνμπο!  

-Αλλά θα το σημειώσουμε για πολλοστή φορά, πως οι μεγάλες αναδείξεις, θέλουν πρόσωπα που μπορούν να τις ελκύουν, αλλά και γήπεδα που είναι ικανά να τις υποστηρίξουν, μαζί με τις άλλες δομές μιας πόλης. Το Παγκρήτιο και τα Δύο Αοράκια, έδωσαν την βάση να στηριχτεί αυτό το μαγικό που ζούμε – σε σχέση με προηγούμενα χρόνια- στο Ηράκλειο.

-Ξέρω, θα μας πει ο Γιάννης Κουράκης, πως η δημιουργία του μεγάλου κλειστού στα Δύο Αοράκια ήταν καθαρά προσωπική του υπόθεση και μάλιστα με μεγάλη επιμονή! Δεν το αμφισβητεί κανείς, θεωρείται πλέον αυτονόητο για να γράφετε και να ξαναγράφετε!

-Ο κόσμος του αθλητισμού είναι δραστήριος για αυτό βλέπουμε και αρκετά πρόσωπα να είναι στον πολιτικό στίβο.

-Δεν κάνουμε κατάλογο γιατί θα αδικήσουμε πρόσωπα που βρίσκονται ενόψει εκλογών, αλλά είναι κάποιες ενδεικτικές περιπτώσεις, όπως ο πρώην πρόεδρος του Γιούχτα Αρχανών, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, ο ανηψιός του πρώην και αείμνηστου προέδρου του ερασιτέχνη ΟΦΗ, ο νυν πρόεδρος της ΕΠΣΗ, ο Μέγας Σήφης, ο πρωταθλητής πρόεδρος του ΟΦΙ και τόσοι άλλοι…

- Στην αθλητική Κρήτη υπάρχει ήδη ένας πλουραλισμός με τις αθλητικές εγκαταστάσεις, που είχε ξεκινήσει να βοηθάει για τη δημιουργία τους ο Γιάννης Κουράκης ως υφυπουργός αθλητισμού, αλλά που ενίσχυσε στη συνέχεια με συνειδητό τρόπο, αναγνωρίζοντας την κοινωνική σημασία των υποδομών ο νυν περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

- Η συμβολή του είναι τεράστια, όπως και του πολύ αγαπητού στο κοινό Νίκου Συριγωνάκη που αποδεικνύεται  ασυναγώνιστος ως εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρειας Κρήτης στον αθλητισμό.

- Αυτό που γίνεται στην Κρήτη είναι εξαιρετικό για τις αθλητικές υποδομές και συναντάται σπάνια ανά την Επικράτεια. Τύχαμε μάλιστα σε περιστατικό που Περιφερειάρχης άλλης Περιφέρειας, τηλεφωνούσε τον Σταύρο Αρναουτάκη για να του υποδείξει πως θα μπορεί να φτιάξει ένα γήπεδο! Ενδεικτικό;

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News