«Φιλικό τιμής Παλαιμάχων ΟΦΗ με Φίτεσε για τον Μαχλά!»

Απόψεις
«Φιλικό τιμής Παλαιμάχων ΟΦΗ με Φίτεσε για τον Μαχλά!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φιλικό παιγνίδι με παλαιμάχων με τη Φίτεσε του Νίκου Μαχλά, πρόκειται να διεξαχθεί στο «Γεντί Κουλέ» με την αντίστοιχη ομάδα παλαιμάχων του ΟΦΗ στις 18 Μαίου, ημέρα Σάββατο με ώρα έναρξης 5 μ.μ.

Το ξεχωριστό αυτό γεγονός, προανήγγειλε στην εκπομπή «Έξτρα Σπορ» της Κρήτη TV ο πρόεδρος του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΟΦΗ Σήφης Κορωνάκης, τονίζοντας ότι η εκδήλωση είναι ευσεβής πόθος του Συνδέσμου Παλαιμάχων του ΟΦΗ να έχει και ως επίκεντρο την τιμητική βράβευση του Νίκου Μαχλά, που έκανε τους Ολλανδούς να χορεύουν συρτάκι από την σπουδαία εκτόξευση της ποδοσφαιρικής του καριέρας μετά την μεταγραφή του από τον ΟΦΗ.

«Θα είναι πολύ άξιο και συγκινητικό να τιμήσουμε σε αυτό το παιγνίδι τον Νίκο Μαχλά για τα μεγάλα επιτεύγματά του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, που μας έκαναν υπερήφανους και πρόβαλλαν στο όνομά του το νησί της Κρήτης. Ο Νίκος μας έχει συγκινήσει όλους με όλα όσα περιέγραψε στην πρόσφατη συνέντευξή του και τον αγώνα που έδωσε αυτός και η οικογένειά του, για να είναι σήμερα καλά και χαρούμενος ο γιος του Γιώργος».

Ο Σήφης Κορωνάκης, είπε ακόμη ότι με την ομάδα παλαιμάχων της Φίτεσε θα είναι η δεύτερη φορά που  θα τεθεί αντιμέτωπη με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο μετά από χρόνια και το γεγονός αποτελεί μια σημαντική στιγμή στην ιστορική σχέση που άνοιξαν στο όνομα του Νίκου Μαχλά και του Ευγένιου Γκέραρντ οι δύο ομάδες. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Παλαιμάχων ΟΦΗ,  και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές, το φιλικό έκλεισε με ενέργειες του Διευθυντή Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΟΦΗ Γιάννη Σαμαρά.

Να τονιστεί ότι η φιλική αυτή αναμέτρηση γίνεται στα πλαίσια του προγραμματισμού των δύο ομάδων και δεν πρόκειται για εκδήλωση που οργανώνεται για τον Νίκο Μαχλά.

Λεπτομέρειες θα δοθούν αναλυτικά από τους διοργανωτές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News