Αστρολογικές προβλέψεις Χριστοβασίλη για τον ΟΦΗ

Απόψεις
Αστρολογικές προβλέψεις Χριστοβασίλη για τον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν είναι τωρινό το φαινόμενο. Νοοτροπίες του τύπου "όσα δεν φτάνει η αλεπού, ορμάει να τα πιάσει", είναι παγιωμένες στο ελληνικό ποδόσφαιρο από τους παράγοντες του. Σπάνια ξεφεύγει κάποιος από τη διαστροφή να λέει τα πράγματα κομμένα και ραμμένα στα μέτρα του. Έτσι, λίγο ή πολύ μπορεί να γίνει νεκροθάφτης της αλήθειας.

Διαβάζοντας μια συνέντευξη του Γιώργου Χριστοβασίλη που έδωσε στην ραδιοεφημερίδα της ΕΡΤ, καταλάβαμε πως δεν είναι δύσκολο να κατηγορήσει κάποιος έναν ανταγωνιστή του χωρίς στοιχεία, ή ακόμη και να γίνει μέντιουμ για να πείσει το ακροατήριο του, μέσα από την μεταφυσική.

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης ξέσπασε κατά της ΚΕΔ, θεωρώντας ότι οι διαιτητές κυνηγούν τον ΠΑΣ Γιάννινα, κάνοντας την πρόγνωση ότι μετά τα όσα έγιναν (;) στο παιχνίδι Παναθηναϊκού-ΟΦΗ (…επειδή δηλαδή ο ΟΦΗ νίκησε τον Παναθηναϊκό!),  η απόφαση υποβιβασμού του θ’ ανατραπεί στην Εφέσεων, άκουσον άκουσον "γιατί ο ΟΦΗ πρέπει να σωθεί".

Όταν τον ρώτησαν γιατί η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα έβγαλε αυτή την ("δηλητηριώδη") ανακοίνωση για τον ΟΦΗ, απάντησε χωρίς αιδώ και χωρίς ντροπή, αφήνοντας την αξιοπρέπεια που άλλοτε τον χαρακτηρίζει, να πέσει και να λερωθεί:

«Μετά το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό, όλοι ξέρουν ποια θα είναι η απόφαση, οπότε δεν περιμένουμε κάτι διαφορετικό. Είπαμε στην Ελλάδα ζούμε και τα γνωρίζουμε αυτά τα πράγματα. Αν η πρωτόδικη απόφαση για υποβιβασμό και τρία εκατομμύρια πρόστιμο, στο τέλος γυρίσει ανάποδα, δυστυχώς αυτά είναι και τα δικαστήρια της Ελλάδας».

Έγινε δηλαδή και υπεράνω δικαστής θεωρώντας ότι η δίκαιη απόφαση θα είναι εκείνη μόνο που θα θανατώνει τον αντίπαλό του ακόμη και άδικα, για να βασιλεύουν εκείνος και τα συμφέροντά του, χωρίς να πει για τις αψίδες που τον κρατούν στην επιφάνεια ανάλογα τα χρώματα που υπάρχουν στους πύργους των κρυφών εξουσιών του ελληνικού ποδοσφαίρου…

Αλλά και για την αναδιάρθρωση… η απάντησή του, έδειξε τα ζόρια του για τον ΟΦΗ.

«Είμαστε τρίτοι από το τέλος, αλλά σήμερα ακόμη δεν υπάρχει αναδιάρθρωση. Και αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει. Και όσο καθυστερεί, το πλήγμα είναι ακόμη πιο μεγάλο, γιατί θα φτάσουμε να τελειώσει το πρωτάθλημα και να μην ξέρουμε τι θα γίνει. Συγγνώμη που τα θέτω όλα μαζί, αλλά εκκρεμεί μια απόφαση για μια ομάδα που θα έπρεπε να έχει βγει εδώ και πολύ καιρό, αλλά αυτά δυστυχώς είναι πράγματα που τα ζούμε εδώ και δεκαετίες στην Ελλάδα. Αλλά ακόμη και αύριο να γίνει η αναδιάρθρωση, πόσο καιρό χρειάζεται να αποκτήσει νομική υπόσταση η Λίγκα, πού θα έχει έδρα, ποιοι θα την οργανώσουν, πότε θα βγει πρόγραμμα και πότε η προκήρυξη. Και μιλάμε για ομάδες με προϋπολογισμούς εκατομμυρίων και άλλες με κάποιες χιλιάδες. Άνισα πράγματα, αλλά είναι αποφάσεις ανωτέρων που εμείς πρέπει να εκτελούμε».

Άνισα πράγματα ναι κύριε Χριστοβασίλη, ναι και παντού, όπως και άχαρα όπως η επιμονή σας να δείτε πεσμένο τον ΟΦΗ, αφού έτσι σας συμφέρει…

Αλλά πραγματικά η βαθύτερη ανάγνωση των δηλώσεων του ηγέτη της ηπειρωτικής ομάδας, φανερώνουν μια πεποίθηση για το ότι έχει να αντιμετωπίσει σε αυτή τη μάχη σωτηρίας, ζωής η θανάτου, μια μεγάλη ομάδα που είναι δύναμη και λέγεται ΟΦΗ …με ή χωρίς μπαράζ!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News