10+1 ποδοσφαιρικά ζητήματα που θα χρειαστεί να ξαναδείς

Απόψεις
10+1 ποδοσφαιρικά ζητήματα που θα χρειαστεί να ξαναδείς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Από μια παρόρμηση της στιγμής, είπαμε να σκαλίσουμε λίγο το κήπο του blog! Το… ποντίκι μας σταματούσε σαν από μόνο του σε τίτλους που (σαν να) καταλάβαινε πως θα ευχαριστούσαν τον εγκέφαλό μας. Όλα για τον αθλητισμό, δελεαστικά και θεματικά...

Το μοιραζόμαστε μαζί σας

  1. Αν αγαπάτε το ποδόσφαιρο και μαζί τη φιλοσοφία, είναι αδύνατον να προσπεράσετε τις: 14 φιλοσοφικές προσεγγίσεις του Γιόχαν Κρόιφ, για το ποδόσφαιρο!
  2. Αν έχετε την τάση να παρακολουθείτε την τακτική στο ποδόσφαιρο και έχετε μπει στη ροή της σύγχρονης εποχής, αναμφίβολα θα έχετε κατανοήσει, γιατί: Η κατοχή, δεν είναι τα πάντα στο ποδόσφαιρο...
  3. Αν παρακολουθείτε τις αντιδράσεις των προπονητών μετά από ένα παιγνίδι που έχουν κατακτήσει τον στόχο ή δεν ανησυχούν που η ομάδα δεν κέρδισε, γιατί θα κερδίσει σίγουρα την επόμενη φορά τότε, αντιλαμβάνεστε γιατί: Είναι το μέγεθος της ευκαιρίας που ανυψώνει τον στόχο.
  4. Αν απορείτε πως οι μεγάλοι προπονητές ανακαλύπτουν και προωθούν ταλέντα που κάνουν διεθνή καριέρα, αναπόσπαστα χρειάζεται να ξέρετε: Πως βλέπει ένα ταλέντο ο Αρσέν Βενγκέρ…
  5. Αν μαγεύεστε όπως όλοι με τους μεγάλους αστέρες του ποδοσφαίρου η απάντηση είναι πολύ απλή όπως σε κάθε τι χαρισματικό. Αν όχι και τόσο, τότε κάντε κλικ για να συναντήσετε: Το «μαγικό» των μεγάλων άσων και τη νοημοσύνη του ποδοσφαιριστή!
  6. Αν αγαπάτε το ποδόσφαιρο και τις διοργανώσεις του, πρέπει να τιμάτε τα γενέθλιά της συλλογικότητάς του. Η γέννηση έχει και το αστρικό της χάρτη. Δείτε: Τα γενέθλια της πρώτης ποδοσφαιρικής ομάδας του κόσμου!
  7. Αν απορείτε γιατί έχει εκτροχιαστεί η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο σε επίπεδο επαγγελματικών κατηγοριών, εξηγείστε το μέσα από μια δέσμη επιστημών. Κοινωνιολογία, Ψυχολογία και άλλες επιστήμες μας γνωρίζουν του ανθρώπους και τους παράγοντες κάθε περίπτωσης: Θες να μάθεις έναν άνθρωπο; -Δώσε του εξουσία
  8. Αν πάλι είναι ακατανόητο την απάντηση έχει ο Στίβεν Χόκινγκ με λίγα λόγια: Η κβαντική φυσική είναι πιο απλή από... το ποδόσφαιρο!
  9. Αν και πάλι αναζητείτε περισσότερη απλότητα ακολουθείστε τη συγκριτική των σκέψεων σας, ανάλογα με τη γενεά σας. Ο πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν μπορεί να επιβεβαιώνει την άποψή σας: «To ποδόσφαιρο ξανά στους δρόμους, τα παιδιά δεν μπορούν να περνάνε τη μέρα με το tablet»
  10. Με οποιοδήποτε Αν πάντως ένα είναι σίγουρο, η θηλυκή ενέργεια είναι θέμα γυναικών και μαγευτείτε μέσα από τις: Απίστευτες γυναίκες του αθλητισμού!

11: Με Αν ή χωρίς Αν, έχετε περισσότερες πιθανότητες να καταλήξετε, αν αποδεχτείτε ότι: «Το ποδόσφαιρο είναι ένας χώρος ανομίας»!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News