«Πράσινο» για νίκη του ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ!

Απόψεις
«Πράσινο» για νίκη του ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τίποτε πιο σίγουρο… από το σίγουρο, αλλά πόσο θα θέλαμε ο ΟΦΗ να βγάλει τα μάτια της αναδιάρθρωσης με τη βαθμολογική του συγκομιδή στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν στη Σούπερ Λίγκα! 

… Να περάσει καβαλάρης πάνω από το πτώμα της και να την αντικρύζει από ύψωμα που θα έχει καταλάβει!

Η πραγματικότητα θα δείξει μέσα από το όνειρο… Το ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, είναι πρόσφορο, όχι από τις απουσίες του μεγάλου αντίπαλου, ή από το "κεκλεισμένων των θυρών", αλλά από το στυλ παιγνιδιού που έχουν οι δύο ομάδες. Ο ΟΦΗ απαιτεί έξυπνο σχέδιο και μεγάλη συγκρότηση για αποτελεσματικότητα. Το «μπορεί τη νίκη και τους τρεις βαθμούς» είναι βάσιμο σενάριο.

Κι ας το παίζουν 1.95 – 3.30 – 4.30 οι «μπουκς», κι ας έχει μόνο μία ήττα ο Παναθηναϊκός ως γηπεδούχος (αυτή από τον ΠΑΟΚ), κι ας είναι ως τώρα ο ΟΦΗ ότι χειρότερο στα αποτελέσματα εκτός έδρας του πρωταθλήματος (μοναδική ομάδα χωρίς νίκη και μόλις 5 βαθμούς συγκομιδή…)

Στις τελευταίες 8 αγωνιστικές ο ΟΦΗ έχει ανεβάσει στο 1.00 τον μέσο όρο συγκομιδής βαθμών με τον γενικό του δείκτη να είναι 0.93. Το ίδιο διάστημα έχει καλύτερη αποτελεσματικότητα από τον Αστέρα Τρίπολης και τον Παναιτωλικό (0.88) και την Ξάνθη (0.50) που βρίσκονται σε θέσεις σωτηρίας με οποιαδήποτε εξέλιξη στην αναδιάρθρωση.

Μπορούμε να το δούμε κ αλλιώς. Με τα αποτελέσματα των τελευταίων 15 αγωνιστικών ο ΟΦΗ θα ήταν 9ος με 17 βαθμούς, των τελευταίων 10 θα ήταν 11ος με 10 βαθμούς και των τελευταίων 5, θα ήταν 6ος με 8 βαθμών!

Αλλά με τους βαθμούς των τελευταίων 20 αγωνιστικών θα ήταν σε θέση σωτηρίας ισοβαθμώντας στους 20 βαθμούς με τον ΠΑΣ που θα πήγαινε μπαράζ, λόγω καλύτερων αποτελεσμάτων μεταξύ τους.

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις θα υποβιβάζονταν η Ξάνθη από την προτελευταία θέση.

Ο ΟΦΗ θα έσωνε την παρτίδα και με τη βαθμολογία εντός έδρας (11ος με 20 βαθμούς)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News