Αντωνίου: «Προϊόν πίεσης και οικονομικών ανταλλαγμάτων η αναδιάρθρωση»

Απόψεις
Αντωνίου: «Προϊόν πίεσης και οικονομικών ανταλλαγμάτων η αναδιάρθρωση»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Αστέριος Αντωνίου ομολογεί κρατική παρέμβαση (από Βασιλειάδη) για την αναδιάρθρωση κάνοντας λόγο για «εκβιαστικό καθεστώς» και «προϊόν πίεσης και οικονομικών ανταλλαγμάτων»

Ο πρώτος αντιπρόεδρος της ΕΠΟ μίλησε στο Metropolis 95,5 για το θέμα των ημερών, χαρακτηρίζοντας παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο την κίνηση Βασιλειάδη

Με ειλικρίνεια μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για την απόφαση της αναδιάρθρωσης ο πρώτος αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Αστέριος Αντωνίου.

Χαρακτήρισε παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο το σχέδιο αναδιάρθρωσης του Γιώργου Βασιλειάδη, αλλά και... προϊόν ανταλλαγμάτων.

Αναλυτικά, είπε:

«Η απόφαση είναι ειλημμένη από τις 24 Αυγούστου υπό το καθεστώς πίεσης για την έναρξη του πρωταθλήματος. Η Super League δέχθηκε την άποψη του κ. Βασιλειάδη και προχώρησε στην αναδιάρθρωση. Επίκειται η τροπολογία του κ. Βασιλειάδη για την αναδιάρθρωση και χθες αυτό που συζητήθηκε στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ έχει να κάνει με την εισήγηση της Ομοσπονδίας για το πού θα ενταχθεί η Super League 2. Το γεγονός ήταν στα χέρια του κ. Βασιλειάδη. Η ΕΠΟ έχει αποφασίσει υπό το εκβιαστικό καθεστώς του να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Έπρεπε να βρουν τηλεοπτική στέγη και αυτό είναι ωμή παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου. Η ΕΠΟ οδηγήθηκε σε αυτή τη διαδικασία από το καλοκαίρι.

Θέλουμε τα μπαράζ, για να έχει ενδιαφέρον το πρωταθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Είναι παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ και ο κ. Βασιλειάδης έπρεπε να βοηθήσει γιατί η ΕΡΤ είναι εθνικός φορέας. Νομίζω πως πλέον είναι αργά για οποιαδήποτε αντίδραση. Υπό πίεση ελήφθη η απόφαση. Η Super League και η Football League ανέχθηκαν τη διαδικασία με οικονομικά ανταλλάγματα. Δε χρησιμοποιώ τη λέξη εκβιασμό, ήταν προϊόν πίεσης η αναδιάρθρωση».

Ανακοίνωση εξέδωσε η Νίκη βολου σχετικά με το ζήτημα της αναδιάρθρωσης του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Στο πλαίσιο των δραματικών εξελίξεων όσον αφορά την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου και την κατάφορη αδικία που προκύπτει για τις ομάδες της Γ’ Εθνικής, η Νίκη Βόλου εκφράζει την έντονη δυσφορία της με την εξής ανακοίνωση:

Δυστυχώς, για ακόμη μία φορά βρισκόμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Η προσπάθεια εξυγίανσης του ελληνικού ποδοσφαίρου, για ακόμη μία φορά, πραγματοποιείται με τον ίδιο λανθασμένο τρόπο, έχοντας θύματα και πάλι τις ομάδες των μικρότερων κατηγοριών."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News