Αδιαμφισβήτητη η πορεία του ΟΦΗ... προς το φως!

Απόψεις
Αδιαμφισβήτητη η πορεία του ΟΦΗ... προς το φως!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Αδιαμφισβήτητη η νίκη του ΟΦΗ και η  παραμονή του στη Superleague, χωρίς αναδιάρθρωση, αλλά και με σοβαρότατες ελπίδες τουλάχιστον «μπαράζ» με αναδιάρθρωση που συγκεντρώνει πλέον -όπως επιμένουμε-  ελάχιστες έως μηδαμινές πιθανότητες.

Ο ΟΦΗ έφτασε αισίως στις 5 νίκες (όλες στην έδρα του). Με το καλό και στις οκτώ! Αυτός ο ΟΦΗ μπορεί και πρώτα απ’ όλους αυτόν τον Παναθηναϊκό που περιμένει στο ΟΑΚΑ. Για να σπάσει και το αρνητικό ρεκόρ που τον θέλει ως τώρα χωρίς νίκη εκτός έδρας… Τέσσερις βαθμούς μπροστά από τον Λεβαδειακό (μετά το 0-0 στην Τρίπολη) και με αβαντάζ ισοβαθμίας μαζί του, κρατά ολόκληρη την τύχη στα χέρια του. Τα ρόδια έχουν σπάσει, οι κρητικές ορέξεις έχουν ανοίξει!

-Παναθηναϊκός - ΟΦΗ (14.04./19:00), ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης (21.04. 19:00), Ατρόμητος Αθηνών - ΟΦΗ (05.05. 19:00). Και τέλος καλό, όλα καλά!

-Το πεντακάθαρα άσχημο είναι ότι προχωράει ο Απρίλης και κανείς δεν ξέρει με απόλυτο τρόπο, πόσοι θα πέσουν Από την Σούπερ Λίγκα, όσο κι αν θεωρείται «σίγουρο» ότι δεν θα γίνει αναδιάρθρωση… (Απίστευτο κι όμως Ελληνικό...)

-Τώρα που ο ΟΦΗ ξαναμπήκε στο παιχνίδι, έχει ενδιαφέρον αυτό που φέρεται να γράφει στη «Δίκη» του Θωμαίδη αξιωματούχος της ΕΠΟ με αφορμή τον επιστροφή του ΟΦΗ σε ισχυρή θέση σωτηρίας:

«Ισχυρίζεστε ότι η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων θα εκδοθεί τη μεθεπόμενη βδομάδα. Κι αν καθυστερήσει λίγο; Κι αν πιάσει τη Μεγαλοβδομάδα; Βγαίνουν τέτοιες μέρες δικαστικές (ακόμη και πειθαρχικές) αποφάσεις; Άρα αφήστε να επισημοποιηθεί η μη αναδιάρθρωση, να λήξει το πρωτάθλημα και μετά βγαίνει η απόφαση της Επιτροπής. Γιατί βιάζεστε;». Ναι, το κρατάμε…

-Σκέπτεσαι απλά και λες. Γιατί ο κυρίαρχος Ιβάν, να θέλει 14 ομάδες σε πρωτάθλημα τριών γύρων που θα δοκιμάζεται με απανωτά «Big» ντέρμπι, αφού μπορεί να κάνει περίπατο με δύο (γύρους) έχοντας τις περισσότερες (ΠΑΕ) δικές του; Γι’ αυτό σου λέει πάμε όπως είμαστε με «16»! Κορόιδο είναι;

-Σύμφωνα με την «Άποψη»: Θέλει να είναι σίγουρος ότι δεν θα υποβιβαστούν στη Football League ομάδες που είναι στο άρμα του ΠΑΟΚ, δηλαδή τα Γιάννινα του Χριστοβασίλη και η Ξάνθη που προορίζει να στείλει τον Βρύζα.

-Εμείς πάντως είδαμε πολύ στενοχωρημένο και προβληματισμένο τον Γιάννη Πετράκη, για την επόμενη μέρα, υπολογίζοντας με τον μαθηματικό τύπο του 3+1… (Ξέρει… ξέρει, όμως ο Χριστοβασίλης τι έρχεται μαζί κι ο Βρακάς…)

- Μπορεί να ήλθε στο 90’ ισοπαλία του Εργοτέλη στη Φιλιππούπολη στο ντέρμπι για τη δεύτερη θέση με τον Απόλλωνα Λάρισας, κι αυτό να πονάει για τους δύο χαμένους βαθμούς, αλλά το κίνητρο εξακολουθεί να βρίσκεται ψηλά για την ομάδα του Ηρακλείου, τρεις βαθμούς πίσω από τον Πλατανιά και δύο από τον τωρινό αντίπαλό του, συν τους ισόβαθμους μνηστήρες του.

-Ο Πλατανιάς πάντως έχει το αβαντάζ στα μεταξύ τους παιγνίδια αφού πήρε 2-2 στο Ηράκλειο και νίκησε 1-0 στα Χανιά.

-Αλλά ο Εργοτέλης έχει αβαντάζ στο πρόγραμμα. Τρεις βαθμούς άνευ αγώνα με τον Αήττητο, δύο παιγνίδια στην έδρα με Ηρακλή και Καραϊσκάκης και ένα στη Δράμα. Ο Πλατανιάς έχει δύο έξω (Αιγιανιακός και Απόλλων Λάρισας) και δύο μέσα (Παναχαϊκή και Ηρακλής).

-Θα δούμε… Έχει «ψωμί» ακόμη με όλους τους μνηστήρες (από τον Πλατανιά 46 έως την Παναχαϊκή 41) στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν.

-Σίγουρα ο Εργοτέλης έχει βελτιώσει τους δείκτες του τις δυο τελευταίες αγωνιστικές εκτός έδρας έχοντας προσθέσει 4 βαθμούς στις έδρες ανταγωνιστριών όπως η Παναχαϊκή και ο Απόλλων Λάρισας…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News