Φουλ... ορατότητα με νίκη ο ΟΦΗ!

Απόψεις
Φουλ... ορατότητα με νίκη ο ΟΦΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Ο ΟΦΗ έχει μέγα πλεονέκτημα επίτευξης του στόχου του, με την παραμονή του με 16 ομάδες στη Superleague, απέναντι στον Λεβαδειακό που είναι δύο βαθμούς πίσω του, ουσιαστικά τρεις σε ισοβαθμία.

Και μπορεί να αποκτήσει μέγα χώρο (…και με αναδιάρθρωση) απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα που έρχεται με +4 (θέση μπαράζ) και όχι μόνο… Η νίκη στο σημερινό ματς είναι μονόδρομος και για πολλούς άλλους λόγους.

Βέβαια το απαγορευτικό είναι (θεωρητικά) να μην ηττηθεί. Η αναδιάρθρωση εντάξει δεν γίνεται, όμως υπάρχουν χρεωστούμενα της κρητικής ομάδας απέναντι στο ίδιο το κοινό της, που δεν έχει γευθεί πολλές νίκες και βαθμολογικά μαζί με την ομάδα, έχει περάσει αγωνίες.

Οι 4 μόλις νίκες του ΟΦΗ είναι στο «Γεντί Κουλέ», με την ομάδα του Γιάννη Πετράκη, εκτός έδρας να έχει αλώσει τη Λειβαδιά (που σε άλλο αποτέλεσμα θα γίνονταν απειλητικός) και στην έναρξη της σεζόν στη Ριζούπολη. Έχει και την ισοπαλία στη Λαμία.

#Θέλω να τ’ ακούω, να τ’ ακούω, να το λες: «Δουλεύουμε πάντα για να νικάμε»!

#Έξω από τη μόδα των «μοντέρνων» καιρών και τον εκλογικών σκοπιμοτήτων της περιόδου: Δεν βγάζουμε ανακοίνωση για να νικήσει ο ΟΦΗ. Είναι αυτονόητο!

#Πάει κι ο Βουό το καλοκαιράκι. Από τη σεζόν θα θυμάται τις 16 εμφανίσεις του με τον Νίκο Παπαδόπουλο μαζί με το γκολ νίκης επί του Ολυμπιακού και τα 58' μόλις λεπτά  με τις 3 συμμετοχές επί Βέρα. (19' κόντρα σε Ατρόμητο, Ξάνθη και 20' με την ΑΕΚ). Φυσικά τους  τραυματισμούς του που τον κράτησαν τελείωσε έξω... Total: 2 γκολ και 2 ασίστ σε 19 συμμετοχές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News