Αναδιάρθρωση: Το… κατασκεύασμα από κομμάτια και θρύψαλα

Απόψεις
Αναδιάρθρωση: Το… κατασκεύασμα από κομμάτια και θρύψαλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από καταβολής του «κατασκευάσματος», τονίζουμε ότι η αναδιάρθρωση των εθνικής εμβέλειας πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου, δεν μπορεί να έχει τύχη. Το τελευταίο καιρό μάλιστα και διά τηλεοράσεως, έχουμε επιμείνει ότι οι πληροφορίες μας συγκλίνουν στο ότι αναδιάρθρωση δεν θα γίνει.

Το μόνο μπόσικο που κρατάμε πάντα είναι ότι συχνά στη χώρα μας οι δυνάμεις που αισθάνονται εξουσιαστικά, μπορεί να σε παρασύρουν μέσα από την πλάνη τους. Αλλά και πάλι έχει αποδειχτεί ότι αυτοί έχουν λιγότερη δύναμη από τις υπερ-οντότητες που τους εξουσιάζουν, άλλοτε από τον Βορρά κι άλλοτε από τον Νότο.

Έτσι κι αλλιώς δεν μπορείς να επαναπαυτείς στις πληροφορίες (που έχεις και συ). Νίκη θες οπωσδήποτε μέσα στην έδρα σου.

ΦΤΑΣΑΜΕ ΑΠΡΙΛΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΕΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝΕ!

Για να δούμε τι θα... πούνε στην Επιτροπή

-Για να δούμε τι θα "πούνε" σήμερα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου! Οι εκτιμήσεις επιμένουν ότι σε ψηφοφορία θα επικρατήσει το αναδιάρθρωση όχι τώρα. Από κει και πέρα το χαρτί που περιμένει ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης -για την τροπολογία του- από τον Βαγγέλη Γραμμένο θα κριθεί την επόμενη Τρίτη από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ...  

Τι πάει να πει ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού έστειλε στην ΕΠΟ την τροπολογία και δηλώνει αμετακίνητος. Μπορείς να στοιχηματίσεις   ότι η Super League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου θα διεξαχθεί με 14 ομάδες; Και έλα τώρα εσύ να πεις ότι στην Ελλάδα τα επαγγελματικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου είναι από... τα ευρωπαϊκά!

Έχει δίκιο ο Κυριάκος Θωμαίδης: «Οι αναδιαρθρώσεις δεν γίνονται μέσα στη σεζόν, αλλά πάντα από τη μεθεπόμενη. Φτάσαμε Απρίλιο και ακόμη δεν ξέρουμε πόσες ομάδες θα πέσουν από τη Σούπερ Λιγκ. Μία λύση είναι να ανεβούν και οι δεύτεροι των ομίλων της Γ’ Εθνικής και να διευρυνθεί η Φούτμπολ Λιγκ σε δύο ομίλους. Αυτό συζητήθηκε και είναι μια λύση για να μην αδικηθούν οι ομάδες της Γ’ Εθνικής».

Το διεφθαρμένο πρωτάθλημα

Φαίνεται πάντως ότι το εύρημα του "σωσσιβίου" για την μετατροπή βρέθηκε στη Football League, καθώς στην συνεδρίαση της Τετάρτης (03/04) στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, τίθεται το ζήτημα ότι η δεύτερη επαγγελματική κατηγορία στη χώρα μας έχει καταταχθεί σύμφωνα με έρευνες στα πιο διεφθαρμένα πρωταθλήματα.

Τα ρεπορτάζ επιμένουν ότι η ΕΠΟ είναι σε δύσκολη θέση, ενώ υπάρχουν και δημοσιεύματα που αναφέρονται στα ανάποδα της Σούπερ Λίγκα και τα κρούσματα της βίας.

Σου λένε τι πας να κάνεις υφυπουργές να αυξήσεις τις ΠΑΕ στη χώρα, να συμβαίνουν αυτά, χωρίς κανένα μέτρο εκ μέρους σου και να θέλεις και να τα χρηματοδοτήσεις με δημόσιο χρήμα; Φυσικά αν πάει έτσι... αθ αδικηθούν καλές ομάδες της Football League, όπως η ΠΑΕ Εργοτέλης που έχει επιδείξει ποδοσφαιρικό έργο, εκτό ςκι αν πετύχει την κατάληψη τςη δεύτερης θέσης του βαθμολογικού πίνακα..

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News