Αναστόπουλος: Φαβορί ο Άρης, ο ΟΦΗ έχει δυναμική

Απόψεις
Αναστόπουλος: Φαβορί ο Άρης, ο ΟΦΗ έχει δυναμική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Νίκος Αναστόπουλος, φιλοξενούμενος σήμερα στο "Yellow Radio" της Θεσσαλονίκης, έδωσε την εκτίμηση του για το ματς Άρης-ΟΦΗ, έχοντας υπηρετήσει ως προπονητής και τις δύο ομάδες.

«Ο Άρης παρουσίασε μια καλή εικόνα την φετινή χρονιά, και είναι και το φαβορί λόγω έδρας. Ο ΟΦΗ από την άλλη είναι μια ομάδα που μάχεται για την σωτηρία, έχει δυναμική αλλά δυστυχώς δίνει αγώνα ζωής και θανάτου. Τον πρώτο λόγο τον έχει ο Άρης, αλλά δεν μπορείς να χρίσεις νικητή αν δεν παιχτεί ο αγώνας, δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια».

Ο νυν προπονητής της Κέρκυρας, σχολίασε και όσα συμβαίνει με την αναδιάρθρωση:

«Εδώ όταν γίνεται η προκήρυξη λέει ότι το πρωτάθλημα ξεκινάει 30 Σεπτεμβρίου και ξεκινάει Νοέμβριο, και όταν ήμουν στον Άρη το ίδιο. Αυτή η προχειρότητα δεν με εκπλήσσει, δυστυχώς με εκπροσωπεί σε όλους τους τομείς. Και στον αθλητισμό και παντού».

Στέργιος Αντωνίου : «Εξ αρχής λάθος, η αναδιάρθρωση Βασιλειάδη»

«Από την αρχή έλεγα ότι δεν θα έπρεπε αυτή η αναδιάρθρωση να ξεκινήσει, ειδικά αυτή που προτείνει ο κ. Βασιλειάδης. Οι ομάδες πιέστηκαν για να συμφωνήσουν σ΄ αυτό που ζητάει ο Υφυπουργός. Θα μπορούσε ο κ. Βασιλειάδης να κάνει 14 ομάδες στη Σούπερ Λιγκ και να διατηρηθούν οι τρεις κατηγορίες. Μπορείτε να το διανοηθείτε ότι ο Ηρακλής αν πέσει και περάσει η αναδιάρθρωση θα χρειαστεί μέχρι και τέσσερα χρόνια για να επανέλθει στα μεγάλα σαλόνια. Είναι από την αρχή λάθος όλο αυτό που έχει «στήσει» ο κ. Βασιλειάδης. Δεν μπορεί το ελληνικό ποδόσφαιρο να σηκώσει τέσσερις κατηγορίες. Και να υλοποιηθεί αυτή η αναδιάρθρωση θα αποτύχει στην πράξη». (Στέργιος Αντωνίου,  α' αντιπρόεδρος ΕΠΟ, εκπρόσωπος της ΕΠΟ στη Σούπερ Λιγκ)

Φώτης Κωστούλας:«Το πρόβλημα είναι οι μεγάλες ομάδες, όχι οι μικρές»

«Ούτε με 14 ούτε με 16 ομάδες αλλάζει κάτι. Αυτό που πρέπει να δούμε είναι τι ομάδες έχουμε. Τηρούνται οι κανονισμοί; Τηρείται το οικονομικό Fair Play; Το πρόβλημα είναι οι μεγάλες ομάδες, όχι οι μικρές. Αν λείψουν δύο μικρές τι έγινε; Θα σταματήσουν οι γκρίνιες και τα κονταροχτυπήματα των μεγάλων; Ή το πολεμικό κλίμα που βλέπουμε συχνά στα γήπεδα; Δεν θα σταματήσουν. Αλλά πρέπει να σεβαστούμε αυτά που αποφασίζουμε κι αυτά που υπογράφουμε. Έχουμε υπογράψει για 14 και πρέπει να σεβαστούμε την υπογραφή μας.» (Φώτης Κωστούλας, μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News