Αντώνης Παπαδάκης - Προσφορά μοναδικής αξίας στο ποδόσφαιρό μας

Απόψεις
Αντώνης Παπαδάκης - Προσφορά μοναδικής αξίας στο ποδόσφαιρό μας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η παρουσία του Αντώνη Παπαδάκη στην ποδοσφαιρική μας ζωή, βαίνει ολοταχώς να γίνεται και πιο ουσιαστική και ελπιδοφόρα, μέσα από τις δράσεις και τα οράματά του. Η αγάπη του για τον ΟΦΗ έχει εκφραστεί έντονα στις κρίσιμες στιγμές της μεγάλης κρητικής ομάδας, όπως και τώρα που ο δραστήριος πρόεδρος της Δαμάστας, άλλαξε το πρόγραμμά του για να είναι παρών στην κρίσιμη εκδίκαση στο Γουδή.

Τον βλέπαμε στις φωτογραφίες του ζωντανού ρεπορτάζ του neakriti.gr και σκεφτόμασταν πόσο σημαντικό είναι να υπάρχουν τόσο δοτικοί και θετικοί άνθρωποι στον αθλητισμό μας.

Αν μάλιστα λάβουμε υπόψη την γενναιόδωρη στήριξη του στο ερασιτεχνικό μας ποδόσφαιρο, που έχουν εγκαταλείψει η Πολιτεία και η ίδια η ΕΠΟ, η προσφορά αυτού του ανθρώπου γίνεται ζωτικής σημασίας και γεννά ελπίδες και οράματα, πέρα από το ονειροπόλα σχέδια του για το αθλητικό κέντρο στη Δαμάστα και την συνεργασία των συλλόγων του Μαλεβιζίου.

Ο Αντώνης Παπαδάκης που έχει ταξιδέψει σε όλο τον πλανήτη, με τόσες επιχειρηματικές και ιατρικές δραστηριότητες, αποδεικνύεται και άοκνος κατά την παρουσία του στο Ηράκλειο τρέχοντας από γήπεδο σε γήπεδο και να στηρίζει όπου βλέπει ανθρώπινη ανάγκη, ή μια άξια προσπάθεια. Τι να πούμε; Πολύτιμος και άνθρωπος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News