Στέλιος Μαλτεζάκης

Οι Απολλωνιστές φίλαθλοι που διδάσκουν ήθος και Fair Play

-"...Δεν μπορούμε καν να φανταστούμε την στιγμή που στα μάτια των οπαδών του ΟΦΗ, θα δούμε την πίκρα που εμείς οι ίδιοι έχουμε νιώσει στο παρελθόν..."

Η ανακοίνωση των οργανωμένων φιλάθλων του Απόλλωνα Σμύρνης "Basso Rango Ultras", με τίτλο "Οι αγώνες κερδίζονται στα γήπεδα..." συγκινεί για την απόλυτη προσήλωση στις αξίες και το fair play του ποδοσφαίρου, επιχειρηματολογώντας με τον ιδεωδέστερο τρόπο κατά της "παρέμβασης" της ΠΑΕ Απόλλων στην υπόθεση του ΟΦΗ με τον Αιγινιακό, με την οποία επιδιώκεται ο υποβιβασμός της κρητικής ομάδας.

 Ο κ. Μονεμβασιώτης, οι σύμβουλοι του, αλλά και οι «τρεχαντήρηδες» του επαγγελματικού πρωταθλήματος, θα χρειαστεί να τη διαβάσουν αρκετές φορές, μέχρι να αλλάξουν τα λογισμικά κέντρα του εγκεφάλου τους και να εμπεδώσουν το περιεχόμενο.

 -Μερικά αποσπάσματα της ανακοίνωσης, αποτελούν τα πιο δυνατά και υγιεινά "σφηνάκια", που μπορούν να απολαύσουν και οι δικαστές στην έδρα της Εφέσεων. Απολαύστε:

-«…Για εμάς τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Καμία πρόσθετη παρέμβαση, ακόμα και αν αυτή είναι νομικά βάσιμη και καμιά δικαστική "νίκη" δεν μας αγγίζει. Ο Απόλλωνας μας στο παρελθόν και κατά τα χρόνια της χούντας έχει χάσει κατηγορία με το στρίψιμο κέρματος. Πιο πρόσφατα έχει πέσει γιατί δεν... βόλευε η παρουσία του τους τότε κουμανταδόρους οι οποίοι επέλεξαν με βρώμικες διαιτησίες και ύποπτα παιχνίδια να ορίσουν την ομάδα που θα πέσει. Σήμερα, το μόνο που θέλουμε, είναι να μην έχουμε αντίστοιχα οφέλη".

-«Εμείς θέλουμε, αντί να μπούμε σε δικαστικές διαμάχες, ο οργανισμός Απόλλων από σήμερα κιόλας να χτίσει μια ομάδα αντάξια της ιστορίας του που θα σέβεται τον κόπο και τον ιδρώτα των αθλητών στο γήπεδο και θα προάγει τα ιδανικά της ομάδας μας».

-«Δεν μπορούμε καν να φανταστούμε την στιγμή που στα μάτια των οπαδών του ΟΦΗ, θα δούμε την πίκρα που εμείς οι ίδιοι έχουμε νιώσει στο παρελθόν. Με κάθε αντίπαλο μας χωρίζουν μόνο τα 90 λεπτά του αγώνα που δυστυχώς για εμάς φέτος σε κανένα αγώνα η ομάδα μας δεν έδειξε να αξίζει την παραμονή. Λογικές άλλων σωματείων που ποτέ δεν πέφτουν και το πετυχαίνουν αυτό με κάθε τρόπο όχι απλά μας είναι ξένες αλλά μας δημιουργούν αποστροφή σε απόλυτο βαθμό".

-«Εμείς, προτιμάμε τον Απόλλωνα στην β εθνική όσο και αν μας πονάει πάρα στην Σούπερ λίγκα με τέτοιον τρόπο...»

Όαση σε καιρούς ερημιάς, πονηριάς, ψεύδους, λαμογιάς, αλχημείας, αρμάτων και ανάμεικτης κομματικής και πολιτικής ύλης,

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια