Αναδιάρθρωση; - Κύριε υφυπουργέ συνεχίζουμε "16"

Απόψεις
Αναδιάρθρωση; - Κύριε υφυπουργέ συνεχίζουμε "16"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΠΑΟΚ κράτησε το λόγο του προτείνοντας να μείνουν 16 οι ομάδες και για την επόμενη σεζόν και μάλιστα με άμεση ψηφοφορία.

Από τη στιγμή που το θέλει ο ΠΑΟΚ, είναι εύλογο ότι αυτό είναι σούπερ... Σουπερλιγκάτο!

Η ψηφοφορία όμως δεν έγινε γιατί θα ήταν "άδειασμα" στον υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη , που είναι ο γεννήτορας της αναδιάρθρωσης και πρέπει να υπάρξει πρώτα συνάντηση μαζί του (το έθεσε ο Γκαγκάτσης) αλλά  το δεδομένο είναι ότι υπάρχει η βούληση της διοργανώτριας να είναι 16 οι ομάδες και στην αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Υπερβολική μεν η θέση του Αλέξη Κούγια για απευθείας συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, που όμως ψήφισε την πρόταση για Βασιλειάδη.

"Επιτροπή αποτελούμενη από εκπροσώπους των ΠΑΕ-Μελών της Super League θα αιτηθεί θεσμική συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γ. Bασιλειάδη, προκειμένου να συζητηθούν ζητήματα που άπτονται του επαγγελματικού ποδοσφαίρου".

Αναδιάρθρωση γιοκ, λοιπόν…

[-"Απίστευτη απόφαση του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής: Ενέκρινε την καταβολή 5.515.200 ευρώ από την ΕΡΤ στην Super League 2 εντός του 2019. Μόνο που SL 2 δεν υπάρχει!" (Από τη "Δίκη" του Θωμαίδη)]

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News