-Wake up, guys – «Δεν πάει άλλο»!

Απόψεις
-Wake up, guys – «Δεν πάει άλλο»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Wake up, guys!

-Έλα, νίκησε επιτέλους! Νίκη ευφραίνει καρδίαν. Μεθά τον κόσμο και απογειώνει ακόμη και τα «projects». Ο προσανατολισμός είναι ένας. Η σωτηρία και ο σεβασμός στο ιστορικό στάτους. Το δεδομένο που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Ο ΟΦΗ είναι το άρμα που τα τραβά όλα, μαζί με τον κόσμο του…

-Η πρώτη ομάδα είναι το κεφάλαιο, είναι ο μαγνήτης, είναι ο προαγωγός κάθε αναπτυξιακής ιδέας και προσπάθειας. Δώσε τη σημασία που της αξίζει και εκείνη μπορεί να απογειώσει ακόμη και την πιο τολμηρή ιδέα ακόμη κι αν είναι βγαλμένη από virtual reality…

-Τέλος η πλάνη της ιδεοληψίας. Η πρώτη ομάδα είναι παντού, ως ελκυστής νικητών και μαχητών και φιλόξενος δέκτης φιλόδοξων προσωπικοτήτων που γίνονται ένα, για γράψουν ωραία ιστορία.

-Μετέχεις σε ένα πρωτάθλημα, παίζεις σε ένα κύπελλο, γιατί; Ο στόχος είναι ένας. Να επιτυγχάνεις… τον στόχο, να προκρίνεσαι, να δίνεις χαρά στον κόσμο σου, μέσα από την σχέση πάθους σου με την ομάδα.

-Το ίδιο έχουν κάνει οι πιο επιτυχημένες ομάδες στον κόσμο, ακολουθώντας το πιο δοκιμασμένο μοντέλο που φέρνει την ευημερία. Το μοντέλο φτιάχνω ομάδα για να παίζει για τη νίκη. Με ποδοσφαιριστές που γαλουχούνται μαζί της να είναι νικητές.

-Στη Μπαρτσελόνα, τη Ρεάλ, την Μπάγερν, την Γιουβέντους, τον Άγιαξ, τη Χερενφέιν, τη Σέλτικ…

-Λοιπόν. Κάθε αγωνιστική ζούμε με την ελπίδα της νίκης. Η ομάδα κάθε αγωνιστική δίνει έναν τελικό για τη σωτηρία της που είναι το πρώτο ζητούμενο που μπορεί να υποστηρίξει με εύρος κάθε project και κάθε πρωτοπόρο και φιλόδοξη προσπάθεια. Με τη ψυχολογία να διακατέχεται από αγωνίες και λαχτάρες στον βαθμολογικό πίνακα.

-Την Κυριακή το ματς με τον Λεβαδειακό, είναι το μέγα crash test για τον χαρακτήρα και το πάθος του νικητή. Ο ΟΦΗ με φορεσιά πολεμιστή, όπως με τους 300 του Λεωνίδα που έβγαζε σε πρώτο πλάνο παλιότερα ο Ρικάρντο Σα Πίντο. Προέχει η σωτηρία ή αν προτιμάτε η μαχητικότητα για τη σωτηρία. Wake up guys...

Δεν πάει άλλο… Νίκη και Ελπίδα Οκτώ ολόκληρες αγωνιστικές χωρίς νίκη με τέσσερις ήττες και τέσσερις ισοπαλίες, «δεν πάει άλλο…» όπως τραγουδά ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου. Μακάρι να πιάσουν το τέμπο και τον παλμό του οι παίκτες του ΟΦΗ στον αγώνα με τον Λεβαδειακό και να ανατείλει λίγο φως… Έχουμε κάθε δικαίωμα να το φωνάζουμε δυνατά «προέχει η σωτηρία» τώρα κι ας τρέχουν τα άλλα ζητήματα χωρίς να μοιράζεται η προσοχή σε τόσο κρίσιμες στιγμές. Ακόμη και το θέμα το γηπέδων, βγήκε παραμονή του πιο κρίσιμου αγώνα…«Μας προετοιμάζουν για το μελλούμενο; Γιατί δεν επικεντρώνουν την προσοχή όλη στον αγώνα με τον Λεβαδειακό, περιμένοντας ως τη Δευτέρα;». Έτσι έλεγαν χτες στο κέντρο της πόλης, φίλαθλοι συνδεδεμένοι με την μακρόχρονη ιστορία. Όχι δεν μπορεί να είναι έτσι. Ο ΟΦΗ απαντά με νίκη την Κυριακή με τον Λεβαδειακό. Επιστροφή στο «hot reality» στο καμίνι του «Γεντί Κουλέ». Προέχει η σωτηρία (… το συμφέρον του ΟΦΗ)

(- Η μία νίκη εκτός έδρας του Λεβαδειακού (αυτός έχει μία) ήταν στην Ξάνθη κι έχει πάρει φόρα με δύο νίκες, μία ισοπαλία στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές που έφεραν επτά βαθμούς. Στοπ εδώ.

Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη, ο ΟΦΗ μπορεί, όμως το πλάτος του δρόμου και η ορατότητα θα αποδειχτούν (και θα φανούν) την Κυριακή στο «Γεντί Κουλέ». Πολύ σπουδαίο ματς και εξαιρετικά κρίσιμες και οι άλλες ανταγωνιστικές αναμετρήσεις της αγωνιστικής!)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News