«Ώρα… να ξεμπουκώνει» - Έκτος στα εισιτήρια ο ΟΦΗ

Απόψεις
«Ώρα… να ξεμπουκώνει» - Έκτος στα εισιτήρια ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί να μην έχει δείξει τη σκληροτράχηλη μορφή που απαιτεί το πρωτάθλημα, έχει όμως δώσει ισχυρά δείγματα ότι πρόκειται για ομάδα που δουλεύει πολύ και παίζει ποδόσφαιρο.

Δημιουργεί ευκαιρίες οργανωμένα, με μεγάλο αριθμό τελικών και περιβάλλεται από ποδοσφαιράνθρωπους. Μένοντας έξι αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, αυτή η ομάδα του ΟΦΗ δεν μπορεί να μένει άκαρπη σε νίκες. «Κάπου θα ξεμπουκώσει…» που μας λέει τις τελευταίες μέρες ο φίλος μας ο Θανάσης!

Το ματς με τον Λεβαδειακό μπορεί να είναι η αρχή. Δεν ξέρουμε, αλλά αισθανόμαστε ότι μπορεί να αλλάξει η μοίρα του ΟΦΗ από το ματς της Κυριακής, αν αφυπνιστεί το ακαταμάχητο dna της κρητικής ομάδας και οι σαρωτικές μνήμες της με αντίπαλο τον Λεβαδειακό!

-Η διορισμένη ΚΕΔ της χώρας μας, ορίζει ξένους διαιτητές στους αποκαλούμενους «Big». Που να καταδεχτεί ο χρυσοπληρωμένος Περέιρα να κοιτάξει την βαθμολογία χαμηλά, ή να αποδεχτεί αιτήματα ομάδων που βρίσκονται εκεί…

-Από τις 22 Ιανουαρίου είναι στον πάγκο του Λεβαδειακού ο Νίκος Καραγεωργίου και σε 8 ματς πρωταθλήματος, μετρά 3 νίκες και δύο ισοπαλίες, δηλαδή 11 βαθμούς. Στο ίδιο διάστημα ο ΟΦΗ είχε τέσσερις ισοπαλίες. (Ώρα για νίκη Χάιμε!)

Όπως... ο Ρονάλντο!

Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν είμαι μόνο να κλωτσάς τη μπάλα. Θέλει εσωτερικά χαρίσματα, να είσαι νικητής, να έχεις πίστη και να είσαι ηγέτης που να μη θες να χάσεις ούτε μια πάσα. Πείσμα!

Αυτό που έκανε ο Ρονάλντο και ο τρόπος που φαίνεται στο βίντεο να ντοπάρει… ψυχολογικά έναν προς έναν τους συμπαίκτες του στη Γιουβέντους, μπαίνοντας για το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης, είναι τα ακαταμάχητα στοιχεία, που θέλει να βλέπει ο φίλαθλος κόσμος.

Έτσι ναι για το αποτέλεσμα που θα δώσει τους βαθμούς, τη σωτηρία, τη διάκριση, τα ρεκόρ και μαζί πόντους σε όλα τα επίπεδα της ομάδας. Τον αντίπαλο τον καις με την φλόγα του παιγνιδιού σου!

Έκτος ο ΟΦΗ στα εισιτήρια

Ο ΟΦΗ είναι στην έκτη θέση του πίνακα με τους μέσους όρους των εισιτηρίων στις 24 αγωνιστικές του πρωταθλήματος, παρότι είναι 15ος στη βαθμολογία, με μ.ο. 3.541 ανά ματς. Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος με μέσο όρο 20.293, ενώ δεύτερος ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ (17.804). Ίδια θέση στον βαθμολογικό πίνακα και στα εισιτήρια η ΑΕΚ (μ.ο. 10.297). Τέταρτος, είναι ο πέμπτος της κατηγορίας Άρης (9.316) και πέμπτος, ο έβδομος (βαθμολογικά) Παναθηναϊκός (8.076) παρότι χρησιμοποιεί σαν έδρα του το ΟΑΚΑ.

Δες μέσους όρους εισιτηρίων από τον ΟΦΗ (3.541) και κάτω: ΠΑΣ Γιάννινα (2.640), Λάρισα (2.331), Παναιτωλικός (2.205), Αστέρας Τρίπολης (2.122), Πανιώνιος (1.850), Λαμία (1.715), Λεβαδειακός (1.309), Ξάνθη (1.065), Απόλλων Σμύρνης (885), Ατρόμητος Αθηνών (827). Τι δεν καταλαβαίνουν;

Τώρα αντιστοιχείστε τα ποσά αθέμιτου ανταγωνισμού από τα τηλεοπτικά δικαιώματα και θα καταλάβετε ακόμη περισσότερα. Ναι κύριε υφυπουργέ ζήτω η αναδιάρθρωση!

-Ο μέσος όρος εισιτηρίων ανά παιγνίδι στη Σούπερ Λίγκα είναι 5.499 εισιτήρια.

Ο Μάνος

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αν και δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή του στη Super League, έκανε τις πρώτες κινήσεις με τον Ολυμπιακό για να επεκτείνει τον δανεισμό του Δημήτρη Μάνου και τη νέα σεζόν, αλλά η πειραϊκή ΠΑΕ δεν έδωσε απάντηση.

-Τον Ιανουάριο είχε κινηθεί και ο ΟΦΗ να τον αποκτήσει και έχει ενδιαφέρον στο γιατί η μετακίνησή του δεν έγινε από τον Πειραιά στην Κρήτη…

ΒΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΡΟΙΑ - ΑΡΗΣ

Η «Δεοντολογική» κάθαρση, πάει… σύννεφο!

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, αφού επέβαλλε ελαφρά την καρδία την ποινή του υποβιβασμού στον ΟΦΗ και τον κάνει να τρέχει στην Εφέσεων για… τον Αιγινιακό, τώρα βρήκε να βάλει στο τραπέζι της, ακόμη ένα ματς της περσινής Football League, για να μην έχουμε να λέμε. Εκείνο το "δραματικό"  Βέροια-Άρης (0-1), είναι το... επιλεγέν για να λέει ο κόσμος ότι εδώ (στην Επιτροπή δηλαδή) γίνεται δουλειά. Το ρεπορτάζ λέει ότι η Επιτροπή Δεοντολογίας της κατεχόμενης Ομοσπονδίας, ζήτησε από το Πρωτοδικείο Βέροιας τη δικογραφία που έχει ανοίξει για την περίπτωση. Οι πραγματικοί στοιχηματζήδες πάντως στη χώρα μας περνούν μια χαρά - ειδικά μετά τη λάμψη του «Κοριόπολις»- άσχετα αν από τον Απρίλιο πέρυσι οι αθλητικοί εισαγγελείς Αθηνών και Θεσσαλονίκης διενεργούν –λέει το ρεπορτάζ- έρευνα για 15 «ύποπτα» παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδας και της Football League και ντόρος να γίνεται! Τότε πάντως είχε δημοσιοποιηθεί ότι η έρευνα δεν θα περιοριζόταν στο σύστημα ανίχνευσης στοιχηματικής απάτης, αλλά θα προχωρούσε και σε ενδελεχής έρευνα των προσώπων που στοιχημάτισαν στα συγκεκριμένα ματς, ώστε να διαπιστωθεί ποια σχέση έχουν με τις εμπλεκόμενες ομάδες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News