Ο Τσίπρας τήρησε την υπόσχεσή του για το Παγκρήτιο, αυτοί;

Απόψεις
Ο Τσίπρας τήρησε την υπόσχεσή του για το Παγκρήτιο, αυτοί;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όταν είχε ερωτηθεί ο Αλέξης Τσίπρας τον Δεκέμβριο του 2016, κατά την επίσκεψη του στο Ηράκλειο, για την αποκατάσταση των ζημιών στο σκέπαστρο του Παγκρητίου Σταδίου, απάντησε με χιούμορ ότι έχουμε φάει πολλά γκολ από ΟΦΗ και Εργοτέλη… (Εννοώντας τον Παναθηναϊκό).

Απάντησε έτσι, γιατί το εννοούσε για το Παγκρήτιο. Το έγγραφο που αποκάλυψε στην ιστοσελίδα του ο Αλέκος Ανδρικάκης, πιστοποιεί ότι ο Πρωθυπουργός τήρησε εμπράκτως την υπόσχεσή του με αποδέκτη την Περιφέρεια Κρήτης το 2018.

Εν έτει 2019, το Παγκρήτιο παραμένει ξεσκέπαστο και ως  έδρα της εθνικής έχασε τα καλύτερα (αγωνιστικά, εμπορικά και τουριστικά…) παιγνίδια, με τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ να κόβει τα κομμάτια του, για την ολιγωρία που προκάλεσε την τραγική απώλεια.

Σαν πολίτης και σαν δημότης, όχι μόνο διερωτάσαι, αλλά και  οργίζεσαι που ενώ υπάρχει η χρηματοδότηση του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ με αριθμό πρωτοκόλλου 107390 του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, οι υπεύθυνοι προτίμησαν να πράξουν με αμελέτητα.

-Ότι και να πουν, με 1,5 εκατ. ευρώ στην τσέπη από τον Οκτώβριο, έχουμε Μάρτιο και πάμε για Πάσχα και κατάφεραν να… μας χάσουν τα ματς της εθνικής (αυτό με την Ιταλία καίει πολύ κόσμο) και το μόνο που διακρίνονται είναι να ρίχνουν αλλού τις ευθύνες. Και δώστου δηλώσεις, γενικόλογα και πάει λέγοντας...

- Δεν χωρά καμία δικαιολογία. Οι υπεύθυνοι για το Παγκρήτιο Στάδιο θα έπρεπε από τον Δεκέμβριο - που τέθηκε-  να ξημεροβραδιάζεται για τις ολοκληρωμένες μελέτες του ενδιάμεσου στεγάστρου που θα εγγυόνταν την έδρα της εθνικής ομάδας. Είναι φοβερό αυτό που έχει συμβεί. Δεν χωρά καμιά δικαιολογία. Αν ήθελαν και αντιλαμβανόταν την ευρύτερη αξία για την Κρήτη και την προβολή της, θα γινόταν.

-Κρίμα... Μήπως τους διέφυγε;

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News