Κυνηγώντας το Θαύμα της ύψιστης διάκρισης ο Εργοτέλης

Απόψεις
Κυνηγώντας το Θαύμα της ύψιστης διάκρισης ο Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Εργοτέλης, έχει μπροστά του μεγάλη αποστολή στο κύπελλο Ελλάδας με κίνητρο την ύψιστη διάκρισή του στο θεσμό. Μοιάζει να κυνηγά το θαύμα στους "οκτώ" της διοργάνωσης, απέναντι σε μια από τις καλές ομάδες της Σούπερ Λιγκ, όπως ο Αστέρας Τρίπολης.

Έχει δείξει όμως την ποδοσφαιρική του κατάρτιση, απέναντι στον ΠΑΟΚ και στον Άρη, αλλά και τον ΟΦΗ όπου στο πρώτο ματς γοήτευσε με την αντίδρασή του στο δεύτερο ημίχρονο και την πρόκρισή του στο "Γεντί Κουλέ".

Ο μοναδικός εκπρόσωπος της Football League στο κύπελο, δείχνει ικανός να υπηρετήσει ξανά την υπέρβαση!

Μια συνέχεια από το 1986, που δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει στα ημιτελικά απέναντι στον Παναθηναϊκό. Οι παίκτες του Νίκκι Παπαβασιλείου, θα προσέξουν ιδιαίτερα να μη δεχτούν γκολ και να ανοίξουν ορέξεις στην ρεβάνς της Τρίπολης.

Η πρόκληση είναι τεράστια και οι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές δείχνουν να το έχουν εμπεδώσει όλοι στην ομάδα, κάτι που φαίνεται αρχικά από την αφοσίωση στην προετοιμασίας τους για την μάχη της Πέμπτης στο Παγκρήτιο, με τον Αστέρα Τρίπολης. Μένει να πιστοποιηθεί στον αγωνιστικό χώρο, αλλά είναι σίγουρο ότι οι ταλαντούχοι παίκτες του Νίκκι Παπαβασιλείου (…και ο ίδιος) έχουν τη συνείδηση ότι βρίσκονται μπροστά από μια πρόκληση που μοιάζει με θαύμα.

Ο Εργοτέλης έδειξε στο ματς με τη Δόξα Δράμα, ωριμότητα με πολύ καλή κυκλοφορία (ειδικά στα τελευταία λεπτά) σε ένα δείγμα αφομοίωσης όσων μαθαίνουν καθημερινά οι παίκτες στις προπονήσεις.

Περιμένουν πολλά στην αμυντική θωράκιση από τον Πάτρικ Μπαχανάκ, που αποκτήθηκε τη τελευταία μέρα των μεταγραφών. Πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση την οποία εισηγήθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Τουτζιάρης από σύσταση φίλου του μάνατζερ. Ο «Νίκκι» είδε τον παίκτη σε βίντεο από ολόκληρους αγώνες και άναψε αμέσως πράσινο.

Ο Μπαχανάκ αν και έκανε εξαιρετικό πρωτάθλημα στην Κ19 στη Ρεν, η προώθησή του στην πρώτη ομάδα συνοδεύτηκε από τραυματισμό που ήταν και το κλειδί να παραχωρηθεί δανεικός (με οψιόν) στον Εργοτέλη.

Δουλεύουν πολύ στο τεχνικό επιτελείο του Εργοτέλη στο πρωτάθλημα, να βρουν λύση στα εκτός έδρας παιγνίδια θεωρώντας ότι ο Μπαχανάκ θα είναι ένα από τα βασικά χαρτιά στα πλάνα που σχεδιάζονται.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News