Ο ΟΦΗ είναι Εδώ! Όλο και πιο δυνατός!

Απόψεις
Ο ΟΦΗ είναι Εδώ! Όλο και πιο δυνατός!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

-Με αυτόν τον ΟΦΗ σε αγωνιστική διάθεση, δεν... υπάρχει πιθανότητα κινδύνου για την παραμονή του στην κατηγορία. Παρά την ισοπαλία...

-Η συνοχή της ομάδας, η προσπάθεια των παικτών, η αντίδραση μετά το 0-1, το τρέξιμο του δευτέρου ημιχρόνου και η κλασική ευκαιρία στις καθυστερήσεις έδωσαν ζωντανή την αίσθηση νικηφόρου εμφάνισης απέναντι στον Ατρόμητο, με το σύνηθες «κρίμα» που βγαίνει από τα χείλη του κόσμου, όταν αισθάνεται ότι η ομάδα του μπορούσε τη νίκη.

-Η ισοπαλία ως αποτέλεσμα, φυσικά, δεν μπορεί δεν αφήνει ευχαριστημένο τον ΟΦΗ που τον κρατάει μέσα στο φάσμα της επικίνδυνης ζώνης, αφού αριθμητικά περιέχει την απώλεια δύο βαθμών.

-Από την πλευρά της εμφάνισης ωστόσο, μια ανάλογη συνέχεια στο ραντεβού της Κυριακής με την Ξάνθη ξανά στο «Γεντί Κουλέ» και με τα προτερήματα που έδειξαν οι παίκτες του ΟΦΗ απέναντι στην «πιο δεμένη ομάδα» του Ατρομήτου, προδιαθέτει για το τρίποντο που μπορεί να αλλάξει σκάλα στα φώτα πορείας του.

-Η αντίδραση έκανε πολλά λεφτά στο χτεσινό παιγνίδι, με τη γρήγορη ισοφάριση και την μονοπώληση της καλής εμφάνισης από τον αντίπαλο του, καθώς πιστοποιούσε την εσωτερική αλλαγή επιπέδου σε όλα τα ποιοτικά και δυναμικά στοιχεία, σε σχέση με άλλα παιγνίδια.

-Το άλλο θετικό που αξίζει να επισημανθεί ότι ο ΟΦΗ σε τέσσερα συνεχή παιγνίδια στην έδρα του, είναι αήττητος με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες, μετά την τραγική ανατροπή από τον Άρη. Η διαφορά στους στατιστικούς πίνακες είναι εμφανής, αφού στο μικρό αυτό δείγμα γραφής στο «Γεντί Κουλέ», συγκέντρωσε τους μισούς βαθμούς (8) από όσους συνολικά διαθέτει (16).

-Καλύτερο κριτήριο άλλωστε από τη συλλογική ώθηση και επιβράβευση της κερκίδας, δεν υπάρχει. Ο ΟΦΗ προχωρά με πολλές δυνάμεις, ανανεωμένος και πιο δυνατός δίνοντας τη σιγουριά της επιτυχούς έκβασης της συμμετοχής του στη Σούπερ Λίγκα.

-Ο φίλαθλος κόσμος θέλει να βλέπει ποδόσφαιρο. Θέλει την ομάδα του να εμφανίζει ωραίο πρόσωπο που μπορεί να συνθέτει το παζλ των επιλογών της για να δημιουργεί μέσα από καθαρή ποδοσφαιρική λειτουργία.

-Όλα αυτά δεν γίνονται από μια μέρα στην άλλη, αλλά κυοφορούνται, γεννιούνται και αναπτύσσονται, από ανθρώπους που έχουν γνώση της μπάλας και των βαθύτερων μυστικών της, ξέρουν να σχεδιάζουν, έχουν οραματισμό και θέτουν στόχους.

-Μια ομάδα για να παίξει ποδόσφαιρο χρειάζεται επιλογές σύμφωνα με τις ανάγκες της και όχι με περιστασιακές κινήσεις και ο χαρακτήρας μιας ομάδας αναδεικνύεται μέσα την κίνηση του καθενός που την απαρτίζει και το συνολικό πνεύμα που την διαπνέει.

-Τίποτε δεν γίνεται τυχαία... Απλά, απαιτείται καθαρό μυαλό και προπάντων  υπομονή…

- Ο αγώνας συνεχίζεται!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News