Τώρα που ότι γράφει, δεν ξεγράφει…

Απόψεις
Τώρα που ότι γράφει, δεν ξεγράφει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

-Το πρώτο πράγμα που κοιτάς είναι τι είναι αυτό που βγάζει η ομάδα (σου) μέσα στο γήπεδο. Απαραίτητο στο ποδόσφαιρο. Μετά έπονται τα υπόλοιπα, όπως οι διαιτησίες και λοιπές αναποδιές…

-Το σίγουρο είναι ότι σε αυτόν τον κολασμένο κόσμο, για να πας, δεν πας με τον σταυρό χέρι, αλλά κουνάς και το χέρι σου μαζί με την Αθηνά, λαμβάνοντας υπόψιν τα δεδομένα του περιβάλλοντος που ζεις και αναπνέεις…

-Ο ΟΦΗ λίγο πριν το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου, βρίσκεται επικίνδυνα στην κάτω ζώνη, αγωνιώντας για την παραμονή του. Θα άξιζε –ίσως- μια δυο «δραστικές» ενισχύσεις με την υπογραφή της νέας ηγεσίας του, με την χαρακτηριστική ικανότητα να προσθέσουν αμέσως διαφορά, απλούστατα διότι πλέον ο χρόνος… μετρά βαθμούς.

-Το προσπερνάμε, γιατί όχι μόνο εκείνοι που αγαπούν τον ΟΦΗ, αλλά και όλοι που αγαπούν το ποδόσφαιρο εύχονται ειλικρινά την διαρκή παρουσία του στη Σούπερ Λίγκα.

-Οι λογικές ενός «χειραγωγημένου» πρωταθλήματος, δεν έχουν καμία σχέση με το κανονικό ποδόσφαιρο ή τα πρωταθλήματα των ομάδων «Κ». Εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν άθλιο και ανορθόδοξο πόλεμο, που απαιτεί επινοήσεις και δράσεις, που υπερβαίνουν τα «ευαγγέλια».

-Η διαπίστωση ότι οι περισσότερες ομάδες (μεσαίου και κάτω χώρου), είναι ανεβασμένες σε άρματα και παίρνουν βαθμούς μέσω εύνοιας, είναι κοινή. Ακόμη και από εκείνους που κάνουν ότι δεν παραδέχονται ότι η εξυγίανση, είναι ένα ακόμη φιάσκο στην ελληνική πραγματικότητα. Για το δώρο πέναλτι π.χ. στη Λαμία από τον διεθνή Κομίνη, γράψαμε χτες… (Το παραδείγματος χάριν, γιατί είναι πολλά τα αμαρτωλά που αλλοιώνουν αποτελέσματα και ανταγωνισμό).

-Η ουσία είναι ο ρεαλισμός. Με τα όπλα που έχεις πολεμάς κάνοντάς τα πιο αποτελεσματικά, μέσα από την πίστη να επικρατήσεις, την ομοψυχία και την ενότητα των δυνάμεων σου.

-Ο ΟΦΗ απηχεί υψηλότερα πράγματα από τα νέτα σκέτα ποδοσφαιρικά, ως κοινός παλμός κρητικής έκφρασης ανά τον κόσμο και σε αυτή την κρίσιμη στροφή του πρωταθλήματος, η καθολική στήριξη αποτελεί μονόδρομο που μπορεί να οδηγήσει στο επιτυχές αποτέλεσμα.

-Στηρίζεις την προσπάθεια της κάθε ηγεσίας του και των ποδοσφαιριστών του σε κάθε αγώνα. Γίνεσαι ένα με την ομάδα και ενισχύεις την ενέργεια, την αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητά της, ανεβάζοντας τον δείκτη απόδοσης κάθε μονάδας. Θετική Ενέργεια.

-Τα σημειώνουμε γιατί... ότι γράφει δεν ξεγράφει στη συνέχεια και με αφορμή τα δύο απανωτά παιγνίδια στο Γεντί Κουλέ με τον Ατρόμητο και την Ξάνθη, από τα αποτελέσματα των οποίων θα διαγραφεί η τροχιά για τη συνέχεια και έχουν δίκιο όσοι τα βλέπουν ως μισή παραμονή.

-Ας γίνει με τον επίκαιρο και διαχρονικό συμβολισμό που έχει καταγραφεί στο dna του ΟΦΗ: «Αέρα αέρα, έρχεται ο Βέρα»!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News